Αυτοδιοίκηση

Δήμος Χαϊδαρίου: Γραφείο ψυχολογικής στήριξης ηλικιωμένων

Δήμος Χαϊδαρίου: Γραφείο ψυχολογικής στήριξης ηλικιωμένων
Δήμος Χαϊδαρίου: Ο Δήμος έχει την δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς των ηλικιωμένων από τις περιοχές Γρηγορούσα, Δάσος και Δαφνί εφόσον υπάρχει δυσκολία και μετά από συνεννόηση.

Δήμος Χαϊδαρίου: Τα τελευταία χρόνια τα αιτήματα για στήριξη και συμβουλευτική από ηλικιωμένους κατοίκους αυξάνονται συνεχώς γιατί οι νέες συνθήκες οικονομικές και κοινωνικές πιέζουν την οικογένεια η οποία «στηρίζεται» τελικά στον ηλικιωμένο συνταξιούχο ή εγκαταλείπει το μέλος που δεν μπορεί να την στηρίξει και είναι ευάλωτο.

Με τα δεδομένα αυτά και στόχο την ποιοτική στήριξη των ηλικιωμένων, ο Δήμος Χαϊδαρίου προχώρησε στη δημιουργία γραφείου ψυχολογικής – συμβουλευτικής στήριξης για τους ηλικιωμένους.

Ο ψυχολόγος θα δέχεται με ραντεβού κάθε Τρίτη και Τετάρτη από τις 09:00 έως τις 12:00 στο Γραφείο Τρίτης Ηλικίας (ΚΑΠΗ Κέντρου, επί της οδού Καρδίτσης 5), μετά από τηλεφωνική συνεννόηση στο 2105812080.

Ο Δήμος έχει την δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς των ηλικιωμένων από τις περιοχές Γρηγορούσα, Δάσος και Δαφνί εφόσον υπάρχει δυσκολία και μετά από συνεννόηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments