Διεθνή

KIRA MAYER: Ζήτησε ομαδικό σεξ από αστυνομικούς για να την αφήσουν ελεύθερη

KIRA MAYER: Ζήτησε ομαδικό σεξ από αστυνομικούς για να την αφήσουν ελεύθερη
KIRA MAYER: Το μοντέλο από τη Ρωσία έβαλε όλα τα... μέσα για να μην τη συλλάβουν, αλλά δεν τα κατάφερε και βρέθηκε στη φυλακή.

KIRA MAYER: Ένα 24χρονο μοντέλο στη Ρωσία, κλήθηκε για έλεγχο από τη τροχαία λόγω υπερβολικής ταχύτητας, επιτέθηκε στους αστυνομικούς και τους πρότεινε ομαδικό σεξ για να την αφήσουν να φύγει.

Η Kira Mayer πέρασε τους 18 επόμενους μήνες της ζωής της πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, καθώς το δικαστήριο έκρινε πολύ προσβλητική τη συμπεριφορά της.

Η 24χρονη οδηγούσε την πολυτελή Mercedes της και έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα σε κεντρικό δρόμο της Μόσχας.

Όταν τη σταμάτησαν οι αστυνομικοί, εκείνη τους επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ πέταξε τα χαρτιά της και επιχείρησε να διαφύγει με το αυτοκίνητο ανάμεσα από τους αστυνομικούς, με κίνδυνο να τους τραυματίσει.

Όταν δεν κατάφερε να διαφύγει, πρόσφερε σεξ ομαδικό και ατομικό στους αστυνομικούς, οι οποίοι αρνήθηκαν και προχώρησαν στη σύλληψή της.

Αποτέλεσμα εικόνας για Kira Mayer

Το περιστατικό συνέβη τον Μάιο, όταν η Kira Mayer βρέθηκε να οδηγεί το πανάκριβο αυτοκίνητό της δίχως δίπλωμα. Η 24χρονη χτύπησε και γρατζούνισε τους αστυνομικούς, ενώ πήγε να τους πατήσει. Αποτέλεσμα εικόνας για Kira Mayer

«Χάνω τον έλεγχο όταν βρίσκομαι σε δύσκολη κατάσταση, αλλά προσπαθώ να το διορθώσω. Αναγνωρίζω το λάθος μου», δήλωσε στο δικαστήριο η νεαρή γυναίκα.

Ωστόσο, δεν απέφυγε την «καμπάνα» των 18 μηνών από το δικαστήριο, το οποίο έκρινε τη συμπεριφορά της ως απαράδεκτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments