Πολιτισμός

ΗΜΕΡΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2018: Σήμερα η μεγάλη γιορτή της μουσικής

ΗΜΕΡΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2018: Σήμερα η μεγάλη γιορτή της μουσικής
ΗΜΕΡΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2018: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη μουσική γιορτή.

ΗΜΕΡΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2018: Η ημέρα που όλοι περιμένουμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή πλησιάζει! Η αντίστροφη μέτρηση για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion έχει ξεκινήσει. Σήμερα, Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου, από τις 6 το απόγευμα χιλιάδες νέων ανθρώπων θα βρεθούν στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ.

Για 13η συνεχή χρονιά η Amita Motion μας προσκαλεί στο πιο αναγνωρισμένο και πολυαναμενόμενο μουσικό γεγονός της χώρας. Ένα γεγονός που αποτελεί και το πιο θετικό σημείο συνάντησης των νέων! Με ανανεωμένο concept, η Amita Motion θα μας υποδεχθεί στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της μουσικής!

Ο Μιχάλης Κουινέλης των STAVENΤΟ σε ρόλο παρουσιαστή για φέτος. Θα μας ξεσηκώσει στην πιο θετική συναυλία. Ο Σπύρος Μαργαρίτης θα μας μεταφέρει τον παλμό από το backstage!

Μία ανεπανάληπτη μουσική γιορτή στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion, μας περιμένει όλους εμάς που θα βρεθούμε εκεί από νωρίς για να ζήσουμε από κοντά τη μοναδική αυτή εμπειρία! Αγαπημένοι καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς σκηνής πρόκειται να μας ξεσηκώσουν, προσφέροντας ένα ανεπανάληπτο μουσικό θέαμα.

Θα φορέσουμε άνετα ρούχα και παπούτσια και το πιο θετικό μας χαμόγελο. Θα πάρουμε τον αγαπημένο μας χυμό Amita Motion στη συλλεκτική του συσκευασία. Και από τις 6 το απόγευμα δε θα σταματήσουμε να τραγουδάμε και να χορεύουμε. Όλα αυτά στους ρυθμούς των super star DJ AFROJACK, MEΛISSES, Playmen, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα. Mαζί τους οι Dj Pitsi, Snik, Τhe Players, Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος και Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής οι 2j, Jimko και Kristian Kostov.

Νόμιζες ότι αυτά είναι όλα;

Μιλάμε για την Amita Motion που στηρίζει έμπρακτα τους νέους, τα ανερχόμενα ταλέντα και την ελληνική μουσική σκηνή όλα αυτά τα χρόνια! Έτσι, φέτος στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion δύο τυχεροί θα ζήσουν το ντουέτο των ονείρων τους. με τις MEΛISSES και την Έλενα Παπαρίζου, μέσα από τον πιο θετικό μουσικό διαγωνισμό Amita Motion Positive Duets. O τελικός νικητής θα αναδειχθεί μέσω ψηφοφορίας που είναι. σε εξέλιξη στο site thetikienergeia.gr και θα ανακοινωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στα Social Media της Amita Motion.

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι ένας θεσμός που σέβεται το περιβάλλον. Έτσι, η Amita Motion, θα φροντίσει και φέτος για την ανακύκλωση όλων των προϊόντων και των υλικών συσκευασίας που θα χρησιμοποιηθούν.

Εν αναμονή, λοιπόν, της μεγάλης γιορτής. Απολαύστε τον αγαπημένο σας χυμό Amita Motion, στην συλλεκτική του συσκευασία, περιμένοντας για μια ακόμη αξέχαστη βραδιά!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments