Ζώδια

Ταρώ και Έρωτας – Οι τρεις σημαντικές κάρτες της ημέρας

Ταρώ και Έρωτας – Οι τρεις σημαντικές κάρτες της ημέρας
Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 08/09 Σαββάτο.

Ταρώ Κριός : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Δεν είστε και τόσο καλά, μετά από τον τελευταίο καυγά, που είχατε με το ταίρι σας. Σίγουρα έχει γίνει και άλλες φορές, αλλά άμεσα θα πρέπει να βρεθεί και η λύση, για να το ξεπεράσετε όλο αυτό.

Ελεύθεροι : Τόσα άτομα, που υπάρχουν στην ζωή σας ….και κανένα δεν σας συγκινεί ερωτικά. Σίγουρα είστε τα ζώδια, που θέλουν την ποιότητα αλλά δεν θα κάνουν εκπτώσεις, μόνο και μόνο για να είναι κάπου.

Ταρώ Ταύρος : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Έχετε μιλήσει και πιο παλιά στον άνθρωπο σας, ότι έχετε κατά νου να κάνετε κάποια ταξίδια το προσεχές διάστημα για την εργασία ή τις σπουδές σας. Δεν θα σας μπει εμπόδιο ούτε θα στεναχωρηθεί.

Ελεύθεροι : Είστε από τα ευνοημένα ζώδια της εποχής, που θα έχουν πολλά να δουν και να απολαύσουν μέσα από την μεγάλη οικονομική άνοδο, που πλησιάζει. Σε δεύτερο χρόνο θα υπάρξουν αλλαγές στην ερωτική σας ζωή.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

Ταρώ Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Το να μιλάτε στον αέρα και να μην εισακούγεστε ποτέ από τον σύντροφο σας, δεν είναι και κάτι που σας αφορά. Αν αυτό είναι και κάτι που συνεχίζεται, τότε απλά πάρτε τις αποφάσεις σας.

Ελεύθεροι : Μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα θα υπάρξουν νέες και ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες, που θα σας κάνουν να θέλετε να αφήσετε την μοναχική σας ζωή και να μπείτε σε έναν νέο δεσμό.

Ταρώ Καρκίνος : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Όσο και να μιλάτε, όσο και να εκνευρίζεστε με τις παράλογες συμπεριφορές του συντρόφου σας, δεν υπάρχει λύση. Καλύτερα να μην κάνετε τίποτα άλλο και να περιμένετε από την πλευρά του, τις επόμενες κινήσεις.

Ελεύθεροι : Έχετε βρει την ηρεμία σας, μέσα από την εργασία και τους καλούς σας φίλους. Δεν σας αφορά για αυτό και το επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκινήσετε μια νέα γνωριμία, ή να κάνετε σχέση.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

Ταρώ Λέων : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Με την νέα σελήνη να επηρεάζει τους πάντες, ίσως και εσείς μέσα στην σχέση σας, να δείτε κάποιες συμπεριφορές που θα σας προβληματίσουν. Μην δώσετε μεγάλη σημασία, είναι περαστικές.

Ελεύθεροι : Το άτομο που σας έχει εξομολογηθεί προσφάτως τον έρωτα του, δεν έχει συνεχίσει την προσπάθεια του μέσα από κάποια πιο συγκεκριμένη πρόταση – δράση.

Ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Με τον αστρολογικό ουρανό, να είναι στρωμένος για τις ευχές σας, εσείς μπορείτε και μέχρι το τέλος του μήνα, να αποκαταστήσετε τις ερωτικές σας επικοινωνίες με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Ελεύθεροι : Έχετε απομακρυνθεί, από σχέσεις και άτομα που μόνο σας τάζουν και ποτέ δεν προσφέρουν. Οι εποχές επιτάσσουν να δώσετε την βαρύτητα σας, σε εργασία και οικογενειακές σας υποθέσεις.

Ταρώ Ζυγός : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Δεν θα βάλετε όριο στον εαυτό σας, για το πόσο θα αγαπήσετε τον σύντροφο σας. Σίγουρα όμως βάλτε ένα όριο, για το μέχρι πότε μπορείτε να περιμένετε να δείτε από την μεριά του κάποια δράση.

Ελεύθεροι : Έχετε κάνει πολλές γνωριμίες αυτό το διάστημα, και ήδη κάποια έχει κολλήσει πιο πολύ με την δική σας προσωπικότητα. Πιθανόν και ένα νέο ερωτικό ρομάντζο να ξεκινήσει άμεσα.

Ταρώ Σκορπιός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Λειτουργείτε μέσα σε αυτή την σχέση, με τρόπο που κάνει τον άνθρωπο σας, να είναι συνέχεια σε μια ανασφάλεια και να σας κυνηγάει. Αυτό μετά από λίγο καιρό, μπορεί να μην έχει πια ενδιαφέρον.

Ελεύθεροι : Έχετε απασχοληθεί τελικά πολύ με τον πρώην σας, που μάλλον μέχρι και τώρα σας προβάλει κάποιες δυσκολίες. Κοιτάξτε την ζωή σας, και όταν είναι έτοιμος, πιθανόν και να σας ψάξει.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

Ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Δεν ξέρετε και τόσα πολλά για το παρελθόν του συντρόφου σας, και αυτό είναι και κάτι που σας τρομάζει. Δεν υπάρχει λόγος, απλά κάποια στιγμή μιλήστε του για αυτά που σας απασχολούν.

Ελεύθεροι : Οι μέρες έχουν εκπλήξεις στον ερωτικό και οικονομικό τομέα, που σίγουρα θα ανοίξουν και τις πόρτες για να κάνετε πολλά από τα σχέδια σας πραγματικότητα και σχετικά εύκολα.

Ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Η αγάπη που σας έχει ο σύντροφος σας, είναι μεγάλη και μάλλον πρέπει να του την ανταποδώσετε και εσείς με τον δικό σας τρόπο. Σίγουρα πολλά αλλάζουν μέσα σε αυτόν τον μήνα. Τα εργασιακά σας θα γίνουν και πιο απαιτητικά.

Ελεύθεροι : Δεν πρέπει να αφήσετε τους τρίτους, να ανακατευτούν σε μια υπόθεση ερωτική σας, που αυτήν την εποχή, με λεπτούς χειρισμούς προσπαθείτε να φέρετε την επανασύνδεση.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

Ταρώ Υδροχόος : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Εσείς είστε από τα καλά παιδιά στον έρωτα, αν και εφόσον και η άλλη πλευρά, έχει τις ίδιες δράσεις όπως και εσείς. Πιθανόν και μέσα σε αυτόν το έτος, πριν λήξει να προκύψουν γάμοι. Μην χάνεστε από τους ανεβασμένους ρυθμούς και της εργασίας σας.

Ελεύθεροι : Το έχετε κάνει κάποιες μεγάλες ερωτικές σχέσεις στο παρελθόν, δεν σημαίνει ότι και με τον ίδιο τρόπο, πρέπει τώρα που μεγαλώσετε να διαχειριστείτε και τις επόμενες.

Ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Θα πρέπει να ξεχάσετε το παρελθόν σας, αν τελικά σας αφορά κάποιος νέος άνθρωπος. Σίγουρα θέλετε τον σχετικό χρόνο αλλά κανείς δεν θα σας περιμένει για πάντα. Ενεργοποιηθείτε.

Ελεύθεροι : Τα μάτια σας, έχουν πιάσει μια περίεργη ερωτική κινητικότητα από τον χώρο του επαγγέλματος σας. Μάλλον κάτι γίνεται. Από την νέα εβδομάδα, μάλλον οι αποκαλύψεις θα σας λύσουν όλες τις απορίες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments