Αθλητισμός

Οι πιθανές αλλαγές στην 11άδα της Εθνικής με την Ουγγαρία

Οι πιθανές αλλαγές στην 11άδα της Εθνικής με την Ουγγαρία
Ο Μίκαελ Σκίμπε ετοιμάζεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα της Εθνικής στο ματς με την Ουγγαρία στην 2η αγωνιστική του Nations League.

Ο Μίκαελ Σκίμπε ετοιμάζεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα της Εθνικής στο ματς με την Ουγγαρία στην 2η αγωνιστική του Nations League. Στην άμυνα, συγκριτικά με το ματς στην Εσθονία οι Γιαννούλης και Τζαβέλλας διεκδικούν την θέση του βασικού αρ. μπακ για τον αγώνα με την Ουγγαρία. Στον άξονα, εφόσον ο Ζέκα είναι εντελώς καλά θα παίξει με παρτενέρ έναν εκ των Τζιόλη, Κουρμπέλη ή και Μπουχαλάκη.

Στην επίθεση, αν ο Δώνης είναι στο 100% ίσως πάει ως αντί-Μήτρογλου για να παίξουν πίσω του Φορτούνης, Μάνταλος και Πέλκας. Κάτι οριστικό πάντως δεν φαίνεται να υπάρχει ακόμα.