Ζώδια

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τη Κυριακή

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τη Κυριακή
Αστρολόγος προβλέψεις 09/09 Κυριακή.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τη Κυριακή

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος.

Ο Ήλιος βρίσκεται στην Παρθένο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 του μήνα. Η υγιεινή διατροφή, λίγη εξάσκηση και ένας καλός προγραμματισμός, είναι οι ετοιμασίες που χρειάζεστε για να περάσετε στο Φθινόπωρο.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θα συναντήσει τον Ήλιο, για να σχηματίσουν τη Νέα Σελήνη στις 17 μοίρες της Παρθένου!

Οι προθέσεις έχουν ήδη τεθεί. Η Σελήνη από την Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θυμίζοντας σε όλους να έχουν πίστη σε ό,τι κάνουν. Η Νέα Σελήνη συνάδει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η στιγμή είναι σπουδαία. Η ενέργεια είναι ευνοϊκή για να περάσουν όλοι στη δράση!

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό, απ’ όπου θα προσδώσει την πίστη και την αποφασιστικότητα που χρειάζονται όλοι για να βάλουν τα πάντα σε κίνηση.

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Σκορπιό μέχρι το τέλος της χρονιάς, σταθερή και σοβαρή, με μια ανάπαυλα από 5 Οκτωβρίου μέχρι 16 Νοεμβρίου που θα κινηθεί ανάδρομη. Κατασταλάξτε στα ζητούμενά σας και στον τρόπο προσέγγισή τους.

Η Κυριακή για κάποιους από εσάς θα είναι σαν μια κανονική εργάσιμη ημέρα και η προσοχή σας θα επικεντρωθεί στο πώς θα εκτελέσετε σωστά τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις σας. Θα έχετε την τάση να προγραμματίζετε και να σκέπτεστε αυτά που θέλετε να ολοκληρώσετε μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Ένας άντρας από το παρελθόν θα σας θυμίσει με κάποιον τρόπο την παρουσία του. Σήμερα, μπορεί να προκύψουν προβλήματα στις μεταφορές ή άλλα προβλήματα που σχετίζονται με ταξίδια.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα μπορεί να προκύψουν εντάσεις στις οικογενειακές σας σχέσεις, η εναρμόνιση των οποίων θα είναι δύσκολη για αρκετό καιρό. Θα λάβετε ενδιαφέροντα νέα σχετικά με την οικογένεια των φίλων σας. Την Κυριακή μπορεί να εκπλαγείτε από απροσδόκητα χρήματα ή από ευχάριστα νέα που αφορούν τα χρήματα. Θα συμβεί κάτι ευχάριστο στην ερωτική σας ζωή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, την Κυριακή θα εκπλαγείτε από κάποια νέα ή από ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο που ζει ή εργάζεται σε άλλη πόλη ή χώρα. Σήμερα θα έχετε περισσότερες υποχρεώσεις και δεσμεύσεις με συγγενείς. Θα μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε κάνει για το σπίτι σας. Μην περιμένετε εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή. Τα οικονομικά ζητήματα θα αποτελέσουν αιτία για μια σοβαρή συζήτηση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Κυριακή θα συμμετέχετε σε μια διαμάχη ή σε μια σύγκρουση με ένα πρόσωπο που δεν γνωρίζετε ή που σας είναι δυσάρεστο. Τώρα θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα παλιά σας προβλήματα, που δεν έχετε επιλύσει ακόμη. Η Κυριακή θα είναι μια συναρπαστική και επιτυχημένη μέρα για εσάς, με ευκαιρίες για ερωτικές εμπειρίες. Είναι πιθανόν να προκύψουν οποιεσδήποτε εκπλήξεις! Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, την Κυριακή θα βιώσετε εντάσεις στις σχέσεις σας με ανθρώπους με τους οποίους έχετε επαγγελματικές ή δημόσιες επαφές. Οι φίλοι ή οι συγγενείς σας θα ασχοληθούν με κουτσομπολιά για την προσωπική ή οικογενειακή ζωή τους. Την Κυριακή είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια προβλήματα υγείας: ημικρανία, αϋπνία, κρυολογήματα και άλλα, κυρίως λόγω του άγχους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments