Ζώδια

Ζώδια: Το tip της ημέρας (Δευτέρα 10/09/18)

Ζώδια: Το tip της ημέρας (Δευτέρα 10/09/18)
Το tip της ημέρας για όλα τα ζώδια, για σήμερα Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια: Το tip της ημέρας (Δευτέρα 10/09/18).

  • ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Πώς να αφοσιωθείς στην ρουτίνα σου με συνέπεια, όταν ξυπνάς με ένα πλάκωμα στην καρδιά σου και μια ευχή να στριφογυρίζει στο κεφάλι σου: «Θεέ μου, θέλω να τα διαλύσω όλα και να φύγω μακριά!»;

  • ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Με τη διάθεση σου να στέλνει θετικά μηνύματα από το πρωί, είναι το λιγότερο ανόητο να μην απολαμβάνεις τα αρώματα της ζωής, να σπαταλάς ευκαιρίες για διασκέδαση και να είσαι αρνητικός/η σε νέες γνωριμίες. Αφέσου και μην σε σαμποτάρεις!

  • ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ακόμη και για ένα/μια Δίδυμο καταντά κουραστικό να διαμελίζεται ενεργειακά, σωματικά και πνευματικά για να υποστηρίξει τον/την σύντροφο του/της (ή έναν/μια συνεργάτη), η εργασία του/της να αντανακλά τον κρυστάλλινο δυναμισμό του/της και την ίδια στιγμή να βρίσκει χρόνο και για τον εαυτό του/της. Που θα ξεσπάσεις αναρωτιέμαι;

  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Πνεύμα αντιλογίας οι Καρκίνοι; Κι όμως! Πολλοί/ες εκεί έξω θα δεχθούν ένα ισχυρότατο πλήγμα προσπαθώντας για ακόμη μια μέρα να σε πείσουν να εκτελέσεις τις υποχρεώσεις σου με τον δικό τους τρόπο ή να σκέφτεσαι όπως εκείνοι θέλουν. Πρώτοι υποψήφιοι μερικοί/ες συνάδελφοι σου αλλά και φίλοι/ες σου.

Ζώδια: Το tip της ημέρας (Δευτέρα 10/09/18)

  • ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Το δρομολόγιο ουρανός – τάρταρα έχει γίνει τελευταία γνώριμο μοτίβο για πολλούς/ες Λέοντες. Και τι το παρακινεί; Συνειδητοποιείς πως όσο πιο ασφαλής θέλεις να νιώθεις, τόσο πιο πολύ απομονώνεσαι από τον κόσμο. Κι όσο πιο κοντά σε ένα άνθρωπο, τόσο πιο επικίνδυνο να χάσεις την αυτοκυριαρχία σου ξανά.

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ακόμη μια μέρα που οποιαδήποτε κουβέντα για χρήματα/δώρα/έξοδα μοιάζει σαν μαχαιριά στην καρδιά σου. Ακόμη μια μέρα που πιθανόν να κατηγορήσεις τον εαυτό σου για όλες τις δαπάνες των τελευταίων μηνών, για όλα τα λάθη και τα χρέη. Τι λες για αλλαγή να γίνει και η μέρα που θα πεις επιτέλους: “Ότι έγινε, έγινε! Αν δεν μπορώ εγώ να βγάλω άκρη τότε κανείς άλλος δεν μπορεί!”;

  • ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

ΟΚ, το έχουμε καταλάβει πως οι ορμόνες σου έχουν χτυπήσει κόκκινο. Όμως μέχρι να σε ενθουσιάσει αληθινά κάποιος/α ή, ώσπου να πάψεις να έχεις υψηλές προσδοκίες από το πρώτο λεπτό που γνωρίζεις κάποιον/α, μην ανακοινώνεις (παραπονιέσαι) σε όλους πως ζεις ακόμη ένα συναισθηματικό κραχ.

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αυτές τις μέρες, με όλο και πιο ανησυχητική συχνότητα καταλαβαίνεις/μαθαίνεις/ακούς για το πόσο ανειλικρινείς είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Και αυτό αντί να σε κάνει κι άλλο καχύποπτο/η, σε εκνευρίζει αφόρητα! Πρόσεξε που και πως ξεσπάς.

Ζώδια: Το tip της ημέρας (Δευτέρα 10/09/18)

  • ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Προειδοποίηση: Αν ανήκεις στους/στις Τοξότες που έχουν ανακαλύψει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στον εργασιακό τους χώρο, βαδίζεις σε επικίνδυνα μονοπάτια, καθώς μια κρίση στη δουλειά μπορεί να προξενήσει ρωγμές στο συναισθηματικό σου οικοδόμημα. Αν δεν ανήκεις σʼ αυτούς διάβαζε για να μαθαίνεις!!

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σκέφτεσαι άδειες, ταξίδια και μακρινούς προορισμούς; Το μυαλό σου τρέχει σε αμμουδιές ή απάτητες κορφές; Αιγόκερε έχεις ανάγκη από ένα διάλειμμα και σε έχει πιάσει μια τέτοια βιασύνη να τελειώσεις με όλες τις υποχρεώσεις σου, που κινδυνεύεις να γίνεις τσαπατσούλης/α…

Ζώδια: Το tip της ημέρας (Δευτέρα 10/09/18)

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στη σημερινή μέρα για αρκετούς/ες Υδροχόους. Υπάρχουν αυτοί/ες που θα νιώσουν πως για πρώτη φορά μετά από καιρό βρίσκονται σ’ ένα μονοπάτι (επαγγελματικά κυρίως, αλλά και στην προσωπική ζωή για κάποιους/ες) που ο προορισμός του τους/τις ιντριγκάρει αρκετά για να συνεχίσουν απερίσπαστα να το περπατούν. Υπάρχουν κι εκείνοι/ες που θα είναι στο εντελώς αντίθετο φάσμα: “Που είναι το μονοπάτι ρε παιδιά; Εγώ το μόνο που βλέπω είναι κάτι κόκκινα μάτια να μην κοιτάζουν απειλητικά μέσα στο σκοτάδι!”. Μια λύση έχω για όσους/ες ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία: Κλείστε τα μάτια και αρχίστε να τρέχετε μακριά από εκεί που στέκεστε!

  • ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αρκετά πια με τις απαιτήσεις των άλλων! Δίκαιες ή άδικες, σωστές ή λανθασμένες, σήμερα δεν γίνεται να ασχολείσαι μ’ αυτές. Θες αέρα! Θες χρόνο με τον εαυτό σου! Ρίξε 3-4 λεκτικά χαστούκια και διεκδίκησε το χώρο σου! (Εντάξει, ήμουν αρκετά δραματικός; Για να σε δω τι θα κάνεις…).

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments