Διεθνή

ΣΤΑΡ: Εξαφανίστηκε ο Γερμανός σταρ της ποπ Daniel Kueblboeck

ΣΤΑΡ: Εξαφανίστηκε ο Γερμανός σταρ της ποπ Daniel Kueblboeck
ΣΤΑΡ: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του Γερμανού σταρ της ποπ Daniel Kueblboeck.

ΣΤΑΡ: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του Γερμανού σταρ της ποπ Daniel Kueblboeck έχουν στήσει οι καναδικές και οι γερμανικές αρχές. Ο νεαρός μουσικός αγνοείται από την Κυριακή, μετά την πτώση του στη θάλασσα από τουριστικό πλοίο.

Ο 33χρονος βρισκόταν μαζί με την παρέα του σε κρουαζιερόπλοιο στις ακτές της περιοχής Newfoundland, πραγματοποιώντας το ταξίδι από το Αμβούργο, στη Νέα Υόρκη. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο νεαρός ποπ σταρ εξαφανίστηκε. Η αναζήτησή του στο πλοίο δεν απέδωσε καρπούς και ως εκ τούτου, άπαντες υπέθεσαν ότι έπεσε στη θάλασσα.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Aida Cruises, δήλωσε ότι ο καπετάνιος και το πλήρωμα συνεργάζονται απόλυτα με τις αρχές. Eιδικότερα συνεργάζονται με την ακτοφυλακή, προκειμένου να εντοπιστεί ο Daniel Kueblboeck και να απαντηθούν τα πολλά ερωτηματικά που έχουν προκληθεί.

Οι αρχές δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο και διεξάγουν έρευνα προς κάθε κατεύθυνση.

Ο 33χρονος είχε αναδειχθεί νικητής σε διάφορα talent show, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ενεργοποιηθεί και στο χώρο της υποκριτικής.

Η γερμανική Bild ανέφερε ότι ένας αυτόπτης μάρτυρας είδε κάποιον να πηδά από το κατάστρωμα του πλοίου στις 5 τα ξημερώματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments