Ζώδια

Ωροσκόπιο: Αναλυτικές προβλέψεις για το 2ο 15μερο – Σεπτέμβριος 2018

Ωροσκόπιο: Αναλυτικές προβλέψεις για το 2ο 15μερο – Σεπτέμβριος 2018
Τι θα συμβεί στην ερωτική ζωή των ζωδίων;

Το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου, έρχεται γεμάτο από αστρολογικές όψεις που θα επηρεάσουν άμεσα την ερωτική ζωή όλων των ζωδίων.

Ωροσκόπιο αναλυτικά για όλους:

ΚΡΙΟΣ

Όσα έχετε προσφέρει από κοντά και από μακριά στον σύντροφο σας, μέσα στα πλαίσια της σχέσης σας, θα αποδώσουν άμεσα! Οι προτάσεις που θα δεχτείτε από την πλευρά του, θα σας αποζημιώσουν για όλα τα άνωθεν και ακόμη περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς έχετε μέσα στο μυαλό σας, μόνο την ερωτική σας επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφο σας! Σίγουρα τώρα που τα πράματα είναι ακόμη ταραγμένα μεταξύ σας, μην κάνετε κάποια επόμενη κίνηση. Από τα τέλη του μήνα και μετά, αυτός θα έρθει να σας ψάξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε δώσει το ερωτικό σας στίγμα, στο άτομο που σας αφορά και τώρα απλά θα πρέπει να περιμένετε την δική του την μεριά, τις απαντήσεις του. Σίγουρα και στα οικονομικά σας, θα πρέπει να κάνετε έναν καλύτερο έλεγχο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν έχετε ακόμη πάρει τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από θέματα δεσμεύσεων – γάμου – οικογένειας. Πιθανόν και να υπάρχουν κάποιες αγκυλώσεις και εμπόδια, από το παρελθόν σας, που δεν σας επιτρέπουν κάτι τέτοιο άμεσα.

ΛΕΩΝ

Μην ακούτε όλα αυτά που καταλογίζουν στον άνθρωπο σας, για το ερωτικό του παρελθόν. Μπορεί αυτό το διάστημα, να έρθουν κάποιες πληροφορίες στην κατοχή σας, που όμως θα πρέπει εσείς άμεσα να τις αξιολογήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν έχετε και την καλύτερη διάθεση, για να λύσετε τους γρίφους που σας βάζει το ταίρι σας. Έχετε ήδη περάσει πολλά στο παρελθόν σας, και μάλλον ζητάτε τα πράματα να είναι πολύ πιο εύκολα πια. Μπορείτε αν θέλετε και να το εκφράσετε.

ΖΥΓΟΣ

Είστε από τα ζώδια, που αυτήν την εποχή, λειτουργείτε καλύτερα μόνοι σας, παρά μέσα σε αισθηματικές σχέσεις. Το καλό είναι ότι ξέρετε πλέον τι θέλετε και πως μπορείτε να το αποκτήσετε. Από τα τέλη του μήνα σίγουρα όλο και κάτι νέο, θα διασταυρώσει τον δρόμο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχουν άμεσες εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή και αυτό, θα δώσει σε όλους του ζωδίου σας, λύσεις σε χρόνια προβλήματα! Ακόμη και αυτοί που σαν σύντροφοι, δεν μιλιούνται ή για κάποιον λόγο έχουν αποξενωθεί, θα βρουν πάλι την ισορροπία τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει, πάνω στις σοβαρές προτάσεις που τον τελευταίο καιρό σας έχει κάνει ο πρώην σας, γύρω από μια επανασύνδεση. Ίσως και να θέλετε πια τον χρόνο σας, για να πεισθείτε ότι αυτά τα λάθη του παρελθόντος, δεν θα εμφανιστούν και πάλι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι μέρες έχουν για εσάς, πολύ μεγάλο φόρτο εργασίας, που ίσως και να πάρει και λίγο από τον χρόνο και την αφοσίωση σας, από τον άνθρωπο σας. Δεν χρειάζεται για αυτό να ανησυχείτε, καθώς έχετε την κατανόηση του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς που έχετε χωρίσει αυτό το διάστημα, μην περάσετε άμεσα σε μια νέα σχέση – ερωτική συντροφιά. Υπάρχουν ακόμη περιθώρια για επανασύνδεση. Το καλό είναι ότι αυτό το μικρό χρονικό σας διάλειμμα, έχει δώσει περιθώρια σκέψης και νέων λύσεων.

ΙΧΘΕΙΣ

Απολαύστε αυτό το διάστημα, που όλα τα άστρα είναι υπέρ του ζωδίου σας, στην αγάπη. Πολλές και ευχάριστες οι ανατροπές που θα έρθουν σε ελεύθερους και δεσμευμένους, που θέλουν πια να ισορροπήσουν την προσωπική τους ζωή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments