Ζώδια

Ταρώ: Οι κάρτες που ορίζουν τον έρωτα, Τετάρτη 12/09

Ταρώ: Οι κάρτες που ορίζουν τον έρωτα, Τετάρτη 12/09
Ταρώ: Τρεις κάρτες ορίζουν τον έρωτα.

Ταρώ: Οι κάρτες που ορίζουν τον έρωτα, Τετάρτη 12/09.

ΚΡΙΟΣ

Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Υπάρχει έντονη κινητικότητα μέσα στον δεσμό σας, και αυτό είναι κάτι που σας έχει βάλει σε σκέψεις. Ο άνθρωπος σας έχει διάθεση για περαιτέρω δεσμεύσεις μέσα στο επόμενο διάστημα. Οι εκπλήξεις πλησιάζουν.

Ελεύθεροι : Μην ακούτε τι λένε και τι σχολιάζουν οι τρίτοι, για την ερωτική σας ζωή, που έχει φτάσει στο μηδέν. Σίγουρα εσείς ξέρετε ποιος είναι ο βασικός λόγος, που αυτήν την εποχή απέχετε από το σπορ αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Εννέα Δηνάριο Ο Τρελός Το Τρία Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Μην δώσετε ακόμη την συγκατάθεση σας, σε κάτι που σας έχει ζητήσει ο σύντροφος σας. Μάλλον θα πρέπει από την δική σας την μεριά … να το ψάξετε πιο βαθιά.

Ελεύθεροι : Η εργασία σας, θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Οι μέρες έχουν χρήμα και πολλές νέες επαφές – συνεργασίες, που όλο και κάτι ερωτικό θα σας χτυπήσει την πόρτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Έχετε μείνει σε αυτήν την δύσκολη σχέση, τόσο καιρό μόνο και μόνο επειδή πιστεύετε ότι κάποια στιγμή, ο άνθρωπος σας, θα αποφασίσει να αλλάξει νοοτροπία, όλα να γίνουν θετικά και γόνιμα.

Ελεύθεροι : Πολλές οι καινούργιες γνωριμίες που έχουν βγει στους δρόμους σας, σας έχουν σίγουρα ανεβάσει την διάθεση. Απολαύστε το, και που ξέρετε … ίσως και μέσα από όλο αυτό να γεννηθεί μια νέα αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Έχετε καιρό να δείτε ή να ακούσετε τον άνθρωπο σας, εξαιτίας κάποιου έκτακτου γεγονότος ή παρεξήγησης. Καλό θα ήταν να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα και να μιλήσετε …. έτσι όλα να έρθουν στους κανονικούς τους ρυθμούς πάλι.

Ελεύθεροι : Δεν θέλετε ή δεν έχετε και πολλή όρεξη, αυτήν την εποχή για να ασχοληθείτε με έρωτες και συντροφικές καταστάσεις. Άλλωστε έχετε τόση πίστη στον εαυτό σας, που όποτε θελήσετε κάτι… θα το έχετε.

ΛΕΩΝ

Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Έχετε τον τελευταίο καιρό αμφισβητήσει τα λόγια και τις υποσχέσεις, που έρχονται από την μεριά του συντρόφου σας, καθώς δεν έχετε ακόμη δει τις κινήσεις που επιθυμείτε.

Ελεύθεροι : Έχετε αποκτήσει πια μια πολλή καλή ψυχολογία, καθώς βλέπετε την οικονομική σας καθημερινότητα όλο και να πηγαίνει καλύτερα. Αυτό θα σας κάνει να αναζητήσετε και τον νέο σας σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Αποφασίστε και πράξτε. Το να βρίσκεστε μέσα σε μια σχέση, που δεν έχει τίποτα πρακτικό και ουσιαστικό να σας προσφέρει, μάλλον τον χρόνο σας χάνετε και μέσα σας αυτό… το ξέρετε.

Ελεύθεροι : Υπάρχει μια κατάσταση στην ζωή σας με έναν πρώην σας, που όμως ακόμη δεν είναι έτοιμος για να σας μιλήσει και να προσπαθήσει… μια επανασύνδεση.

ΖΥΓΟΣ

Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Δεν θέλετε να ακούτε άλλο, για τα προβλήματα και τις εντάσεις που έχει ο άνθρωπος σας, στην οικογένεια του ή μέσα στην εργασία του. Σίγουρα εσείς είστε μαζί, για άλλους λόγους.

Ελεύθεροι : Δεν χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτό σας, για να δείξει το ερωτικό του πρόσωπο, σε άτομα που μόνο τώρα έχετε γνωρίσει. Τώρα όποιος θέλει και μπορεί ας κάνει τον κόπο να σας κερδίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Δουλεύετε πολύ και μάλλον έχετε αφήσει την σχέση και το ταίρι σας, σε δεύτερη σκέψη. Αυτό θα σας φέρει κάποια παράπονα, αλλά και να σας πιέσει για κάποιες τελικές αποφάσεις.

Ελεύθεροι : Πολλά τα χαμόγελα, που βγαίνουν μέσα από την εργασία και τους κοινωνικούς σας χώρους! Μάλλον είστε σε μια εποχή – φάση ζωής, που σε καμία των περιπτώσεων δεν περνάτε απαρατήρητοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Αυτά που έχετε υποσχεθεί, στο ταίρι σας, ακόμη δεν τα έχετε πραγματώσει. Από αυτήν την εποχή που τα άστρα σας ευνοούν και σας υποστηρίζουν, δείξτε τον αληθινό σας εαυτό. Κυνηγήστε και περισσότερα τα οικονομικά σας.

Ελεύθεροι : Η λογική σας είναι μακριά από σχέσεις και αγάπες. Θέλετε να εστιάσετε σε εργασία και κοινωνική ζωή. Ωστόσο, υπάρχουν γύρω σας πολλοί θαυμαστές που θέλουν να σας γνωρίσουν και πιο προσωπικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Υπάρχουν και συμβαίνουν μέσα στον δεσμό σας, συχνά – πυκνά εντάσεις, που σας παγώνουν. Ωστόσο, μιας και είστε αυτοί που θίγεστε πάντα, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να βρείτε τις λύσεις.

Ελεύθεροι : Είστε μέσα σε πολλές προτάσεις αγάπης και σχέσεων, αυτό το διάστημα, και μάλλον έχετε μπερδευτεί. Δώστε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας και θα δείτε ποιος και τι αξίζει τελικά, να υπάρχει δίπλα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Αρχιερέας Ο Τρελός Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δηλώνετε κουρασμένοι, από το να κυνηγάτε τον άνθρωπο σας, για να σας δώσει παραπάνω σημασία και προσοχή, σε αυτά που πρέπει άμεσα να γίνουν – διορθωθούν στην σχέση σας. Δείτε παραπάνω και τα οικονομικά σας.

Ελεύθεροι : Το άτομο που αγαπάτε, αλλά δεν μπορεί λόγω τρίτων καταστάσεων να είναι κοντά σας, θέλει πια να σας μιλήσει. Υπάρχουν εξελίξεις που σίγουρα θα σας φέρουν πολύ κοντά, σε λύσεις τελικές.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Εκπλήξεις και αλλαγές, θα φέρει το 2ο 15μερο του μήνα, στην ερωτική σας ζωή. Ειδικά εσείς που έχετε απομακρυνθεί, λίγο ή πολύ με τον σύντροφο σας, θα βρείτε τις λύσεις για να προσπεράσετε τα όποια προβλήματα.

Ελεύθεροι : Δεν έχετε ακόμη δει τίποτα! Το άτομο που τόσο καιρό σας πολιορκεί, έχει πάρει την απόφαση του, να σοβαρέψει τις προτάσεις του έτσι ώστε αυτή η ερωτική σας υπόθεση, να ξεφύγει από τα πλαίσια του φλερτ.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments