Ζώδια

Ταρώ: Οι κάρτες που ορίζουν τον έρωτα, Πέμπτη 13/09/18

Ταρώ: Οι κάρτες που ορίζουν τον έρωτα, Πέμπτη 13/09/18
Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την αγάπη.

ταρώ Κριός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Εσείς είστε αυτοί, που αποφασίζετε τι πρέπει να γίνει και το όχι, τελικά στην πορεία της σχέσης σας. Τώρα που τα άστρα ευνοούν τα πύρινα ζώδια, ιδανικά μιλήστε στο ταίρι σας, και πράξτε ανάλογα.

Ελεύθεροι : Έχετε δει από κάποιος συνεργάτη – φίλο σας, κάποιες πιο ερωτικές συμπεριφορές προς εσάς. Μην κάνετε ακόμη κάτι. Αφήστε την άλλη πλευρά, να αποσαφηνίσει επαρκώς … τις προθέσεις της.

ταρώ Ταύρος : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Έχουν αλλάξει λίγο αυτόν τον καιρό οι προσωπικές διαθέσεις του ταιριού σας, και μάλλον έχετε αναστατωθεί. Δεν χρειάζεται. Είναι μόνο κάποια προβλήματα … που έχει από τον χώρο της εργασίας του.

Ελεύθεροι : Έχετε χάσει την διάθεση σας για να ξανα – ερωτευτείτε. Αυτό από τα μέσα του Σεπτεμβρίου αλλάζει και ένας καινούργιος άνθρωπος, θα προσπαθήσει να σας φέρει και πάλι … στο μονοπάτι της αγάπης.

ταρώ Δίδυμοι : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Έχετε μιλήσει και δηλώσει πλέον χωρίς υπεκφυγές στο άτομο που σας αφορά, τις ερωτικές σας προθέσεις. Τώρα απλά θα πρέπει να δώσετε τον εύλογο χρόνο … να δείτε και τις απαντήσεις του.

Ελεύθεροι : Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου, θα κάνουν πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Η πιο σημαντική είναι αυτή που θα συσχετίζεται … με κάποια ερωτική σας επανασύνδεση.

ταρώ Καρκίνος : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Εσείς που έχετε διπλές καταστάσεις στην ερωτική σας καθημερινότητα, να είστε άκρως προσεχτικοί αυτές τις ημέρες, καθώς ο άνθρωπος σας, ήδη έχει κάτι καταλάβει. Αποφασίστε άμεσα.

Ελεύθεροι : Μπορεί να μένετε μόνοι σας, για να βρείτε πια την ισορροπία σας, αλλά ήδη η ματιά σας, έχει πέσει πάνω σε μια νέα γνωριμία, από τον κοινωνικό σας κύκλο. Σίγουρα … κάτι έχει αρχίσει και συντελείται.

ταρώ Λέων : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Οι καταστάσεις που φέρει σαν μόνιμο πρόβλημα, ο σύντροφος σας, έχουν αρχίσει και επηρεάζουν άμεσα τον δεσμό σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα και σοβαρά … να το συζητήσετε!

Ελεύθεροι : Κουβαλάτε πολλές και μεγάλες ερωτικές εκκρεμότητες, από τα παλιά και πλέον έχετε μπερδευτεί. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι εσείς είστε αυτοί, που πρέπει να αποφασίσετε που θέλετε να καταλήξετε.

ταρώ Παρθένος : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Υπάρχει μια μόνιμη διαφωνία, με το ταίρι σας για την πορεία και την ποιότητα της σχέσης σας. Προφανώς και πρέπει όλο αυτό να λήξει. Για εσάς, δεν υπάρχει στην αγάπη η λογική της μετριότητας και σε τίποτα.

Ελεύθεροι : Ξέρετε ότι μια πρώην σας σχέση, ακόμη μέχρι και τώρα αναζητά κατά καιρούς να βρει τον τρόπο να σας μιλήσει! Αυτό θα γίνει και μέσα στις επόμενες ημέρες, που θα έχετε και μια σχετική συνάντηση.

ταρώ Ζυγός : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Έχετε γίνει πολύ αυστηροί, αυτόν τον καιρό με τον σύντροφο σας, και αυτό σαν μόνιμη κατάσταση πλέον, ίσως και να τον έχει κουράσει. Όλα έχουν το όριο τους, άρα να είστε πιο προσεχτικοί.

Ελεύθεροι : Οι δυναμικές οι αστρολογικές αυτό το χρονικό διάστημα … είναι και οι καλύτερες για το ζώδιο σας. Άνετα, μπορείτε να δώσετε ρυθμό στην εργασία σας αλλά και να βρείτε έναν νέο έρωτα. Όλα καλυτερεύουν.

ταρώ Σκορπιός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Υπάρχει κάποιος από το μακρινό σας παρελθόν, που ασχολείται ακόμη με τον παρόντα δεσμό σας. Αυτό είναι και κάτι που συμβαίνει επειδή εσείς μόνο το επιτρέπετε. Μην παίρνετε … τόσα ρίσκα.

Ελεύθεροι : Έχετε κάνει μια καινούργια γνωριμία, που όμως δεν σας δίνει αυτά που ζητάτε. Σε μια τόσο δύσκολη και περίεργη εποχή, θα πρέπει να ξέρετε ότι όλοι είναι επιφυλακτικοί … υπερβολικά.

ταρώ Τοξότης : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Οι μέρες έχουν εκπλήξεις, από την μεριά του συντρόφου σας, προς εσάς. Είστε αυτοί, που θα δεχτείτε προτάσεις για συγκατοίκηση ή ακόμη και να βάλετε μπρος … για μια μόνιμη – επίσημη δέσμευση.

Ελεύθεροι : Δεν ξέρετε αν θα ήταν σωστό, να φέρετε και πάλι στο παρόν σας, μια παλιά ερωτική ιστορία, που ακόμη δεν έχει σβήσει μέσα σας. Σίγουρα μια ορθή – ώριμη συζήτηση … θα βοηθούσε τις εξελίξεις.

ταρώ Αιγόκερως : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Πρέπει να δώσετε πολλή περισσότερη σημασία στον εργασιακό σας τομέα, και όχι τόσο στα προσωπικά σας, που μάλλον έχετε έμμεσα πάρει και τις αποφάσεις σας, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ελεύθεροι : Αν έχετε επανασυνδεθεί αυτό το διάστημα, καλό θα ήταν να μην πιέσετε υπερβολικά την άλλη πλευρά! Αφήστε τον καιρό να σας δείξει τι μπορεί να γίνει στο από εδώ και πέρα … μεταξύ σας.

ταρώ Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, από αυτά που σας λέει και σας προσφέρει ο σύντροφος σας. Αυτό είναι μια κατάσταση που μόνο μέσα από σωστό διάλογο, μπορείτε να την επιλύσετε.

Ελεύθεροι : Είστε τυχεροί που έχετε τόσο καλό κόσμο γύρω σας. Αυτό θα σας βοηθήσει στο να ανεβάσετε και πάλι την διάθεση σας, και να ψάξετε με μεγαλύτερη σιγουριά για τον επόμενο σας σύντροφο.

ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Έχετε σκεφτεί πολλά πράματα, μέσα σε αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, και θέλετε να τα πείτε – συζητήσει, με τον άνθρωπο σας. Σίγουρα η ανταπόκριση του, θα είναι μόνο θετική.

Ελεύθεροι : Η διάθεση σας, είναι καλή και άκρως ανοιχτή για μια καινούργια πια αγάπη. Πιθανόν και μέσα στον μήνα αυτόν, να βρεθεί κάτι στο μονοπάτι σας, που μπορεί να τραβήξει την πολλή δύσκολη σας προσοχή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments