Ζώδια

Προβλέψεις ζωδίων για ελεύθερους

Προβλέψεις ζωδίων για ελεύθερους
Προβλέψεις ζωδίων για ελεύθερους 14/09 Παρασκευή.

Προβλέψεις ζωδίων για ελεύθερους 14/09 Παρασκευή.

Ζώδια Κριός

Κανένας δεν λέει ότι πρέπει να περιμένετε τρεις μέρες πριν τηλεφωνήσετε, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη βιάζεστε πολύ σε ό,τι αφορά τον έρωτα τώρα. Σκεφτείτε τι θέλετε να πείτε και πάρτε το χρόνο σας.

Ζώδια Ταύρος

Η ενέργειά σας ανυπομονεί να βγει προς τα έξω σε ό,τι αφορά τον έρωτα, οπότε βιαστείτε και κινηθείτε γρήγορα! Κανονίστε μια ευχάριστη, ενδιαφέρουσα έξοδο – ή τουλάχιστον δείτε τις προσωπικές αγγελίες στο διαδίκτυο και αναλάβετε δράση!

Ζώδια Δίδυμοι

Δεν μπορούν να διαβάσουν το μυαλό σας και ακόμα κι αν μπορούσαν, θα ήταν δύσκολο να ακολουθήσουν τη διαδικασία σκέψης σας. Πείτε αυτό που σκέφτεστε και αισθάνεστε και να είστε όσο πιο συγκεκριμένοι μπορείτε – ειδικά με κάποιο καινούργιο άτομο στη ζωή σας.

Ζώδια Καρκίνος

Τώρα αυτά που μετράνε περισσότερο είναι τα μικρά πράγματα στη ζωή και οι λεπτομέρειες που θα λάβετε για κάποιο καινούργιο πρόσωπο θα είναι αρκετά αποκαλυπτικές. Είτε παρακολουθείτε ένα προφίλ στο διαδίκτυο είτε συναντάτε κάποιον για πρώτη φορά, δώστε προσοχή.

ζώδια για ελεύθερους 14/09 Παρασκευή

Ζώδια Λέων

Είναι πολύ πιθανότερο να θέλετε απλά να χαλαρώσετε μόνοι σας σπίτι ή με έναν καλό φίλο, από το να βγείτε έξω απόψε. Απολαύστε το διάλειμμα – θέλετε να είστε ξεκούραστοι όταν η ρομαντική ενέργεια πάρει τα πάνω της τις επόμενες μέρες!

Ζώδια Παρθένος

Η διεύρυνση των ερωτικών σας προοπτικών είναι τόσο απλή όσο το να πείτε σε μερικούς φίλους ότι βρίσκεστε σε αναζήτηση συντρόφου – ίσως στους πιο μακρινούς σας φίλους. Μην ντρέπεστε –τώρα ευνοούνται ιδιαίτερα τα νέα ξεκινήματα!

Ζώδια Ζυγός

Είστε απίστευτα διορατικοί – όλες οι ενδείξεις έρχονται τώρα στο φως και αποδεικνύονται πολύ χρήσιμες για τη βελτίωση της ερωτικής σας ζωής. Είτε διαδικτυακά είτε πρόσωπο με πρόσωπο, έχετε τη δυνατότητα να κατανοείτε άμεσα τους άλλους ανθρώπους.

Ζώδια Σκορπιός

Κρατήστε χαμηλούς τόνους σήμερα. Κάτι γλυκό που κάνετε στα κρυφά μπορεί να προκαλέσει μερικές πολύ ευχάριστες αναταράξεις. Δεν υπάρχει λόγος να λάβετε αναγνώριση όταν είναι βέβαιο ότι το σύμπαν θα σας το ανταποδώσει με καρμικό τρόπο.

Ζώδια Τοξότης

Πότε θα πρέπει να προχωρήσετε από το διαδικτυακό φλερτ σε ένα κανονικό ραντεβού; Πιθανότατα όχι πολύ σύντομα –εξάλλου, θέλετε να μάθετε κάτι παραπάνω για αυτούς – αλλά όχι και πολύ αργά, για να αποφύγετε να επενδύσετε πολλά σε αυτό το άτομο και μετά να απογοητευτείτε. Δοκιμάσατε να ζητήσετε πρώτα μια καινούργια φωτογραφία τους;

Ζώδια Αιγόκερως

Ο έρωτας λειτουργεί με μυστήριους τρόπους και ενώ συνήθως δεν είστε υπέρ των σχέσεων εξ αποστάσεως, ένας μακρινός φίλος μπορεί να γνωρίζει κάποιον που πρέπει πραγματικά να γνωρίσετε, στο άμεσο μέλλον. Ενημερώστε τους ότι βρίσκεστε σε αναζήτηση συντρόφου.

ζώδια για ελεύθερους 14/09 Παρασκευή

Ζώδια Υδροχόος

Μην αφήνετε κανέναν να περιμένει σήμερα. Είτε πρόκειται για κάποιο φλερτ είτε για έναν καλό φίλο, επιβεβαιώστε το μέρος και την ώρα συνάντησης – και φροντίστε να έχετε καλή διάθεση όταν βρεθείτε! Παίρνετε επιπλέον πόντους για την ευγένεια και τον ενθουσιασμό.

Ζώδια Ιχθύες

Μάλλον κάπου έχετε χάσει τα ροζ γυαλιά σας, γιατί βλέπετε τα πράγματα ασπρόμαυρα. Αφήστε χώρο και στο γκρίζο, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον έρωτα, και λογικά σύντομα θα αρχίσετε να τα βλέπετε πάλι όλα ροζ.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments