Ζώδια

Χαρτομαντεία: Τράπουλα SFIGGA – Τα Μυστικά Των Ερωτικών Σχέσεων

Χαρτομαντεία: Τράπουλα SFIGGA – Τα Μυστικά Των Ερωτικών Σχέσεων
Χαρτομαντεία: Aναλυτικά για τα 12 ζώδια.

Χαρτομαντεία, Τράπουλα SFIGGA. Τα μυστικά των ερωτικών σχέσεων.

Χαρτομαντεία πιο αναλυτικά :

Κριός: Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Υπάρχει εξέλιξη μέσα στις επόμενες ημέρες, που συσχετίζεται με το άμεσο παρελθόν σας. Ο άνθρωπος που αγαπάτε, έχει την διάθεση για ώριμη συζήτηση πια.

Ταύρος: Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Νέος έρωτας θα εισβάλει στην ζωή των ελεύθερων άμεσα. Οι αλλαγές έρχονται στην ερωτική σας ζωή, και μάλλον κάποιοι θα σκεφτούν άμεσα και έναν γάμο.

Δίδυμοι: Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Εσάς, δεν σας κρατάει τίποτα, αν επιθυμείτε να φύγετε από μια αισθηματική σχέση. Ξέρετε ότι κάτι καλύτερο, σας περιμένει μπροστά και πιθανόν και να το αναζητήσετε.

Καρκίνος: ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ

Είστε από τους πιο τυχερούς της περιόδου, που οι αισθηματικές καταστάσεις μέσα σε γάμους και δεσμούς, θα ισορροπήσουν. Ακόμη και η έλευση του χρήματος, θα είναι ένα μεγάλο συν.

Λέων: Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Δεν έχετε κάτι καινούργιο να πείτε στο άτομο που έχετε δίπλα σας. Απλά, πλέον και χωρίς μεγάλη αναμονή, θέλετε να δείτε από την μεριά του τις πράξεις που κάποτε σας είχε υποσχεθεί.

Παρθένος: ΤΟ ΜΩΡΟ

Έχετε βάλει στοίχημα με τον ίδιο σας το εαυτό, ότι θα καταφέρετε να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά στο τώρα οι καταστάσεις σας χωρίζουν.

Ζυγός: ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Όσα και να προσφέρετε, όσα πλέον και να κάνετε για το πρόσωπο που αγαπάτε, αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες καταστάσεις για μια υγιή σχέση, όλα απλά θα χαθούν!

Σκορπιός: Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Έχετε υποψιαστεί εδώ και μήνες, ότι το άτομο που θέλετε δεν είναι και απόλυτα ξεκάθαρο απέναντι σας. Είναι δική σας μόνο ευθύνη να ψάξετε την αλήθεια των πραμάτων.

Τοξότης: ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στην ροή της ερωτικής σας ζωής, και που μάλλον οφείλονται στα οικονομικά σας που είναι στάσιμα αυτό το διάστημα. Πιθανόν και να πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο.

Αιγόκερως: Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Υπάρχει μια φρέσκια γνωριμία, που έχει κάνει την καρδιά σας και μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να χτυπήσει έντονα. Μην κάνετε κάτι αυθαίρετο, απλά αναμείνατε τις εξελίξεις.

Υδροχόος: ΤΟ ΞΙΦΟΣ

Δεν έχετε ακόμη πάρει κάποια σαφή απάντηση, από τον σύντροφο σας, για το τι επιθυμεί – σκέφτεται για το κοινό σας μέλλον. Πιθανόν και να μην είναι έτοιμος.

Ιχθείς: ΤΟ ΝΗΣΙ

Πολλά αυτά που πρέπει να διορθωθούν, από την μεριά σας, έτσι ώστε να μπορέσει και αυτός ο ερωτικός σας δεσμός, να πάει και κάποια βήματα πιο κάτω επιτέλους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments