Ζώδια

Ταρώ: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων (17-23/09/18)

Ταρώ: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων (17-23/09/18)
Ταρώ. Αναλυτικά προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Ταρώ: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων.

  • ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως νιώθετε ότι έχετε κολλήσει σε λήθαργο ή σε τέλμα. Είναι πολύ καλό να έχετε τα πόδια σας σταθερά πάνω στο έδαφος, αλλά όλοι χρειαζόμαστε κάποιες φορές μια πιο ανάλαφρη διάθεση και λίγη διασκέδαση.

Μερικοί Κριοί μπορεί να τσακωθούν με τους συντρόφους τους. Είναι πιθανό το ταίρι σας να περνά μια δύσκολη περίοδο. Πρέπει να το στηρίξετε, ενώ εκείνος ή εκείνη επανακτά τις δυνάμεις και το κουράγιο του/της.

Κάποιος στο περιβάλλον σας μπορεί να είναι κυριαρχικός, πιεστικός και αυταρχικός. Να είστε προσεκτικοί, καθώς οι κάρτες δείχνουν πιθανότητες οικογενειακής κακομεταχείρισης, ειδικότερα μέσα από την κατάχρηση της δύναμης, της εξουσίας και του ελέγχου.

Τυχερός αριθμός: 8 Τυχερό χρώμα: Καφέ

  • ζώδια Ταύρος

Φαίνεται πως είστε σε μια συναισθηματική ανηφόρα αυτή την εβδομάδα. Σκέφτεστε από την καρδιά σας και αγνοείτε παντελώς τη λογική σας.

Εναλλακτικά, μπορεί η όρασή σας να έχει θολώσει τόσο πολύ από μια σχέση ή τον έρωτά σας για κάποιον, που δεν σκέφτεστε την κατάσταση. Οι κάρτες προτείνουν να κρατήσετε ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά σας και να σκεφτείτε καθαρά αυτή την εβδομάδα.

Πρέπει επίσης να προφυλαχθείτε από ανταγωνιστικές και αδίστακτες γυναίκες, που σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους και αγνοούν τελείως τα συναισθήματα των άλλων.

Τυχερός αριθμός: 5 Τυχερό χρώμα: Σκούρο γκρι

  • ζώδια Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί την αρχή όλων των καλών πραγμάτων, ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι κάρτες δείχνουν χαρά, αγάπη, αρμονία, ομορφιά, καλή υγεία και μια νέα πνευματική κατανόηση.

Είναι κατάλληλη στιγμή για να αλλάξετε το στυλ σας ή την εμφάνισή σας. Πηγαίνετε, λοιπόν, στο κομμωτήριο ή αγοράστε ένα νέο, αγαπημένο σύνολο. Είναι επίσης ιδανική στιγμή για να αγοράσετε διαμάντια, είτε για επένδυση είτε ως κόσμημα.

Η αγάπη θα σας χτυπήσει την πόρτα. Καλή εποχή για να αρραβωνιαστείτε, να παντρευτείτε ή να σχεδιάσετε την οικογένειά σας. Υπάρχει ένα γενικό αίσθημα ευθυμίας και γιορτής.

Τυχερός αριθμός: 1 Τυχερό χρώμα: Λευκό

  • ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα σκέφτεστε πάρα πολύ και αναλύετε κάθε κατάσταση υπερβολικά. Ίσως να έχετε την τάση να ασχολείστε πολύ με το πόσο άσχημη είναι η κατάσταση, που χάνετε αυτά που δεν είναι πραγματικά και τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες σε εσάς.

Αυτό μπορεί να διαταράξει το πρόγραμμα του ύπνου σας ή μπορεί να πάσχετε από αϋπνία. Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τις γυναίκες.

Δυσκολίες στον τοκετό ή γυναικολογικά προβλήματα μπορεί να απασχολήσουν μερικές γυναίκες Καρκίνους. Χαλαρώστε, δοκιμάστε να μείνετε επικεντρωμένοι στο παρόν και μην ανησυχείτε για το παρελθόν ή το μέλλον.

Ένα ασημένιο δαχτυλίδι θα σας βοηθήσει αυτή την εβδομάδα. Ο διαλογισμός θα είναι θεραπευτικός.

Τυχερός αριθμός: 9 Τυχερό χρώμα: Μπορντό

  • ζώδια Λέων

Ξεκινάτε ένα νέο έργο ή μια ιδέα και δεν μπορεί τίποτα να σας σταματήσει. Μια ξαφνική έκρηξη ενέργειας σας ωθεί προς τα μπρος και σας εμπνέει να δράσετε γρήγορα για να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε κάθε πρόβλημα, πρόκληση ή εμπόδιο που βρίσκεται στο δρόμο σας. Ωστόσο, μπορεί να τείνετε να βιάζεστε ή να κάνετε παρακάμψεις για να τελειώσετε τη δουλειά σας. Κάποιες φορές αυτό μπορεί να λειτουργεί και κάποιες όχι.

Είναι επίσης η ιδανική στιγμή για γυναίκες που ψάχνουν τον έρωτα. Κάποιος είναι έτοιμος να σας πάει στα σύννεφα και θα βιώσετε έναν πολύ δυνατό έρωτα!

Τυχερός αριθμός: 21 Τυχερό χρώμα: Βιολετί

  • ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα οι επιθυμίες σας θα ικανοποιηθούν. Τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα! Η διαίσθησή σας θα είναι στα πάνω της.

Είναι καιρός να ακούσετε τη διαίσθησή σας αντί να δίνετε προτεραιότητα στο λογικό και συνειδητό μυαλό. Γενικά, είναι μια περίοδος που ξέρετε χωρίς να ξέρετε. Αν αυτή είναι μια στάση που δεν σας περιγράφει, είναι καιρός να αρχίσετε να αγκαλιάζετε αυτή την κατάσταση.

Θα είστε δημιουργικοί και ευφάνταστοι στις προσπάθειές σας.

Είναι επίσης καιρός να ψάξετε μέσα σας και να βρείτε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις που προέρχονται από εκεί και όχι απ’ έξω. Το ενδιαφέρον σας για τη θρησκεία ή την πνευματικότητα αυξάνεται.

Τυχερός αριθμός: 2 Τυχερό χρώμα: Πράσινο

  • ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα βλέπω καλά νέα στον οικονομικό τομέα. Θα νιώσετε επιτέλους σταθεροί οικονομικά. Οι κάρτες προβλέπουν αύξηση του εισοδήματός σας, λόγω επιμονής και σκληρής δουλειάς. Μπορεί να βρείτε μια νέα δουλειά ή να πάρετε την αύξηση που σας αξίζει.

Ωστόσο, οι κάρτες σας προειδοποιούν ότι πρέπει να εκτιμήσετε αυτές τις ανέσεις της ζωής, να εκτιμήσετε τον άνθρωπο που σας φροντίζει ή σας παρέχει.

Όσοι είναι ερωτευμένοι, μπορεί να αρραβωνιαστούν ή να παντρευτούν. Οι ελεύθερες μπορεί να βρουν τον πρίγκιπά τους, έναν άντρα που είναι καλός, πατάει στα πόδια του και δουλεύει σκληρά.

Τυχερός αριθμός: 8 Τυχερό χρώμα: Καφέ

  • ζώδια Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, θέλω να σας θυμίσω την ιστορία της Θείας Γέννησης, όταν το άστρο της Βηθλεέμ φώτισε τους ουρανούς και οδήγησε τους τρεις Μάγους από την Ανατολή στο μέρος που γεννιόταν ο Χριστός.

Οι κάρτες προβλέπουν την εμφάνιση του Αστεριού στη ζωή σας. Μπορεί να νιώθετε ότι είστε χαμένοι, αλλά δεν έχετε χάσει τίποτα, απλώς δεν βλέπετε το μονοπάτι προς τη φώτιση.

Εμπιστευτείτε το παρόν και το μέλλον σας, καθώς το Αστέρι θα φωτίσει το δρόμο σας. Έχετε πίστη, πιστέψτε στο καλό και το καλό, η ελπίδα, η νίκη και η λύση θα εκδηλωθούν στη ζωή σας.

Τυχερός αριθμός: 16 Τυχερό χρώμα: Ασημί

  • ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα θα βιώσετε επιτυχία μετά από δυσκολίες, ειδικά στη δουλειά. Απολαύστε αυτή την εποχή της σταθερότητας και της ασφάλειας.

Είναι καλή εποχή για ομαδική εργασία ή για μια σχέση που είναι ωφέλιμη για όλα τα μέρη που εμπλέκονται Οι κάρτες σας προτρέπουν επίσης να αγκαλιάσετε την αλλαγή και να υιοθετήσετε μια μακροπρόθεσμη οπτική της κατάστασης.

Είναι μια πρόσφορη εποχή για να κάνετε ένα άλμα πίστης. Πιστέψτε στον εαυτό σας. Μην αφήσετε την απογοήτευση να σας κρατήσει πίσω, μάθετε από τα λάθη σας και αδράξτε τη νίκη από τα σαγόνια της ήττας.

Τυχερός αριθμός: 3 Τυχερό χρώμα: Απαλό ροζ

  • ζώδια Αιγόκερως

Οι κάρτες προβλέπουν νέα ξεκινήματα, νέες εμπειρίες και νέες επιλογές. Το πρώτο βήμα σε ένα νέο μονοπάτι και οι πρώτες λέξεις που γράφονται σε μια κενή σελίδα. Ζήστε στο παρόν και δείξτε πίστη στις ικανότητές σας.

Η επιτυχία θα έρθει μπροστά σας! Μην διστάζετε να πάρετε ρίσκα! Από τα πρώτα μας βήματα μαθαίνουμε πώς να περπατάμε και μέσα από τις αλλαγές μαθαίνουμε πώς να ζούμε τη ζωή μας με αρμονία και ειρήνη. Γι’ αυτό πηδήξτε με το κεφάλι στην άβυσσο του αγνώστου.

Τα παιδιά θα φέρουν ευτυχία. Για μερικούς Αιγόκερους υποδεικνύονται εγκυμοσύνη και γεννήσεις.

Τυχερός αριθμός: 3 Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο

  • ζώδια Υδροχόος 

Αυτή την εβδομάδα δουλεύετε σκληρά για έναν στόχο σας. Το κυνήγι σας για κάτι καλό αποδίδει, τα όνειρά σας πρόκειται να εκπληρωθούν, αλλά υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να γίνει.

Αυτή είναι η σκληρή δουλειά που ξέρετε ότι βρίσκεται στο δρόμο σας προς την εκπλήρωση του ονείρου. Μερικοί Υδροχόοι μπορεί να αποφασίσουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους ή να μάθουν κάτι νέο για να επεκτείνουν τις ικανότητές τους.

Μπορεί να είστε ήδη πολύ καλοί στην ειδίκευσή σας, αλλά θα θέλετε να φτάσετε στην τελειότητα.

Ξέρετε ότι δεν θα αποκτήσετε αυτές τις ικανότητες σε μια νύχτα και είστε προετοιμασμένοι για το ταξίδι που θα κάνετε για να γίνετε μάστερ στην ειδίκευσή που έχετε επιλέξει.

Τυχερός αριθμός: 8 Τυχερό χρώμα: Μπλε

  • ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια συναρπαστική εμπειρία που θα ταρακουνήσει τις βάσεις της αίσθησης ασφάλειας που νιώθετε και θα σας ωθήσει να αμφισβητήσετε τις αρχές σας, την ευθυκρισία σας και την οπτική σας για τη ζωή.

Είναι πολύ πιθανό οι άνθρωποι, πάνω στους οποίους στηρίζεστε, να μην είναι στο πλευρό σας πλέον. Πρέπει να καταλάβετε ότι η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά στη ζωή.

Το να προσπαθείτε να το αλλάξετε αυτό, είναι σαν να προσπαθείτε να πάτε ενάντια στη ροή του νερού χωρίς κουπί. Μην χτίζετε κάστρα στην άμμο, καθώς μπορεί να καταστραφούν ανά πάσα στιγμή. Τα όνειρα είναι σημαντικά, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να ζείτε στον αληθινό κόσμο.

Τυχερός αριθμός: 16 Τυχερό χρώμα: Ασημί

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments