Ζώδια

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 16/09/18 – Αναλυτικές προβλέψεις

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 16/09/18 – Αναλυτικές προβλέψεις
Ερωτοσκόπιο 16/09 Κυριακή ωροσκόπιο.

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 16/09/18 – Αναλυτικές προβλέψεις

Ζώδια Κριός

Μερικές φορές θα πρέπει να περιορίζετε τους κινδύνους , Άλλες φορές είναι όλα ή τίποτα. Οπότε πώς θα πρέπει να προσεγγίσετε την κατάσταση τώρα; Συζητήστε το με τον/τη σύντροφό σας. Μια συζήτηση θα διαφωτίσει πραγματικά όσα διακυβεύονται.

Ζώδια Ταύρος

Ήρθε η ώρα να πάρετε μια νέα προοπτική, που έχετε τόση ανάγκη. Αυτή η στιγμή είναι απλά ένα μικρό κομμάτι της ευρύτερης εικόνας της σχέσης σας. Να ξέρετε ότι όλα περνάνε με τον καιρό. Σας περιμένει μια όμορφη και διαφωτιστική έκπληξη.

Ζώδια Δίδυμοι

Κρατήστε μια ισορροπία ανάμεσα στο να εργάζεστε σκληρά για τη σχέση σας και να την αφήσετε να ανθίσει μόνη της. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είναι λίγος χρόνος χώρια. Άλλες φορές πάλι δεν θα μπορούσατε να είστε πιο εξαρτημένοι ο ένας από τον άλλον.

Ζώδια Καρκίνος

Δώστε στη σχέση σας λίγη περισσότερη φροντίδα βάζοντας σε κάθε αλληλεπίδρασή σας την προσωπική σας πινελιά – αυτό σημαίνει να γράφετε ιδιόχειρα σημειώματα αντί για τυποποιημένα γραπτά μηνύματα ή ένα δείπνο μαγειρεμένο από τα χεράκια σας αντί για φαγητό σε πακέτο.

Ζώδια Λέων

Μερικές φορές εσείς και ο/η σύντροφός σας ζείτε τη μαγεία – και αυτή είναι σίγουρα μια από αυτές τις στιγμές. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε ο ένας στα μάτια του άλλου και να νιώσετε τη σύνδεση μεταξύ σας χωρίς να χρειαστεί να πείτε ούτε λέξη.

Ζώδια Παρθένος

Μάλιστα…. Το όνειρό σας είναι να διασχίσετε κολυμπώντας το κανάλι της Μάγχης. Δεν είναι όμως κάτι που μπορείτε να το κάνετε σε μια μέρα, ούτε καν σε ένα μήνα. Επιστρατεύστε τον/τη σύντροφό σας για να μπορέσετε με τη βοήθειά του/της να σπάσετε ένα μεγάλο στόχο σε μικρά, εφικτά βήματα.

Ζώδια Ζυγός

Σε μία σχέση επιπλέετε σε ένα συνεχές φιλίας και πάθους. Μερικές φορές το ένα υπερτερεί του άλλου. Όταν τα πράγματα είναι στα καλύτερα τους, υπάρχει ο απόλυτος συνδυασμός αυτών των δύο εννοιών. Η σημερινή είναι μια από αυτές τις στιγμές.

Ζώδια Σκορπιός

Κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε και είναι το μόνο που σας ζητείται. Οπότε χαλαρώστε λίγο, εντάξει; Ο/Η σύντροφος σας θέλει να σας βοηθήσει περισσότερο από όσο είστε πρόθυμοι να δεχτείτε. Έτσι, όμως, θα έχετε περισσότερες δυνατότητες.

Ζώδια Τοξότης

Το να κρύβετε την πικρία σας κάτω από ένα ευγενικό προσωπείο είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσατε να κάνετε, παρόλο που ίσως φαίνεται ότι έτσι θα διευκολυνθεί η κατάσταση μεταξύ σας. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, και μετά με τον/τη σύντροφό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα βάλετε τέλος στα προβλήματα σας πριν καν αρχίσουν.

Ζώδια Αιγόκερως

Αν εξασκήσετε τη γοητεία σας θα κατορθώσετε να αποφύγετε μια πιθανή σύγκρουση ανάμεσα σε εσάς και τον/τη σύντροφό σας. Σκεφτείτε όλη αυτή την ενέργεια ως ένα κάλεσμα για περισσότερη αγάπη μεταξύ σας. Η ευγένεια και η καλοσύνη σας είναι το μυστικό.

Ζώδια Υδροχόος

Οι ιδέες σας είναι τρελές. Και αυτό είναι που αγαπά σε εσάς ο/η σύντροφός σας. Οπότε γιατί προσποιείστε ότι δεν έχετε κανένα πρόβλημα με τα απλά και συνηθισμένα; Ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε τι πραγματικά πιστεύετε. Σίγουρα δεν είστε συνηθισμένοι άνθρωποι.

Ζώδια Ιχθύες

Το να κάνετε μόνοι σας τη διάγνωση είναι ό,τι χειρότερο για την υγεία της σχέσης σας, οπότε σταματήστε να ψάχνετε για απαντήσεις στο διαδίκτυο – το μόνο που καταφέρνετε είναι να τρελαίνεστε περισσότερο! Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από όσο νομίζετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments