Αθλητισμός

ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Οι μνήμες του Παπαλουκά (pic)

ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Οι μνήμες του Παπαλουκά (pic)
ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Παπαλουκάς θυμήθηκε τα... νιάτα του.

ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Οι… θύμησες του Παπαλουκά και η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς με ανάρτησή του στο Instagram, σχολίασε τη μεγάλη πρόκριση της Εθνικής ομάδας ΜΠΑΣΚΕΤ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Αν μη τι άλλο ο Παπαλουκάς έχει πάρει μέρος σε πολλές… ανατροπές της Εθνικής ομάδας, με… πρώτες και καλύτερες αυτές κόντρα σε Γαλλία το 2005 και Σλοβενία το 2007.

Ο Παπαλουκάς αφού αρχικά συνεχάρη την Ελλάδα για την πρόκριση, έγραψε στις InstaStories του:

«Κάτι μου θύμισε αυτή η ανατροπή…»

Συγχαρητήρια ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την πρόκριση της Εθνικής στο Παγκόσμιο της Κίνας εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ για την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας! Η Επίσημη Αγαπημένη όλων των Ελλήνων πέτυχε τον στόχο της έχοντας το απόλυτο νικών στα προκριματικά. Πολλά μπράβο στους προπονητές, στους αθλητές και σε όλους τους συντελεστές αυτής της ομάδας.

Έτσι ήρθε η πρόκριση

Η διαστημική εμφάνιση του Νικ Καλάθη και το buzzer beater του Κώστα Παπανικολάου έστειλαν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, μετά το 85-86 επί της Γεωργίας Aυτό κι αν ήταν θρίλερ! Για να φτάσει στο 8-0 η Ελλάδα χρειάστηκε το σπουδαίο καλάθι του Κώστα Παπανικολάου… στο buzzer, ύστερα από δημιουργία του φανταστικού Νικ Καλάθη (31π., 5ρ., 7ασ.).

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος διαπιστώνοντας το πρόβλημα στην ελληνική ρακέτα χρησιμοποίησε ένα κοντό σχήμα, που έφερε τούμπα το ματς (έχανε με 17π. η Εθνική) και με ένα 7-0 σερί στο τελευταίο λεπτό πήρε την νίκη – πρόκριση, που πανηγυρίστηκε πολύ έντονα από τους διεθνείς!

Δεκάλεπτα: 30-17, 49-38, 64-65, 85-86.

Γεωργία (Ζούρος): Τζάνινγκ 17, Σανάντζε 8, Σενγκέλια 22, Σερμαντίνι 11, Τσιντσάντζε 7, Μπερισβίλι, Μπιτάντζε 17, Μποκολισβίλι 3, Πατσάτσια.

ΕΛΛΑΔΑ (Σκουρτόπουλος): Καλάθης 31 (7 ριμπ., 5 ασίστ), Παπαγιάννης 4 (2 ριμπ.), Παπανικολάου 15 (5 ριμπ.), Παπαπέτρου 9 (3 ριμπ., 2 κλεψ.), Βασιλόπουλος (3 ριμπ.), Θ. Αντετοκούνμπο 5, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης 3, Μαργαρίτης 5 (2 ασίστ), Μήτογλου (4 ριμπ., 2 κλεψ.), Σλούκας 14 (8 ριμπ., 8 ασίστ, 3 κλεψ.).

Δείτε τη μεγάλη ανατροπή:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments