Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Ήθελε και ο Ολυμπιακός τον Χατζηγιοβάνη – Γιατί επέλεξε τον Παναθηναϊκό
Ήθελε και ο Ολυμπιακός τον Χατζηγιοβάνη – Γιατί επέλεξε τον Παναθηναϊκό | Pagenews.gr
Pagenews Team

Σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη προχώρησε για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη προχώρησε ο Παράσχος Λάσκαρης.

Συγκεκριμένα, όπως είπε π παίκτης του Παναθηναϊκού είχε και πρόταση από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ωστόσο τόσο ο τρόπος προσέγγισης, όσο και η υποδοχή στην Παιανία τον έκανα να μην δυσκολευτεί στην απόφασή του. Πώς πήγε στον Παναθηναϊκό:

«Τον είδαν στον Άγιο Κοσμά οι Αλεξόπουλος και Μάρκου σε αγώνα πρωταθλήματος των Μικτών ομάδων των Ενώσεων όπου αν και έως το 88΄είχαμε προβάδισμα 1-0 χάσαμε 2-1 από την Αθήνα.

Ήρθαν μετά από το ξενοδοχείο και ζήτησαν να τον πάρουν για πέντε μέρες σε δοκιμαστικά στη Παιανία. Επικοινώνησα με την ΕΠΣ Μυτιλήνης και τους γονείς του, συναίνεσαν όλοι, τον έβαλα σε ένα ταξί, τον πήγα στην Παιανία και έτσι ξεκίνησαν όλα».

Αν τον ήθελαν και άλλες μεγάλες ομάδες:

«Ο Ολυμπιακός τον ήθελε και προσπάθησε πολύ να τον πάρει. Όμως ο Τάσος γύρισε μαγεμένος από την Παιανία. Του άρεσε πολύ ο τρόπος προσέγγισης και η υποδοχή που του έγινε. Ένιωσε πολύ σημαντικός και ήταν ενθουσιασμένος και από την αντιμετώπιση που είχε από την ψυχολόγο του Παναθηναϊκού.

Προτίμησε τον Παναθηναϊκό και όπως μου λέει ποτέ δεν το μετάνιωσε παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες της ομάδας στη πορεία. Είναι ευτυχισμένος».

Ετικέτες: 
2018