Ζώδια

Ταρώ: Οι τρεις κάρτες που ορίζουν τον έρωτα, Τρίτη 18/09

Ταρώ: Οι τρεις κάρτες που ορίζουν τον έρωτα, Τρίτη 18/09
Προβλέψεις Ταρώ για όλα τα ζώδια.

Ταρώ: Οι τρεις κάρτες που ορίζουν τον έρωτα.

ταρώ Κριός : Το Εννέα Δηνάριο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Εσείς είτε είσαστε μέσα σε σχέση, είτε μόνοι σας, αν κάτι νέο σας τραβήξει την προσοχή δεν υπάρχει περίπτωση να πείτε όχι. Αυτό όμως κάτι από τις παρούσες αστρολογικές συνθήκες, ίσως και να είναι μεγάλο ρίσκο.

Ελεύθεροι : Η διάθεση σας είναι μόνο καλή αυτόν τον καιρό. Και η ερωτική σας ζωή θα ήταν ακόμη καλύτερη, να δεν ακούγατε τους φίλους και τους γνωστούς σας. Ξέρετε εσείς.

ταρώ Ταύρος : Το Πέντε Δηνάριο Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Μην ακούτε όλα αυτά που σας λένε οι γύρω σας, για την ερωτική σας σχέση. Μπορεί η εποχή να σας βρίσκει σε μια επικοινωνιακή απομάκρυνση αλλά από το τρίτο 10ήμερο του μήνα όλα αλλάζουν.

Ελεύθεροι : Οι ευκαιρίες που ήδη έχετε για να φτιάξετε την ζωή σας την αισθηματική σας είναι πολλές. Απλά εσείς είστε απορροφημένοι από ένα σωρό άλλα ζητήματα που σας καταναλώνουν όλον τ

ταρώ Δίδυμοι : Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί Η Δικαιοσύνη

Δεσμευμένοι : Έχετε εντοπίσει πια τις μεγάλες διαφορές που έχετε με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που πλέον σας κρατά μόνιμα σε έναν εκνευρισμό στο μεταξύ σας. Θα πρέπει όμως άμεσα να λυθεί.

Ελεύθεροι : Η μοναχικότητα σας, έχει πια επηρεάσει τον τρόπο που ζείτε και συμπεριφέρεστε. Αυτό σας το έχουν ήδη πει κάποιοι φίλοι σας. Ωστόσο, οι ερωτικές εκπλήξεις θα φανούν στο τρίτο 10ήμερο του μήνα.

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος Το Οχτώ Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δεν είστε σίγουροι, ότι θέλετε να συνεχίσετε και να δώσετε ακόμη μια ευκαιρία, στον σύντροφο σας. Έχετε υποστεί πολλά και μάλλον τώρα έχει έρθει η σωστή ώρα για τελικές αποφάσεις ζωής.

Ελεύθεροι : Εσάς, όλο τον προηγούμενο καιρό, σας πολιόρκησαν πολλά πρόσωπα! Από όλα αυτά κάποιο θα επανέλθει και στο τώρα, με πιο συγκεκριμένες προτάσεις, που πιθανόν και να σας αρέσουν.

ταρώ Λέων : Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια Το Τέσσερα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Ο σύντροφος σας, αυτό το διάστημα είναι άκρως εξωστρεφής και θερμός. Το καλό είναι ότι τώρα έχετε βρει και πολλές λύσεις σε προβλήματα που είχαν εδραιωθεί στο μεταξύ σας, επί μήνες.

Ελεύθεροι : Από την αρχή, ξέρατε ότι το άτομο που θέλετε, έχει στην ζωή του εκκρεμότητες με το παρελθόν αλλά και τωρινές δεσμεύσεις! Τώρα τα πράματα σε κάθε επίπεδο έχουν φτάσει στο όριο τους, και εσείς πρέπει να αποφασίσετε.

ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι :Είστε για λίγο ακόμη κάτω από την ολική εύνοια του Ήλιου, άρα θα πρέπει να φέρετε στην επιφάνεια όλα τα θέματα που επιθυμείτε να συζητήσετε με τον σύντροφο σας.

Ελεύθεροι : Η διάθεση σας, είναι στα καλύτερα της. Αυτό που έχει στο τώρα σημασία είναι ότι πια ξέρετε τι θέλετε για να έχετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή και θα το ψάξετε πιο επισταμένα.

ταρώ Ζυγός : Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Οι δικαιολογίες από την μεριά του συντρόφου σας, έχουν τελειώσει. Τώρα έχετε την απαίτηση να μιλήσετε ειλικρινά και να εκφράσετε και οι δύο πλευρές, τις αληθινές προθέσεις!

Ελεύθεροι : Δύο νέα άτομα έχουν μπει στην καθημερινότητα σας, από τον χώρο του επαγγελματικό σας χώρο. Το ένα ήδη έχετε καταλάβει, ότι είναι και πιο εξωστρεφές και σας διεκδικεί και πολύ πιο έντονα.

ταρώ Σκορπιός : Το Δέκα Σπαθί Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε μείνει ακόμη και απόλυτα ικανοποιημένοι, από τον τρόπο που διαχειρίζεται την σχέση σας, ο σύντροφος σας. Σίγουρα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να βγείτε από το καβούκι σας και να λύσετε τα πάντα.

Ελεύθεροι : Κάτι αλλάζει μέσα στην ψυχή σας, και αυτό έχει να κάνει με τον αφορισμό πια του παρελθόντος. Έχετε λήξει όλες τις παλιές – άγονες σας σχέσεις και στο τώρα μπορείτε βλέπετε την ζωή με άλλα μάτια.

ταρώ Τοξότης : Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Θα έχετε μια τυχαία συνάντηση αυτές τις ημέρες, με κάποιον πρώην φλερτ σας. Ωστόσο, μην κάνετε κάποιο λάθος να ανοίξετε τις πόρτες καθώς θα ρισκάρετε την προσωπική σας σχέση.

Ελεύθεροι : Όσοι έχουν φέρει στην ζωή τους, νέους έρωτες καλό θα ήταν αυτές τις εβδομάδες, μέχρι και το τέλος του μήνα, να είναι προσεχτικοί καθώς πολλές πληροφορίες θα έρθουν στην επιφάνεια, για το άτομο που τους αφορά.

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος Η Σελήνη Ο Ήλιος

Δεσμευμένοι : Μην κολλάτε στην λεπτομέρεια. Μπορεί να έχουν γίνει όντως κάποια λάθη μέσα στην σχέση σας, αλλά η προσπάθεια που βλέπετε από τον άνθρωπο σας, σίγουρα σας ικανοποιεί.

Ελεύθεροι : Δεν υπάρχει ακόμη ο ανοιχτός δρόμος, για να μπείτε σε μια νέα σχέση με το άτομο που αγαπάτε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πάντα τα πράματα θα είναι και έτσι.

ταρώ Υδροχόος : Το Εφτά Σπαθί Το Άρμα Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Η πίστη και το γενικότερα δέσιμο που έχετε με τον άνθρωπο σας, είναι και τα βασικά συστατικά, έτσι ώστε εσείς να μπορέσετε να περάσετε και σε πιο επίσημες δεσμεύσεις.

Ελεύθεροι : Οι καταστάσεις στα εργασιακά και τα οικονομικά σας γενικότερα τείνουν να πάνε πολύ καλύτερα. Αυτό σίγουρα θα σας δώσει μια καλή ψυχολογία, για να βρείτε και το νέο σας ταίρι.

ταρώ Ιχθείς : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Ο Αρχιερέας

Δεσμευμένοι : Οι αποφάσεις που έχει πάρει αυτόν τον τελευταίο καιρό ο σύντροφος σας, ακουμπούν κάτι περισσότερο από αυτό που έχετε στο τώρα σας. Ίσως και έναν γάμο. Τα οικονομικά σας, σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

Ελεύθεροι : Έχετε βγει από μια σχέση – συναισθηματική δέσμευση, που μόνο σας πήγε τελικά πολύ πίσω. Τώρα με μια πολλή καλύτερη διάθεση μπορείτε να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία, και να ενταχθείτε στην φιλική σας παρέα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments