Ζώδια

Τσιγγάνικη Τράπουλα – Ζώδια Και Ερωτικές Σχέσεις (18-21/09/18)

Τσιγγάνικη Τράπουλα – Ζώδια Και Ερωτικές Σχέσεις (18-21/09/18)
Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων από την τσιγγάνικη τράπουλα.

Τσιγγάνικη Τράπουλα – Ζώδια Και Ερωτικές Σχέσεις

Κριός: 9 Καρό

Φωνάζετε και εκνευρίζεστε και τελικά χαλάτε την ισορροπία μέσα στην σχέση σας! Αυτό είναι και κάτι που έχει πολλαπλασιαστεί τον τελευταίο καιρό και μάλλον πρέπει να το μετριάσετε.

Ταύρος: 7 Σπαθί

Θέλετε να πείτε κάποια τελευταία λόγια στον σύντροφο σας, και μετά με την ησυχία του, να τον αφήσετε να πάρει τις αποφάσεις για την πορεία αυτής της δύσκολης σχέσης.

Δίδυμοι: 5 Καρό

Δεν υπάρχει για εσάς γυρισμός στο παρελθόν. Έχετε κάνει και εσείς τα δικά σας λάθη αλλά τώρα, είστε γνώστες των πραμάτων. Ο μήνας του Ζυγού, θα σας φέρει νέα συντροφιά.

Τσιγγάνικη Τράπουλα – Ζώδια Και Ερωτικές Σχέσεις

Καρκίνος: 8 Σπαθί

Δεν έχετε ακόμη δει κάτι ουσιαστικό και πρακτικό, από την μεριά του συντρόφου σας, και αυτό είναι και κάτι που μπορεί να σας δώσει το έναυσμα για να χωρίσετε.

Λέων: 6 Μπαστούνι

Αυτή η σχέση, έχει γίνει αγώνας δρόμου. Σίγουρα δεν είστε εσείς για τέτοιες περιπέτειες. Μιλήστε άμεσα και δηλώστε πλέον τις αληθινές σας προθέσεις.

Παρθένος: 3 Καρό

Υπάρχουν πολλά πρόσωπα, γύρω σας και μέσα στην κοινωνική σας ζωή. Ωστόσο, ουδέν δεν μπορεί να σας κάνει ακόμη να το δείτε με πιο ερωτική ματιά.

Ζυγός: 3 Μπαστούνι

Έχετε δώσει πολλές φορές αφορμές και δικαιώματα στον σύντροφο σας, για να μην σας εμπιστεύεται. Αυτό είναι και κάτι που τελικά μόνο εσείς, μπορείτε να το ξανα-φτιάξετε.

Τσιγγάνικη Τράπουλα – Ζώδια Και Ερωτικές Σχέσεις

Σκορπιός: 4 Σπαθί

Δεν υπάρχει ακόμη η κανονικότητα που επιθυμείτε σε αυτήν την επανασύνδεση του τελευταίο καιρού. Ίσως ακόμη να χρειάζεται περισσότερη επικοινωνία και επαφή, στο μεταξύ σας.

Τοξότης: 5 Κούπα

Αυτή η ερωτική σας σχέση σταματάει και ξεκινάει συνέχεια. Αυτό σας έχει κουράσει και τους δύο. Μιλήστε άμεσα και δηλώστε τις προθέσεις σας. Σίγουρα κοιτάξτε και τις οικονομικές σας κινήσεις.

Αιγόκερως: 2 Καρό

Μην μένετε άπραγοι, μπροστά σε καταστάσεις μέσα στον δεσμό σας. Τα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και από τους δύο σας. Τα άστρα σίγουρα είναι υπέρ σας.

Υδροχόος: 8 Κούπα

Αν είστε ακόμη μέσα σε μια δέσμευση, μην αποτολμήσετε κάτι νέο. Με τα αστρολογικά να είναι θετικά για την ζωή σας, εσείς θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις.

Ιχθείς: 2 Σπαθί

Κρατηθείτε απόμακροι από καταστάσεις, που δεν σας αφορούν. Δεν μπορείτε όσο καλοί και να είστε, να τους εξυπηρετείτε όλους και όλα. Πρέπει να είστε και λίγο επιφυλακτικοί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments