Αθλητισμός

Αναστασιάδης υποψήφιος για Εθνική, αν φύγει ο Σκίμπε

Αναστασιάδης υποψήφιος για Εθνική, αν φύγει ο Σκίμπε
Ο Σκίμπε κρίνεται στα επόμενα ματς του Nations League, την ώρα που ο Άγγελος Αναστασιάδης εμφανίζεται ως ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του, αν τελικά αποχωρήσει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άγγελος Αναστασιάδης μπλέκει σε σενάρια για την Εθνική μας ομάδα. Ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός πολλές φορές έχει δει το όνομά του να… φιγουράρει όταν η Ελλάδα ψάχνει προπονητή. Όμως ποτέ δεν έγινε η συνεργασία.

Τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί ένα σενάριο που θέλει τον Μίκαελ Σκίμπε να κρίνεται. Να κρίνεται στα αμέσως επόμενα παιχνίδια για το Nations League. Η ήττα από την Ουγγαρία… ξένισε αρκετούς μέσα στην ομοσπονδία. Και η εικόνα της Ελλάδας. Προκαλεί, πάντως, εντύπωση διότι η Εθνική μπορεί να έχασε, αλλά έπαιξε. Έπαιξε καλά, οργανωμένα, είχε ευκαιρίες. Άλλες φορές μας πείραζε που δεν έπαιζε κι ας κέρδιζε. Τώρα έπαιξε, αλλά έχασε, όμως πάλι μας πειράζει.

Φαίνεται πως ο Γερμανός χάνει τα στηρίγματά του. Και στα αποδυτήρια και στην ομοσπονδία. Κι αφού τη… γλίτωσε πέρσι με τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ, πλέον κρίνεται σε κάθε ματς. Δεν θα του συγχωρήσουν άλλη αποτυχία. Η Εθνική πρέπει να πάει στο EURO και αν στην ΕΠΟ δουν πως δεν… προχωράει το πράγμα με τον Σκίμπε, θα προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή.

Βεβαίως, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους παίκτες. Τους ρωτάνε πάντα για τέτοιες περιπτώσεις. Τους ρώτησαν για τον Σκίμπε και οι παλιοί βγήκαν μπροστά πέρσι και τον στήριξαν. Τον… κράτησαν επί της ουσίας. Το ίδιο θα κάνουν και τώρα. Θα ρωτήσουν τον Τοροσίδη, τον Σωκράτη, τον Τζιόλη, τον Μήτρογλου. Παίκτες με ειδικό βάρος και πολλά χρόνια στην ομάδα.

Όπως θα τους ρωτήσουν και για τον αντί – Σκίμπε, αν τελικά έρθει το διαζύγιο. Και θα τους αναφέρουν και το όνομα Άγγελος Αναστασιάδης. Εδώ δεν μπορούμε να πούμε τι θα απαντήσουν. Γενικά οι Έλληνες δύσκολα θέλουν… Έλληνες στον πάγκο. Άρα το όνομα “Αναστασιάδης” δεν ξέρουμε αν θα ηχήσει καλά στ’ αυτιά των διεθνών. Υπάρχουν κι άλλοι πάντως προπονητές που… περιμένουν την αποχώρηση του Σκίμπε. Η συνέχεια σε λίγες μέρες…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments