Ζώδια

Ήλιος στον Ζυγό – Πώς θα επηρεάσει τις ερωτικές σχέσεις

Ήλιος στον Ζυγό – Πώς θα επηρεάσει τις ερωτικές σχέσεις
Ήλιος στον Ζυγό στις 23 Σεπτεμβρίου 2018. Οι 4 εβδομάδες, που ακολουθούν και θα έχουν τα χαρακτηριστικά αυτού του διπλού ζωδίου, θα φέρουν στην επιφάνεια τις μπερδεμένες ερωτικές καταστάσεις, προκειμένου να παρθούν οι τελικές αποφάσεις, από όλες τις πλευρές.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος προχωράει στην αστρολογική ζώνη του Ζυγού όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 23/10. Οι 4 εβδομάδες, που ακολουθούν και θα έχουν τα χαρακτηριστικά αυτού του διπλού ζωδίου, θα φέρουν στην επιφάνεια τις μπερδεμένες ερωτικές καταστάσεις, προκειμένου να παρθούν οι τελικές αποφάσεις, από όλες τις πλευρές.

Πιο αναλυτικά:

Κριός: Είστε μόνοι σας οι περισσότεροι Κριοί, αλλά με δική σας μόνο απόφαση. Αυτό είναι και κάτι που θα αλλάξει στο πρώτο διάστημα του Οκτωβρίου, καθώς ένα καινούργιο πρόσωπο, θα κάνει την μεγάλη του προσπάθεια για να σας κερδίσει. Εύνοια με ζώδια του Νερού.

Ταύρος: Αν αυτή η εποχή, σας βρίσκει μέσα σε δύο ερωτικές ιστορίες, τότε απλά πάρτε μια τελική απόφαση, που να είναι μόνο υπέρ των δικών σας συμφερόντων. Και σίγουρα για να μην πληγωθεί κανείς. Σαφώς και μπορείτε να μείνετε και μόνοι σας για ένα μικρό διάστημα. Εύνοια με ζώδια του Αέρα.

Δίδυμοι: Είστε άκρως ευνοημένοι, καθώς ο Ήλιος είναι μέσα στον αέρινο Ζυγό, που σας δίνει μια παραπάνω ευκολία στις μετακινήσεις και στις αποσαφηνίσεις που τυχόν να θέλετε να κάνετε, στο άτομο που σας αφορά και έχετε καιρό να δείτε. Εύνοια με ζώδια της Γης.

Καρκίνος: Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράματα που ακόμη δεν ξέρετε, για το νέο άτομο που έχει μπει αισθηματικά στην ζωή σας. Το καλό είναι ότι έχετε καταλάβει, ότι στα βασικά ταιριάζετε, και ότι η άλλη πλευρά, ήδη δείχνει καλές προθέσεις για αυτό που έχει δημιουργηθεί. Εύνοια με ζώδια του Αέρα.

Λέων: Έχετε λάβει αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, πολλές υποσχέσεις από τον σύντροφο σας, για την πορεία σας μέσα στον Χειμώνα. Το μόνο που έχετε εσείς από την πλευρά σας, να κάνετε είναι να συνεχίσετε την καθημερινότητα σας και από τον νέο μήνα, οι εκπλήξεις θα έρθουν. Εύνοια με ζώδια του Νερού.

Ήλιος στον Ζυγό. Παράλληλες ερωτικές σχέσεις

Παρθένος: Δεν ξέρετε τι ζητά πια η καρδιά σας, μιας και η λογική σας έχει βγει στο περιθώριο. Εσείς που είστε εν των μέσω αισθηματικών μπλεξιμάτων, καλό θα ήταν τώρα που τα άστρα σας ευνοούν, να κάνετε τα προσωπικά σας ξεκαθαρίσματα, και να σταματήσετε να χαλάτε την εικόνα σας. Εύνοια με ζώδια της Γης.

Ζυγός: Εσείς είστε αυτοί, που έχουν για την τωρινή εποχή το προβάδισμα σε εργασία και αγάπη. Μπορείτε να σκεφτείτε και να καταστρώσετε την στρατηγική σας, έτσι ώστε να φέρετε αισθήματα και πρακτικές καταστάσεις, εκεί που εσείς θέλετε. Εύνοια με ζώδια του Αέρα.

Σκορπιός: Με τόσα καλά αστρολογικά, πάνω σε όλα τα ζώδια του νερού, και τώρα που ο Ήλιος είναι στον γείτονα σας, εσείς θα καταφέρετε να λύσετε πολλές εκκρεμότητες και προβλήματα που έχουν μείνει στάσιμα, ίσως και για μήνες. Εύνοια με ζώδια του Νερού.

Τοξότης: Υπάρχουν κάποια σοβαρά ζητήματα, μέσα στην προσωπική – ερωτική ζωή του συντρόφου σας, που τον αποτρέπουν για να σας μιλήσει πιο αναλυτικά για τα όνειρα που ήδη κάνει για αυτήν την σχέση. Από τον μήνα του Οκτωβρίου, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σας χαροποιήσουν. Εύνοια με ζώδια της Γης.

Ήλιος στον Ζυγό. Παράλληλες ερωτικές σχέσεις

Αιγόκερως: Έχετε ανακατευτεί με πολλές γνωριμίες και επαφές, αυτό το διάστημα και μάλλον έχετε χάσει λίγο την ισορροπία σας σαν άτομα. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το σταματήσετε. Αν τελικά ουδείς δεν εκφράζει μπορείτε… να μείνετε και μόνοι. Εύνοια με ζώδια του Αέρα.

Υδροχόος: Έχετε καταναλώσει πολύ χρόνο, σε φλερτ και ανούσιες ερωτικές περιπέτειες και στο τώρα αυτό που ζητάτε είναι να βρεθεί ένα σοβαρό άτομο, που να το εμπιστευτείτε. Από την τελευταία εβδομάδα του μήνα, σίγουρα κάτι θετικό αλλάζει. Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς.

Ιχθείς: Η προσωπική – ερωτική σας ζωή, δεν έχει την πορεία που έχετε σκεφτεί. Είναι στο δικό σας το χέρι, για να μιλήσετε στο συντροφικό σας έτερο, και να βρείτε μαζί τις πιθανές λύσεις. Τα ανοδικά σας οικονομικά, θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Εύνοια με ζώδια του Νερού.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments