Ζώδια

Ταρώ: Οι κάρτες που ορίζουν τον έρωτα, Τετάρτη 19/09/18

Ταρώ: Οι κάρτες που ορίζουν τον έρωτα, Τετάρτη 19/09/18
Ταρώ: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ: Οι κάρτες που ορίζουν τον έρωτα, Τετάρτη 19/09/18.

  • Κριός : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Ξέρετε όλα τα μυστικά και τα κουμπιά του συντρόφου σας. Κάτω από τις ευνοϊκές όψεις του Άρη και του Ερμή, εσείς αυτό το διάστημα ότι και να θελήσετε θα το καταφέρετε στο 100%

Ελεύθεροι : Έχετε κουραστεί από τις ανούσιες περιπέτειες και τα περιστασιακά φλερτ! Ζητάτε από το σύμπαν, μια νέα αγάπη, που να μπορείτε να σας κάνει πάνω από όλα να αισθάνεστε ασφαλείς.

  • Ταύρος : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Η αγάπη και η φροντίδα που προσφέρετε στον άνθρωπο σας, είναι τεράστια και αυτό μέσα στο έτος θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις για ένα παιδί, έναν γάμο ή και μια μόνιμη μετοίκηση.

Ελεύθεροι : Με τόσα ζητήματα που έχουν μαζευτεί στην εργασία και στην οικογένεια σας, δεν έχετε και το πολύ πλέον χρόνο για να ψάξετε και να βρείτε ένα νέο ερωτικό ταίρι.

Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Μην μένετε μόνο στα λόγια που σας έχουν τάξει. Αν πια τα πράματα μέσα στην σχέση σας, έχουν φτάσει στο όριο τους, εσείς είστε αυτοί, που μπορείτε άμεσα να αποφασίσετε τι θα κάνετε.

Ελεύθεροι : Πολλά τα πρόσωπα, που υπάρχουν γύρω σας αλλά ουδέν δεν σας δίνει αυτό που αποζητάτε. Δεν είναι και βέβαια ότι πιο εύκολο κάποιος να κάνει σχέση με το παιδί του Ερμή.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

  • Καρκίνος : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Η χαλαρότητα και η ανωριμότητα που έρχεται από την μεριά του συντρόφου σας, έχει αρχίσει και σας κάνει να σκέφτεστε για την ορθότητα της επιλογής σας. Σαφώς και όλα μπορείτε να τα διορθώσετε.

Ελεύθεροι : Ποτέ δεν είναι αργά για δύο ανθρώπους να επανασυνδεθούν, αν ακόμη αγαπιούνται. Είναι μεγάλος μύθος ότι οι χιλιομετρικές και οι χρονικές αποστάσεις κάνουν τα συναισθήματα να ξεθωριάζουν.

  • Λέων : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Είστε το ερωτικό επίκεντρο κάποιου, που ούτε καν πάει το μυαλό σας. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε τα λεγόμενα του, που θα σας αποκαλύψουν τις αισθηματικές του προθέσεις. Μια νέα σχέση ξεκινά.

Ελεύθεροι : Εσείς και για τους δικούς σας λόγους, θέλετε να κερδίσετε το ερωτικό ενδιαφέρον και πάλι του πρώην σας, άσχετα να ήδη γνωρίζετε ότι έχει μπει σε μια νέα ερωτική κατάσταση.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

  • Παρθένος : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Αποφύγετε αυτό το διάστημα, να τραβήξετε τα σχοινιά πολύ με τον άνθρωπο σας, καθώς και ο ίδιος, έχει τρίτα προβλήματα με τα οικονομικά και τα οικογενειακά του. Από τον νέο μήνα όλα θα καλυτερεύσουν.

Ελεύθεροι : Περνάτε την καλύτερη φάση σας, και έχετε δίπλα σας έναν νέο έρωτα που ακόμη δεν του έχετε πει … την τελική σας απόφαση. Μάλλον η ψυχολογία σας, έχει ανάγκη για λίγο ερωτικό παιχνίδι.

  • Ζυγός : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Είστε μέσα σε ανασφάλεια, άγχος και μόνιμα νεύρα. Αυτό είναι και κάτι που προέρχεται από την άσχημη και προβληματική δράση –συμπεριφορά του ανθρώπου σας, που έχει χάσει την ισορροπία του.

Ελεύθεροι : Μην λέτε ακόμη σε άτομα που είναι γύρω σας, ότι έχετε βρει κάποιον νέο άνθρωπο που σας αρέσει. Βεβαιωθείτε πρώτα και εσείς ότι του αρέσετε και μετά προβείτε …. σε σχετικές ανακοινώσεις.

  • Σκορπιός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Είναι πολλά τα σημάδια, που έχετε πιάσει – δει – καταλάβει, από τη μεριά του συντρόφου σας, ότι κάτι δεν πάει καλά με την οικογένεια του ή και τον οικονομικό του τομέα. Θα σας τα αποκαλύψει σχετικά άμεσα.

Ελεύθεροι : Είναι μια περίοδος που πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο για τον καλό σας εαυτό, από το να καταναλώστε μέσα σε σχέσεις και φλερτ που από την αρχή ξέρετε ότι είναι αδιέξοδα και άσκοπα.

  • Τοξότης : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Υπάρχει πολύ καλό κλίμα, με τον άνθρωπο σας, που μάλλον έχει ήδη αρχίσει και χτίζει στο μυαλό και στην καρδιά του σενάρια, που ακουμπούν έναν γάμο ή για αρχή μια όμορφη συγκατοίκηση

Ελεύθεροι : Κάποιος από τον φιλικό σας κύκλο, σας κλείνει το μάτι ερωτικά. Το έχετε καταλάβει εδώ και καιρό, αλλά ακόμη δεν θέλετε να κάνετε το πρώτο βήμα. Δεν πειράζει, οι εξελίξεις θα έρθουν από την άλλη μεριά.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

  • Αιγόκερως : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Τα ερωτικά σας παραστρατήματα, έχει καταλάβει και πάλι ο σύντροφος σας που μάλλον αυτήν την φορά, θέλει να σας μιλήσει πιο αναλυτικά για την εν δυνάμει προθέσεις του.

Ελεύθεροι : Έχετε να ασχοληθείτε καιρό με το παιχνίδι των σχέσεων και μάλλον πρέπει να το ξανα – ζεστάνετε.

Επίσης, πολλή προσοχή πρέπει να δώσετε …. και στα αναπτυσσόμενα οικονομικά σας.

  • Υδροχόος : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Υπάρχουν μέρες που ο σύντροφος σας, έχει κακή διάθεση και κάποιες μέρες που είναι απλά κολλημένος επάνω σας. Αυτό έχει να κάνει μόνο με τον χαρακτήρα του, που σιγά – σιγά θα στρώσει.

Ελεύθεροι : Υπάρχουν πολλές και δυναμικές γνωριμίες, στον δρόμο σας και μια σας έχει τραβήξει την προσοχή. Ίσως και να είστε τελικά κοντά σε μια νέα σχέση με πολλές και καλές προδιαγραφές.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

  • Ιχθείς : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Οι μέρες θα σας βάλουν πιο βαθιά με τον άνθρωπο σας, σε συζητήσεις, για το μέλλον σας και τι προθέσεις υπάρχουν … και από τις δύο τελικά πλευρές.

Αυτά που θα σας πει το ταίρι σας, θα σας ικανοποιήσουν.

Ελεύθεροι : Πολλές οι φωνές από το παρελθόν, που ακόμη σας αναζητούν. Μέσα στον μήνα, θα έχετε και μια προσέγγιση … που ίσως και να οδηγήσει σε ισχυρή επανασύνδεση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments