Αθλητισμός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΕΤΙΣ: Έτοιμος ο Ελαμπντελαουί

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΕΤΙΣ: Έτοιμος ο Ελαμπντελαουί
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΕΤΙΣ: Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έχει σήμερα πυρετό και ο ίδιος έλεγε ότι αισθάνεται καλά, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι στην διάθεση του προπονητή του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΕΤΙΣ: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ την Μπέτις, στην πρεμιέρα του στον έκτο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και τα νέα είναι ευχάριστα για τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς σε ότι αφορά την κατάσταση του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός αμυντικός ταλαιπωρήθηκε χθες από ίωση αλλά σήμερα είναι καλά και αυτή είναι μια πολύ καλή εξέλιξη για τους Πειραιώτες. Ο διεθνής ακραίος μπακ του Ολυμπιακού δεν έχει σήμερα πυρετό και ο ίδιος έλεγε ότι αισθάνεται καλά, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι στην διάθεση του προπονητή του.

Ο Μαρτίνς περίμενε με αγωνία για να δει την κατάσταση του Νορβηγού, καθώς ο Ομάρ είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων είδε λοιπόν με ικανοποίηση τον διεθνή άσο να αισθάνεται καλά και ο Ελαμπντελαουί είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Μπέτις.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε με τον Ομάρ σήμερα στο Ρέντη και ο Νορβηγός αμυντικός είπε στον προπονητή του πως είναι καλά και ότι αισθάνεται πανέτοιμος να παίξει.

Αν τελικά επιλεγεί από τον Μαρτίνς ο Ομάρ, τότε θα μείνει στον πάγκο ο Βασίλης Τοροσίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments