Ελλάδα

33ΧΡΟΝΗ ΚΗΦΙΣΙΑ: Ποια είναι η γυναίκα που δολοφονήθηκε

33ΧΡΟΝΗ ΚΗΦΙΣΙΑ: Ποια είναι η γυναίκα που δολοφονήθηκε
33ΧΡΟΝΗ ΚΗΦΙΣΙΑ: Η γυναίκα που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά ήταν σύντροφος μπράβου των νοτίων προαστίων.

33ΧΡΟΝΗ ΚΗΦΙΣΙΑ:  Νεκρή στο πάρκινγκ του σπιτιού της, μέσα στο αυτοκίνητό της, στην Κηφισιά, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 19.09.2018, μια 33χρονη γυναίκα.

Όπως λένε οι πληροφορίες, η γυναίκα με τα πολλά τατουάζ ήταν μητέρα ενός παιδιού και το όνομά της ήταν Κατερίνα Αναγνωστάκη.

Η 33χρονη δέχθηκε 16 σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Στρατηγού Δαγκλή.

Η σχέση της με άνθρωπο της νύχτας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη είχε σχέση με άνθρωπο της νύχτας των νοτίων προαστίων, ύποπτο για τη δολοφονία Καραγιάννη («Σαμπρέλας» ή «Καράφλας»).

Και η ίδια είχε συλληφθεί το 2009 για κλοπές, ληστείες, παράβαση του νόμου περί όπλων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Η απόπειρα δολοφονίας το 2011

Τον Οκτώβριο του 2011 άγνωστοι, είχαν πυροβολήσει την 33χρονη – η οποία εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος- την ώρα που είχε σταματήσει σε φανάρι επί της Λεωφόρου Βεΐκου, στο Γαλάτσι, κατάφερε όμως να επιζήσει και η ίδια και το μωρό της.

Η απόπειρα αφορούσε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ «μπράβων» της νύχτας ενώ στο σημείο είχαν βρεθεί κάλυκες από δυο πιστόλια και ένα Καλάσνικοφ.

Τα σενάρια της Ελληνικής Αστυνομίας

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας αναζητούν μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό, από το σημείο και τους γύρω δρόμους για να σχηματίσουν έναν κύκλο πιθανών υπόπτων για την εκτέλεση.

Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ, η 33χρονη, γνώριζε τον δολοφόνο της και είχε ραντεβού μαζί του, ενώ σύμφωνα με το δεύτερο, ο δολοφόνος περίμενε το θύμα να βγει από το σπίτι και να μπει στο αυτοκίνητο και την εκτέλεσε επιτόπου.

Καταληκτικά, να σημειωθεί ότι τη γυναίκα βρήκε η μητέρα της, η οποία είχε ανησυχήσει επειδή δεν επικοινώνησε μαζί της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments