Ελλάδα

Έγκλημα στην Κηφισιά: Η γυναίκα με τα τατουάζ που ένιωθε άτρωτη

Έγκλημα στην Κηφισιά: Η γυναίκα με τα τατουάζ που ένιωθε άτρωτη
Η γυναίκα που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά ήταν σύντροφος μπράβου των νοτίων προαστίων, "δεξί χέρι" ηγετικής φυσιογνωμίας της νύχτας. Ένιωθε πανίσχυρη, παρ' όλο που την είχαν πυροβολήσει και το 2011 ενώ ήταν έγκυος. Που εστιάζονται οι έρευνες.

Νεκρή στο πάρκινγκ του σπιτιού της, μέσα στο αυτοκίνητό της, στην Κηφισιά, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 19.09.2018, μια 33χρονη γυναίκα.

Μια γυναίκα η οποία απασχολούσε κατά καιρούς την Ασφάλεια Αττικής, για τα κατά καιρούς αιματηρά “συμβόλαια θανάτου” ηχηρών ονομάτων του Ελληνικού υποκόσμου.

Η μελαχρινή γυναίκα με τα πολλά τατουάζ δεν φοβόταν. Ένιωθε ισχυρή για αυτό και δεν έπαιρνε ιδιαίτερα μέτρα προστασίας. Οι εκτελεστές της έστησαν καρτέρι μέσα στο ίδιο της το σπίτι και τη γάζωσαν με περισσότερες από 15 σφαίρες την ώρα που έμπαινε στη σπορ Mercedes.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ασφάλεια θεωρούν πως έπειτα από τα τελευταία αιματηρά ξεκαθαρίσματα στο κόσμο της νύχτας, με τις απανωτές δολοφονίες από πληρωμένα πιστόλια, το όνομα της 33χρονης Κ. Α. βρίσκονταν ψηλά στην λίστα με τις προγραφές ανθρώπων που ενεπλάκησαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στα σκοτεινά μονοπάτια του υποκόσμου.

Άλλωστε, το θύμα φέρεται να διατηρούσε μακροχρόνια και θυελλώδη σχέση με ένα από τα πλέον “βαριά” ονόματα της νύχτας. Ο συγκεκριμένος φέρεται από την ΕΛ.ΑΣ να έχει τον απόλυτο έλεγχο στα Νότια Προάστια της Αττικής. Ο συγκεκριμένος είναι ύποπτος για την δολοφονία 43χρονου βαρυποινίτη, με το προσωνύμιο «Σαμπρέλας» ή «Καράφλας».

Επίσης, θεωρείται “δεξί χέρι” ηγετικής φυσιογνωμίας στο χώρο της νύχτας που έχει απασχολήσει πλείστες φορές τις Αρχές για ιδιαίτερα σοβαρές υποθέσεις και μάλιστα οργανωμένου εγκλήματος.

Το 2011 η γυναίκα είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση στο Γαλάτσι ενώ μάλιστα ήταν έγκυος έξι μηνών.

Οι πιστολέρο έστησαν ενέδρα στην οδό Βεϊκου. Μόλις την είδαν να βγαίνει από κατάστημα και να κατευθύνεται στο μαύρο Smart, την πλησίασαν και τη γάζωσαν. Δεν κατάφεραν να την τραυματίσουν θανάσιμα όμως το θύμα χρειάστηκε να παραμείνει πολύ καιρό στην Εντατική.

Το 2009 είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ληστειών σε χρηματαποστολές. Στο μικροσκόπιο της είχε μπει και η στενή σχέση που διατηρούσε με ένα από τα κορυφαία πρόσωπα της νύχτας το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε ληστείες και περίεργες υποθέσεις.

Το θύμα είχε πλούσια δραστηριότητα στα social media. Σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό. Ζούσε με την επτάχρονη κόρη της στο συγκρότημα κατοικιών της οδού Δαγκλή περίπου ένα χρόνο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι γείτονες άκουσαν περίπου στη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης πυροβολισμούς. Όμως εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν περί τίνος επρόκειτο. Νόμισαν ότι οι ήχοι είχαν ακουστεί από ένα στενό. Τελικά την βρήκε νεκρή η μητέρα της χθες το μεσημέρι…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments