Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Ημερήσιες προβλέψεις (20/9/18)

Ζώδια σήμερα: Ημερήσιες προβλέψεις (20/9/18)
Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Ημερήσιες προβλέψεις.

ζώδια σήμερα Κριός

Μήπως δεν προσέχετε την υγεία σας όσο πρέπει, αγαπητοί Κριοί; Η υπερκόπωση μπορεί να καταστρέψει όλη την πρόοδο που έχετε σημειώσει, αν δεν επέμβετε εγκαίρως. Σήμερα ο Ήλιος και ο Ερμής συμπράττουν στον τομέα της ευημερίας σας και σας θυμίζουν τις υποσχέσεις προς τον εαυτό σας…

Θα σας ωφελήσει πολύ να δώσετε περισσότερο χρόνο στην εξάσκησή σας και να κάνετε πιο «πράσινη» τη διατροφή σας. Σκεφτείτε την περίπτωση μιας απογευματινής βόλτας στη φύση, για να χαρείτε στιγμές ξεγνοιασιάς με τους δικούς σας ανθρώπους!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Είστε έτοιμοι για διάλογο σε όλη την γκάμα των χρωμάτων αγαπητοί Ταύροι; Ίσως η οπτική σας να είναι λίγο ασπρόμαυρη σήμερα, επηρεάζοντας κάπως τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Υπό αυτό το σκηνικό, θα θελήσετε να κάνετε εκείνες τις συζητήσεις ξεκαθαρισμάτων – που μπορεί να επιφέρουν και αντιδράσεις.

Αν ακουστείτε επιθετικοί, πολλοί θα διστάσουν να μιλήσουν για να μην χάσουν την εύνοιά σας. Προσεγγίστε με ευγένεια και υπομονή!

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Παίξτε τα χαρτιά σας σωστά σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Μια γυναίκα σε θέση ισχύος μπορεί να σας ανοίξει σημαντικές πόρτες, αν βρείτε τον ενδεδειγμένο στρατηγικό τρόπο να της τραβήξετε την προσοχή.

Μπορείτε να προσφερθείτε να βοηθήσετε σε κάποιες από τις υποχρεώσεις της, με στόχο να βρεθείτε κοντά της. Η ευγένεια και η προθυμία σας θα ανταμειφτεί υπό το σημερινό πλανητικό σκηνικό, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη συγκυρία και προσεγγίστε τις γυναίκες της ζωής σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Τα πολλά μέτωπα που έχετε ανοικτά μπορεί να τρελάνουν κι εσάς τους ίδιους, αγαπητοί Καρκίνοι! Πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε ένα βήμα την κάθε φορά, σήμερα που ο Ήλιος συναντά τον πολυπράγμονα Ερμή στον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας και της συνεργασίας.

Επιλέξτε εκείνο το θέμα που επείγει ή σας εμπνέει περισσότερο από τη μακρά λίστα των υποχρεώσεών σας και ταχθείτε στην υλοποίησή του. Ίσως να σας εκπλήξει η ταχύτητα της παραγωγικότητάς σας και να καταλήξετε να το διασκεδάζετε!

ζώδια σήμερα Λέων

Είναι καιρός να μετατρέψετε τα λόγια σας σε πράξεις, αγαπητοί Λέοντες! Συλλογιστήκατε τις ιδέες σας, τις είπατε, τώρα το σύμπαν σας πετά το προκλητικό γάντι της υλοποίησης.

Η σημερινή συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή, απαιτεί από εσάς να βάλετε τα χέρια στο τιμόνι και να αρχίσετε να αναπτύσσετε πιο μεγάλες ταχύτητες. Για να μην εμπλακούν άλλα άτομα στην πορεία σας, να έχετε κλειστά τα τηλέφωνα και τα μέσα μαζικής σας δικτύωσης!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Όλος ο κόσμος θα είναι το πεδίο δράσης σας σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι! Ο αισιόδοξος Ήλιος συμπράττει με τον επικοινωνιακό Ερμή στο ζώδιό σας, αποβάλλοντας κάθε λογοκρισία και κάθε φόβο σας. Προσφέρετε στον εαυτό σας μια εμπειρία που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας και πείτε την άποψή σας για κάθε θέμα συζήτησης.

Φυσικά θα έχετε κάνει την προετοιμασία σας, διαφορετικά αφεθείτε στην ακρόαση ώστε να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις. Δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας να παριστάνετε τον «φωτεινό παντογνώστη»!

ζώδια σήμερα Ζυγός

Με τον Ήλιο και τον Ερμή να συγχρονίζονται στον 12ο Οίκο σας των ολοκληρώσεων, σήμερα κλείνετε κεφάλαια! Ό,τι έχετε σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό, έχοντας διαχειριστεί τις λεπτομέρειές του, θα το δείτε να περνά τη γραμμή τερματισμού.

Ενημερώστε συνεργάτες και φίλου ότι έχετε ανάγκη από λίγη απομόνωση, προκειμένου να αξιοποιήσετε αυτή τη συγκυρία. Όταν τελειώσετε, θα έχετε θέματα και διάθεση να γιορτάσετε!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Ό,τι κι αν πουλάτε, σήμερα θα βρίσκετε πολλούς αγοραστές, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο Ήλιος συναντά τον πειστικό Ερμή στον κοινωνικό 11ο Οίκο σας, τονώνοντας την ευγλωττία αλλά και τη διαίσθησή σας. Να αναμένετε ότι θα σας δοθούν πολλά εναύσματα για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε, αφήστε τα να ξεδιπλωθούν για να έχετε απτά αποτελέσματα.

Αξιοποιήστε τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης για να προωθήσετε τις απόψεις σας, γνωστοποιήστε τα επόμενα βήματά σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Πάντα υπάρχει χώρος για περισσότερες επιτυχίες, αγαπητοί Τοξότες! Σήμερα ετοιμαστείτε να διευρύνετε τα οράματα για την καριέρα σας, καθώς ο Ήλιος συναντά τον Ερμή στον 10ο Οίκο σας της φιλοδοξίας. Μην εκπλαγείτε αν σας προσεγγίσουν πολλοί, για να συμπράξουν σε ένα μεγαλεπήβολο εγχείρημά σας.

Εξίσου ισχυρές θα αποδειχθούν και οι διαδικτυακές επαφές σας, γι’ αυτό ετοιμάστε μπόλικο καφέ και αρχίστε δουλειά από νωρίς!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Ξέρετε ότι η πνευματική δίψα δεν τελειώνει ποτέ, αγαπητοί Αιγόκεροι! Γι’ αυτό σήμερα ενδώστε στις αναζητήσεις που σας ενδιαφέρουν, καθώς ο Ήλιος συναντά τον προκλητικό Ερμή στον φιλοσοφικό 9ο Οίκο σας.

Αφού θα έχετε μειωμένη διάθεση για τη διεκπεραίωση υποχρεώσεων και περισσότερη για να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας, αξιοποιήστε τη συγκυρία για αυτοσχέδιες μαζώξεις. Μια βόλτα θα ανανεώσει τη σκέψη σας και θα καθαρίσει τον ορίζοντα σε πολλά θέματα. Ο σοφός Σωκράτης υποστήριζε ότι «δεν αξίζει να ζεις τη ζωή χωρίς έρευνα»!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Η καλύτερη κρέμα μπαίνει στην κορυφή, αγαπητοί Υδροχόοι! Να το θυμάστε αυτό σήμερα, ειδικά αν νιώσετε ότι κάποιοι απειλούν τη θέση σας στο ανώτερο βάθρο. Ξέρετε ότι η εμπλοκή σε μάχες ισχύος είναι βέβαιος δρόμος για να αποσυντονιστείτε και να χάσετε την πορεία σας, γι’ αυτό ακούστε το προειδοποιητικό καμπανάκι και αποφύγετέ τις.

Λίγος συντονισμός χρειάζεται για να μην χάσετε τον οίστρο σας, γι’ αυτό κάντε την έρευνά σας για τον ανταγωνισμό και βρείτε τα σημεία σύγκλισης. Οι στρατηγικές κινήσεις θα σας πάνε πιο μακριά απ’ όσο φαντάζεστε!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Ετοιμαστείτε για μαγικές διαδρομές, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Ήλιος φλερτάρει σήμερα με τον επικοινωνιακό Ερμή στον τομέα σας των σχέσεων, ωθώντας σας να δείξετε τα αισθήματά σας στους ανθρώπους που αγαπάτε. Μην εκπλαγείτε από την αντίδραση των άλλων, δεν τους έχετε συνηθίσει σε τέτοιες εκδηλώσεις λατρείας.

Ευχαριστήστε τους για τη στήριξη που σας παρέχουν, αποφύγετε να θίξετε πιθανά μελανά σημεία της σχέσης, οργανώστε μια έκπληξη γι’ αυτούς. Είναι η ιδανική στιγμή να περάσετε επιπλέον χρόνο με το ταίρι σας και μόνο, για να εκδηλώσετε τις φλογερές σας διαθέσεις!

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας