Αθλητισμός

UEFA EUROPA LEAGUE: Παίκτης της Ζυρίχης πανηγύρισε, έπεσε στην τάφρο και έγινε viral (pics&vids)

UEFA EUROPA LEAGUE: Παίκτης της Ζυρίχης πανηγύρισε, έπεσε στην τάφρο και έγινε viral (pics&vids)
UEFA EUROPA LEAGUE: Θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί σοβαρά, αλλά τελικά... όλα καλά. Όλο το twitter ασχολήθηκε μαζί του και κάποιοι έβγαλαν... silver alert.

UEFA EUROPA LEAGUE: Την καλύτερη στιγμή της πρώτης αγωνιστικής χάρισε ο Μπέντζαμιν Κολόλι. Μια στιγμή που εν τέλει έφερε γέλιο σε… όλη την Ευρώπη, αλλά θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά για τον Κοσοβάρο, ο οποίος έχει γίνει… viral από χθες το βράδυ λόγω του πανηγυρισμού του.

Ο Μπέντζαμιν Κολόλι πέτυχε με πέναλτι το γκολ της Ζυρίχης επί της ΑΕΚ Λάρνακας στην Κύπρο για το Europa League (0-1) αλλά πανηγυρίζοντας πήδηξε μέσα στην τάφρο!

Η εξαφάνισή του από το πλάνο προκάλεσε ανησυχία για τραυματισμό. Ωστόσο δευτερόλεπτα μετά βγήκε χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό και συνέχισε να πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του.

Για καλή του τύχη η τάφρος δεν είναι πολύ βαθιά στο συγκεκριμένο γήπεδο. Έτσι απέφυγε έναν σοβαρό τραυματισμό από την απερισκεψία του.

Η σκηνή έγινε viral με διάφορα σχόλια να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Κάποιοι σχολίαζαν πως ο Κοσοβάρος μέσος… ακόμη πέφτει. Άλλοι πως χάθηκε στο επίπεδο μπόνους του Super Mario. Και ορισμένοι έχουν εκδώσει ακόμη και Silver Alert για την εξαφάνισή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments