Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (22-23/9/18)

Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (22-23/9/18)
Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

ζώδια Κριός

Ποιον αγαπάτε; Τι αγαπάτε; Όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό και στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων έως τις 23 Οκτωβρίου.

Ο Ήλιος ρίχνει το λαμπερό φως του στην εργασία και στις δημιουργικές συνεργασίες, όπως και στις ερωτικές σχέσεις. Εκμεταλλευτείτε τη ζεστασιά του για να εξερευνήσετε νέους δεσμούς ή για να περάσετε στο επόμενο επίπεδο με το ταίρι σας. Αν αντιμετωπίζατε ένα νομικό θέμα, μπορεί να διευθετηθεί κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Αν σχεδιάζετε επίσημες προτάσεις, συμβουλευτείτε έναν δικηγόρο.

Η καθαρότητα διασφαλίζει την μακροπρόθεσμη ευτυχία και επιτυχία σας.

Την Κυριακή, ο φλύαρος Ερμής δημιουργεί ομάδα με τον παθιασμένο Άρη στις ζώνες της επικοινωνίας σας και σας υπενθυμίζει ότι οι άνθρωποι είναι ο πιο πολύτιμος φυσικός πόρος σας. Είστε πάντα ένα βήμα μακριά από ενδιαφέροντες χαρακτήρες, αλλά πόσο βαθιά πάνε αυτές οι συνδέσεις; Οργανώστε μια συγκέντρωση την Κυριακή. Γιατί όχι στο σαλόνι σας; Η πλούσια συζήτηση μπορεί να αποκαλύψει συνέργειες που αξίζουν να αναπτυχθούν.

ζώδια Ταύρος

Φορέστε τα αθλητικά σας και ανανεώστε τη συνδρομή σας. Το Σάββατο, ο Ήλιος περνά στον Ζυγό και στον έκτο Οίκο σας της υγείας, της ρουτίνας και της φροντίδας. Οι ακτίνες του όχι μόνο θα σας δώσουν ενέργεια για να γυμναστείτε, αλλά θα νιώθετε την ανάγκη για πιο υγιεινές τροφές, ίσως ακόμα και για να ξεκινήσετε διαλογισμό.

Εκμεταλλευτείτε αυτόν τον κύκλο, που διαρκεί έως τις 23 Οκτωβρίου, για να βρείτε τη σωστή συνταγή για την ιδιοσυγκρασία και τον τρόπο ζωής σας. Είτε αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινάτε την ημέρα σας με γρήγορο τρέξιμο ή με acai bowl –ή και τα δύο– θα είστε έτοιμοι μέχρι τις απόκριες για την πιο σέξι στολή.

Την Κυριακή, τα λεφτά δεν είναι θέμα ταμπού, καθώς ο εκφραστικός Ερμής κάνει ομάδα με τον ατρόμητο Άρη στην οικονομική ζώνη σας. Αφήστε τις συζητήσεις στον καφέ να περάσουν σε θέματα δουλειάς, αν πάνε προς τα εκεί και έπειτα κλείστε ένα ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα για να διευθετήσετε τα βασικά.

Ένας έξυπνος φίλος μπορεί να έχει μια σημαντική συμβουλή για επενδύσεις ή για τη διαχείριση των χρημάτων σας. Αλλά θα πρέπει εσείς να θέσετε το θέμα αν θέλετε να λάβετε τη σοφία τους.

Από το Σάββατο, όσος κενός χώρος έχει μείνει στο γεμάτο πρόγραμμά σας θα αφοσιωθεί στην εξερεύνηση της ευχαρίστησης. Ο έρωτας και η πολιτιστική διάπλαση πάνε χέρι χέρι από τώρα και μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, όταν ο Ήλιος περνά απ’ τον Ζυγό και τον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας. Απολαύστε τη μουσική, τον χορό, την τέχνη, το θέατρο, την επιστήμη και τη λογοτεχνία –όλα αυτά που αγαπάτε– με κάποιον ξεχωριστό. Και μην περιμένετε να σας συνεπάρουν! Κατά τη διάρκεια αυτού του τολμηρού ηλιακού κύκλου, είναι η σειρά σας να κάνετε την πρώτη κίνηση.

Κάποια στιγμή την Κυριακή, ενώ ο αγγελιοφόρος Ερμής κάνει ομάδα με τον ατρόμητο Άρη, στραφείτε στους πιο διασκεδαστικούς και απομακρυσμένους φίλους σας και δείτε αν μπορείτε να τους επισκεφτείτε.

Τα ίδια και τα ίδια δεν θα σας διασκεδάσουν και μια απόδραση θα κάνει ακόμα και την πιο βαρετή δουλειά ανεκτή. Στείλτε μήνυμα στον φίλο σας που βρίσκεται στην Πράγα ή στην ξαδέλφη σας στη Θεσσαλονίκη και κλείστε ραντεβού. Ενεργοποιηθείτε και πριν το καταλάβετε μπορεί να βρεθείτε στον καναπέ των φίλων σας.

ζώδια Καρκίνος

Μια κινεζική παροιμία λέει: Οι γυναίκες κρατούν τον μισό ουρανό –και κανείς δεν την καταλαβαίνει καλύτερα από εσάς, Καρκίνοι, η βασιλική μητρική φιγούρα του ζωδιακού. Η (ήδη εξαιρετική) δέσμευσή σας στη γυναικεία δύναμη θα έρθει στο επίκεντρο τον επόμενο μήνα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό και ακουμπά τον θηλυκό τέταρτο Οίκο σας με ζεστό φως. Αν έχετε απομακρυνθεί από κάποιες σημαντικές γυναίκες, έχετε την ευκαιρία να επανορθώσετε έως τις 23 Οκτωβρίου. Τα ένστικτα φωλιάσματος ενεργοποιούνται επίσης από αυτό το συμπαντικό ξόρκι.

Αφήστε τον Ήλιο στον Ζυγό, που αγαπά την αισθητική, να σας κινητοποιήσει για να ανανεώσετε το σαλόνι σας με νέα χρώματα ή νέους πίνακες ή αν δεν σας αρέσει ο χώρος που μένετε, να βρείτε την τέλεια κατοικία.

Την Κυριακή, μια λυρική ευθυγράμμιση του γλυκομίλητου Ερμή με τον παθιασμένο Άρη σας δίνει το δώρο του λόγου και την αυτοπεποίθηση να εκφραστείτε. Αλλά καθώς οι δυο πλανήτες βρίσκονται στους πιο προσωπικούς Οίκους σας, το μήνυμά σας θα είναι πιο αποτελεσματικό όταν το εκφράζετε κατά πρόσωπο, ιδανικά σε μια ιδιωτική συζήτηση. Και μην σας περάσει καν απ’ το μυαλό ένα απρόσωπο μήνυμα!

ζώδια Λέων

Από το Σάββατο, το ταλέντο σας στη διοργάνωση της διασκέδασης θα είναι σε υψηλή ζήτηση, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό και στον παιχνιδιάρικο, επικοινωνιακό και κοινοτικό τρίτο Οίκο σας. Κάντε μια κύρια λίστα με τοπικά μαγαζιά και καλέστε τους πάντες. Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για να βρείτε (ή να δημιουργήσετε) τη διασκέδαση μέχρι τις 23 Οκτωβρίου. Ένα μπαρ ή ένα καφέ στη γειτονιά σας μπορεί να θέλει να αναλάβει την εκδήλωση, αν νιώθετε ιδιαίτερα αισιόδοξοι.

Ενώ είστε εκεί έξω και εκπέμπετε τις ακτίνες της αισιοδοξίας σας στον κόσμο, μην παραμελήσετε τα δικά σας πρότζεκτ. Οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες είναι ιδανικές για να αναπτύξετε μια προσπάθεια που περιλαμβάνει το γράψιμο ή τα πολυμέσα ή για να δημιουργήσετε μια τάξη στον δικό σας τομέα ειδίκευσης.

Η γλυκιά ένωση της Κυριακής του κοινωνικού Ερμή στην ζώνη της κοινότητάς σας και του παθιασμένοι Άρη στον τομέα των σχέσεων σας μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα (ερωτικά) συναισθήματα ανάμεσα σε εσάς και κάποιον που σκεφτόσασταν μόνο φιλικά.

Αν κάτι σιγόβραζε κάτω από την επιφάνεια σε αυτή τη σχέση, μπορεί να αξίζει να ανεβάσετε τη θερμοκρασία. Όμως, μην βιαστείτε να μπείτε σε κάτι που μπορεί να προκαλέσει αμηχανία, αν με το φως της ημέρας θελήσετε να γυρίσετε στην παλιά σας, φιλική σχέση.

ζώδια Παρθένος

Έχει αδειάσει λίγο ο λογαριασμός σας μετά την περίοδο των γενεθλίων σας; Τουλάχιστον, Παρθένοι, γιορτάσατε με στυλ! Αλλά από το Σάββατο, θα πρέπει να σφίξετε λίγο τη ζώνη σας, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό και στον οικονομικά σταθερό δεύτερο Οίκο σας. Τα καλά νέα; Οι ικανότητές σας να βγάζετε χρήματα θα έρθουν στο επίκεντρο τον επόμενο μήνα, καθώς ο Ήλιος θα δώσει ώθηση στην αξία σας και στα οικονομικά σας έως τις 23 Οκτωβρίου. Κάντε προσαρμογές στον προϋπολογισμό σας, ισορροπήστε τους λογαριασμούς σας και κοιτάξτε ακόμα μια φορά το πρόγραμμά σας.

Αυτός ο κύκλος μπορεί να φέρει νέες πηγές εισοδήματος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξετε και πρόγραμμα. Προετοιμαστείτε, όπως μόνο ένας Παρθένος μπορεί! Την Κυριακή, ξεκινήστε νωρίς την εβδομάδα σας, καθώς ο κυβερνήτης σας ο αγγελιοφόρος Ερμής παίρνει μια ονειρική ακτίνα από τον καταφερτζή Άρη. Πριν πιείτε την τρίτη γουλιά απ’ τον καφέ σας, ιδέες μπορεί να αρχίσουν να ρέουν. Καθίστε στον υπολογιστή σας και σημειώστε τες. Ακόμα κι αν δεν κάνετε το τέλειο σχέδιο σήμερα, τουλάχιστον θα έχετε συλλάβει την ουσία του.

ζώδια Ζυγός

Αν το δώρο μας ως άνθρωποι βρίσκεται στην ικανότητά μας να αναδημιουργούμε αδιάκοπα τους εαυτούς μας, ο ερχόμενος μήνας σας προσφέρει την ιδανική ευκαιρία για να ξανασχεδιάσετε ολόκληρο το σύμπαν σας. Ναι, είναι και πάλι αυτή η εποχή του χρόνου –η σεζόν του Ζυγού και η γιορτή των γενεθλίων σας– όταν ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας και ενεργοποιεί τον πρώτο Οίκο σας του εαυτού.

Ο Ήλιος θα προσφέρει εύφορο έδαφος για τη διανοητική, συναισθηματική και φυσική επέκτασή σας. Ο κόσμος ανοίγεται μπροστά σας έως τις 23 Οκτωβρίου! Δοκιμάστε όλα τα είδη μαργαριταριών –φυσικά, καλλιεργημένα, του γλυκού νερού, του αλμυρού νερού– προτού ξεκινήσετε να κατασκευάζετε το στολίδι σας.

Μην κάνετε το λάθος να μπερδέψετε τη μονογαμία με τη μονοτονία αυτή την Κυριακή, όταν η επανασύνδεση του εκφραστικού Ερμή και του άγριου Άρη θα φέρει στην επιφάνεια το περιπετειώδες πνεύμα όλων. Κάντε ένα τουρ και περάστε την ημέρα εξερευνώντας τα πάντα, αλλά όχι τα συνηθισμένα σας στέκια. Αντιμετωπίστε το άλλο σας μισό με αυτό που οι Βουδιστές αποκαλούν «μυαλό αρχαρίου». Αντί να κάνετε υποθέσεις, κάντε ερωτήσεις! Ελεύθεροι; Μείνετε ανοιχτοί και ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα από το ποιος θα βρεθεί στην τροχιά σας.

ζώδια Σκορπιός

Κάντε χώρο για τη μούσα! Οι δημιουργικοί και πνευματικοί χυμοί σας θα ρέουν τις επόμενες εβδομάδες, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό και στον δωδέκατο Οίκο σας της θεϊκής έμπνευσης μέχρι τις 23 Οκτωβρίου. Όταν δεν σκέφτεστε κάτω από τα αστέρια (ή ακόμη κι αν το κάνετε), η προσοχή σας στρέφεται προς την επούλωση και το κλείσιμο. Μπείτε στο ρινγκ και ολοκληρώστε εκκρεμότητες που έχετε αφήσει και αφήστε πίσω σας παλιές μνησικακίες που μπαίνουν στο δρόμο σας.

Αλλά φροντίστε να μην φύγει κανείς με μόνιμες πληγές! Η συγχώρεση είναι η λέξη που θα θέλετε να αγκαλιάσετε. Αντέξτε τα χτυπήματα όσο καλύτερα μπορείτε και εάν αρχίσετε να μελανιάζετε, ζητήστε βοήθεια από έναν αξιόπιστο φίλο ή θεραπευτή.

ζώδια Τοξότης

Η ομαδική εργασία κάνει το όνειρο πραγματικότητα για τον Τοξότη τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, καθώς ο Ήλιος ακτινοβολεί τον Ζυγό και τον κοινοτικό ενδέκατο Οίκο το Σάββατο. Κρατήστε τα επίπεδα ψηλά όταν επιλέγετε τους ηθοποιούς σας –και μην αποφεύγετε υποψηφίους που είναι αντισυμβατικοί, ακόμα και λίγο εκκεντρικοί. Η μοναδική ιδιοφυΐα τους μπορεί να δώσει στα έργα σας το κάτι που χρειάζονται.

Η Bjork, η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως «έναν από τους πιο περίεργους ανθρώπους που υπάρχουν» είναι ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες στον κόσμο της μουσικής, του κινηματογράφου, της τέχνης και της μόδας. Μιμηθείτε τη στάση της και αφήστε το παιχνίδι να αρχίσει. Μην ξεχνάτε: Η δική σας ενέργεια προσελκύει την παρέα σας.

Η υποστηρικτική σύνδεση της Κυριακής ανάμεσα στον καινοτόμο Ερμή και τον ατρόμητο Άρη ανεβάζει τη δημιουργικότητά σας στο 11. Έχετε μια σημαντική προθεσμία σε κάποια δουλειά ή σε μια συμφωνία; Δεν χρειάζεστε πραγματικά τη βοήθεια κάποιου, αν και δεν θα έβλαπτε να ζητούσατε την εποικοδομητική κριτική ενός καλού φίλου. Αφού το σκιαγραφήσετε στο χαρτί (ή στην οθόνη), μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε περισσότερη έρευνα για να το πάτε στο επόμενο επίπεδο. Μπορεί να είναι ώρα να εγγραφείτε σε ένα εργαστήριο ή να κλείσετε ραντεβού με έναν ειδικό για να λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

ζώδια Αιγόκερως

Έτοιμοι για εκτόξευση; Το Σάββατο, ο Ήλιος ανατέλλει στον Ζυγό και στην κορυφή του χάρτη σας, ενεργοποιώντας τον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας μέχρι τις 23 Οκτωβρίου. Ως Αιγόκεροι, είναι σχεδόν δεύτερη φύση να προσελκύετε την ελίτ στο επιτελείο σας. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα βρείτε τρόπους να ενώσετε τις δυνάμεις σας με αυτούς τους επιτυχημένους τύπους. Ή, εάν οι επαφές σας είναι λίγο στα κάτω τους, κάντε την επαγγελματική δικτύωση τη δεύτερη δουλειά σας. Σε περίπτωση που μια ηγετική θέση καλέσει το όνομά σας, σκεφτείτε να την αναλάβετε για να δημιουργήσετε αξιοπιστία ή να φέρετε αναγνώριση στο όνομά σας.

Με τον αναλυτικό Ερμή και τον ασταμάτητο Άρη στους Οίκους της οργάνωσης την Κυριακή, θα έχετε τον κοσμικό αέρα στα πανιά σας. Ίσως ήρθε η ώρα για μια βόλτα στο IKEA για να αγοράσετε μια βασική βιβλιοθήκη (ή για να κάνετε ένα DIY έργο στην υπάρχουσα βιβλιοθήκη σας). Πριν ξεκινήσετε να βάζετε ένα εκατομμύριο πράγματα στο ημερολόγιό σας, δείτε τι μπορείτε να αναθέσετε ή να μεταβιβάσετε σε κάποιον άλλο. Η επένδυση στην υποστήριξη σάς επιτρέπει να εστιάσετε στις εργασίες που σας αρέσουν περισσότερο.

ζώδια Υδροχόος

Σηκωθείτε και βγείτε, Υδροχόοι! Η συγγραφέας Ella Maillart είπε ότι οι άνθρωποι ταξιδεύουν για να ξεφύγουν από «αυτή τη τρομακτική ρουτίνα που σκοτώνει όλη τη φαντασία και όλη την ικανότητά μας για ενθουσιασμό».

Κανένας δεν το καταλαβαίνει αυτό καλύτερα από εσάς, Υδροχόοι και αυτός είναι ο λόγος που ο ερχόμενος μήνας πιθανώς θα σας συγκινήσει. Σήμερα, ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό και ξεκινά ένα ταξίδι ενός μήνα μέσα από το ένατο Οίκο σας του παγκόσμιου ταξιδιού και της εκπαιδευτικής επέκτασης. Μαρακές; Μεξικό; Η έρευνα για το ταξίδι είναι σχεδόν εξίσου διασκεδαστική με το ίδιο το ταξίδι. Ξεκινήστε έναν πίνακα ταξιδιών – ονείρων στο Pinterest και μην εκπλαγείτε αν χτυπήσετε ένα δυο κουμπιά κρατήσεων πριν τις 23 Οκτωβρίου.

Η βαρεμάρα δεν είναι μέρος του λεξιλογίου ενός Υδροχόου και σίγουρα όχι αυτή την Κυριακή. Καθώς ο εκφραστικός Ερμής στην γωνία του οράματός σας ενώνει τις δυνάμεις του με τον παθιασμένο Άρη στο ζώδιό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρά δραματικά εφέ για να προκαλέσετε μεγάλο αντίκτυπο. Το ίδιο ισχύει και για το μέτωπο του έρωτα. Μιλήστε από την ψυχή σας και μην διστάσετε να ανοίξετε την καρδιά σας.

ζώδια Ιχθύες

Η Τζούλια Τσάιλντ, που περιέγραψε τον γάμο ως μια «υπέροχη σύνδεση ζωής, μυαλού και ψυχής», είπε ότι θα το καταλάβεις ότι έχεις βρει τον σωστό άνθρωπο όταν θα θες να περνάς μαζί του την κάθε στιγμή.

Πιστέψτε σε αυτή την απλή σοφία, Ιχθύες, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό και στον όγδοο Οίκο σας των ενωμένων ενεργειών, που βάσει στο επίκεντρο τις αποκλειστικές συνδέσεις έως τις 23 Οκτωβρίου. Μην φοβάστε να δεσμευτείτε αν νιώθετε ότι είναι το σωστό, αλλά μην παραλείψετε στην πορεία τις δικές σας ανάγκες. Αν είστε ήδη σε σχέση, είναι μια ευνοϊκή εποχή για να ενώσετε τους πόρους σας.

Ελεύθεροι; Συντονιστείτε και πάλι με το σώμα σας μέσα από την τακτική κίνηση. Η μαγεία σας θα ξεπροβάλλει, όπως και τα στάνταρ σας. Η συνάντηση της Κυριακής ανάμεσα στον επικοινωνιακό Ερμή και τον παθιασμένο Άρη στις πιο ευαίσθητες περιοχές του χάρτη σας σάς υπενθυμίζει να δίνετε τη δέουσα προσοχή στους άλλους.

Κανονίστε καφέ ή κάντε ένα τηλεφώνημα. Ακόμα και με τους ξένους, αφιερώστε λίγα λεπτά στην κοινωνικοποίηση. Αυτά τα πράγματα δεν είναι χάσιμο χρόνου –σπάνε τον πάγο και μπορούν να ανοίξουν τις πόρτες σε βαθύτερους δεσμούς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments