Ελλάδα

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ (22/9/18): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ (22/9/18): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Λόττο (1951) σήμερα Σάββατο (22/9/18) που μοιράζει πάνω από 1.600.000 εκατ. ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας. Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ (22/9/18).

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Λόττο (1951) σήμερα Σάββατο (22/9/18) που μοιράζει πάνω από 1.600.000 εκατ. ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας. Οι τυχεροί αριθμοί της σημερινής κλήρωσης του Λόττο είναι οι: 7, 10,14, 22,37, 46 και Bonus είναι ο αριθμός 21. Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία.

ΛΟΤΤΟ: Πώς να συμπληρώσετε το δελτίο

Στο δελτίο μπορούν να συμπληρωθούν (με τον τρόπο που ισχύει σήμερα ή περιγράφεται στο ενημερωτικό φυλλάδιο): Απλές Στήλες ΛΟΤΤΟ, Πλήρη Συστήματα (Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης), Τυποποιημένα Συστήματα (Συστήματα Μειωμένης Ανάπτυξης), Συστήματα Συνδυασμών, Τυχαία Επιλογή, Συνεχόμενες / Μελλοντικές κληρώσεις, Πλήθος συνεχόμενων αριθμών ΠΡΟΤΟ.

Η διαδικασία για τη διαλογή των δελτίων του ΛΟΤΤΟ του ΟΠΑΠ

Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ, συγκρίνουμε τη νικήτρια στήλη με τις προβλέψεις μας για να ελέγξουμε αν το δελτίο μας κερδίζει. Για ευκολία, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ειδικά Τερματικά Ελέγχου Αποδείξεων που υπάρχουν σε κάθε πρακτορείο ή να απευθυνθούμε στον Πράκτορα. Ο έλεγχος μπορεί επίσης να γίνει από την ιστοσελίδα μας, από την επιλογή «Εύρεση Επιτυχιών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments