Ζώδια

Ταρώ: Τρεις κάρτες που ορίζουν τον έρωτα, Σάββατο (22/9/18)

Ταρώ: Τρεις κάρτες που ορίζουν τον έρωτα, Σάββατο (22/9/18)
Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 22/09.

Ταρώ: Τρεις κάρτες που ορίζουν τον έρωτα, Σάββατο (22/9/18)

ταρώ Κριός : Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί Ο Τρελός

Δεσμευμένοι : Με την πανσέληνο 25 / 09 που θα συντελεστεί πάνω σας, εσείς θα γίνετε το απόλυτο ερωτικό επίκεντρο κάποιου, που εδώ και μέρες – μήνες ίσως να σας φλερτάρει, αλλά μόνο τώρα θα βρει τον τρόπο για να σας μιλήσει. Ελεύθεροι : Δώστε τον χρόνο που χρειάζεται το άτομο που σας αφορά, για να έλθει πιο κοντά σας. Κάποιοι άνθρωποι, ίσως και να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να εκφραστούν αισθηματικά.

ταρώ Ταύρος : Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος Το Πέντε Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Εσείς έχετε κάνει κάποια μικρά επικοινωνιακά λάθη, με το άτομο που αγαπάτε, αλλά από την νέα εβδομάδα … όλα πάλι θα διορθωθούν. Το εν λόγω πρόσωπο, μέσα από διπλωματική επικοινωνία, θα σας προσεγγίσει και οι συζητήσεις θα φέρουν τις μόνιμες λύσεις. Ελεύθεροι : Υπάρχουν πολλές και ουσιαστικές συζητήσεις, με κάποιον πρώην σας, που θέλει να βρείτε και πάλι την αγάπη στο μεταξύ σας. Σίγουρα από την δική σας τη μεριά, θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ.

ταρώ Δίδυμοι : Το Τρία Ράβδος Ο Κόσμος Η Δικαιοσύνη

Δεσμευμένοι : Δεν θα περιμένετε κανέναν εσείς, για να λήξει τα δικά του προβλήματα και μετά να δώσει βαρύτητα …. σε αυτά που θέλετε! Ξέρετε πως είναι τα πράματα, άρα πάρτε από τώρα τις αποφάσεις σας. Ελεύθεροι : Δεν έχετε και απόλυτο δίκιο, να λέτε ότι …. όλοι σας οι σύντροφοι, είχαν επικοινωνιακό θέμα μαζί σας. Μάλλον εσείς κάνατε τις λάθος επιλογές. Φροντίστε στην επόμενη να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά.

ταρώ Καρκίνος : Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο Το Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Υπάρχουν κάποια θέματα, στον επαγγελματικό χώρο του συντρόφου σας, που σας ενοχλούν. Από το να θυμώνετε καλύτερα να του μιλήσετε και να δείτε πως όλα μπορούν να τακτοποιηθούν. Ελεύθεροι : Αν θεωρείτε δεδομένο, στην ερωτική προσέγγιση κάποιου νέου ατόμου, μάλλον κάνετε λάθος. Ιδανικά από την δική σας την μεριά, θα πρέπει άμεσα να δηλώσετε τις δικές σας προθέσεις.

ταρώ Λέων : Η Αυτοκράτειρα Το Οχτώ Κύπελλο Το Δύο Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Αισθάνεστε ότι οι καταστάσεις, μέσα στην σχέση σας δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές πλέον. Μιλήστε με τον σύντροφο σας και δηλώστε του όλα αυτά που κατά την γνώμη σας πρέπει να διορθωθούν. Ελεύθεροι : Η εσωστρέφεια σας, έχει μπερδέψει το άτομο που σας έχει ερωτευτεί. Πάντως αυτό το χαρακτηριστικό σας, δεν θα γίνει εμπόδιο για να σας μιλήσει και να σας κάνει ευθέως τις προτάσεις του.

ταρώ Παρθένος : Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια Ο Ήλιος

Δεσμευμένοι : Δείχνετε ότι κάτι από την συμπεριφορά του συντρόφου σας, σας έχει ενοχλήσει. Ότι και να είναι αυτό, το πιο σωστό για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, αυτό το διάστημα καλύτερα να μιλήσετε. Ελεύθεροι : Αν έχετε κάνει αυτό τον μήνα, μια νέα γνωριμία, να είστε απόλυτα σίγουροι ότι το σύμπαν, θα σας δώσει τις καλύτερες προδιαγραφές για να ξεκινήσετε μια υπέροχη σχέση.

ταρώ Ζυγός : Εφτά Σπαθί Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη

Δεσμευμένοι : Ξέρετε ότι αυτή η σχέση έχει πολλά και σημαντικά προβλήματα στην εξέλιξη της. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει αυτό το διάστημα, να το συζητήσετε σοβαρά με τον άνθρωπο σας, που κάτι ανάλογο αντιλαμβάνεται. Ελεύθεροι : Πολλά τα νέα ερωτικά πρόσωπα, που κινούνται γύρω σας, αλλά εσείς ακόμη δεν έχετε ξεχωρίσει κάποιο που να μπορεί να σας κερδίσει το ενδιαφέρον. Από τον νέο μήνα κάτι άλλο θα σας έλξει.

ταρώ Σκορπιός : Το Δέκα Σπαθί Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Έχετε κάνει μέσα σε αυτήν την προσωπική σας σχέση, πολλές υποχωρήσεις και μάλλον τώρα θέλετε να βάλετε ένα στοπ. Τώρα θα πρέπει και η άλλη πλευρά, να κάνει κάτι περισσότερο για εσάς. Ελεύθεροι : Οι μέρες έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, που σίγουρα θα βγάλουν στον δρόμο σας, μια νέα συντροφιά ερωτική. Άλλωστε τόσο καιρό ψάχνετε για μια αγάπη.

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη Το Άρμα Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Δεν θα κάνετε ακόμη περισσότερες υποχωρήσεις, για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα του συντρόφου σας και του οικείου του περιβάλλοντος. Τώρα καλείτε αυτός να κάνει πολλά για εσάς. Ελεύθεροι : Υπάρχει ένα φλερτ από τον επαγγελματικό σας χώρο που σας ενδιαφέρει. Αν δείτε ότι τα πράματα πραγματικά σοβαρεύουν, ίσως και να πρέπει να το συνεχίσετε έξω από αυτόν τον χώρο.

ταρώ Αιγόκερως : Το Δέκα Σπαθί Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Μην στέκεστε σε λεπτομέρειες, που έχουν συμβεί στο παρελθόν σας. Οι μέρες έχουν πολλές και σημαντικές αλλαγές, για την σχέση σας, που ίσως και να οδηγήσουν μέχρι και σε μια δέσμευση. Ελεύθεροι : Δεν δηλώνετε μόνοι, αλλά ούτε και δεσμευμένοι. Αυτό είναι κάτι που το κάνετε επίτηδες, προσπαθώντας να καταλάβετε, αν το άτομο που σας πολιορκεί πραγματικά ενδιαφέρετε ή απλά παίζει.

ταρώ Υδροχόος : Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί Ο Αυτοκράτορας

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε ακόμη βρει το κουμπί, που να σβήνει τις φωτιές, στην σχέση σας. Κατά καιρούς, υπάρχουν εντάσεις, από το τίποτα που σας απομακρύνουν ερωτικά… όπως και τώρα! Κοιτάξτε και τα οικονομικά σας. Ελεύθεροι : Η εποχή σας βρίσκει μέσα σε μια μοναξιά, την οποία έχετε εσείς επιλέξει, καθώς υπάρχουν πολλά και σημαντικά άλλα θέματα στην καθημερινότητα σας που πρέπει άμεσα να λύσετε.

ταρώ Ιχθείς : Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο Ο Αρχιερέας

Δεσμευμένοι : Το ταίρι σας δηλώνει ότι είναι πολύ τυχερό που σας έχει βρει στην ζωή του. Αυτό είναι και κάτι που όμως δεν συμβαίνει από την δική σας την μεριά. Μάλλον αισθάνεστε ότι, κάτι δεν λειτουργεί σωστά στο μεταξύ σας. Ελεύθεροι : Οι προηγούμενες σας σχέσεις, έχουν να λέτε μόνο καλά λόγια για εσάς. Πιθανόν και κάποιον πρώην σύντροφο σας, να κάνει την κίνηση μέσα στις επόμενες ημέρες, για να σας μιλήσει – συναντήσει.

Πηγή:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments