Ζώδια

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις 24-30/09/18

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις 24-30/09/18
Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/09.

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις 24-30/09/18

ζώδια Κριός

Μην κρατάτε πράγματα μέσα σας καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Τη Δευτέρα, πρέπει να ακολουθήσετε την παρόρμησή σας να δείξετε στους άλλους τα συναισθήματά σας (ειδικά σε γυναίκες και σε μέλη της οικογένειάς σας). Αυτό το συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα σας κάνει να νιώσετε εξαιρετικά ενεργητικοί από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι την Τετάρτη. Χρησιμοποιήστε αυτή την ώθηση στη δημιουργικότητα και την ανταγωνιστικότητα για να ταρακουνήσετε τα πράγματα και να τα κάνετε να συμβούν.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή (και νωρίς το Σάββατο), μπορεί να νιώσετε εξουθενωμένοι από τις λεπτομέρειες. Πάρτε απλώς μια βαθιά ανάσα και όσο χρόνο χρειαστείτε. Από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου, χρησιμοποιήστε την γοητεία σας για να πάρετε αυτό που θέλετε.

ζώδια Ταύρος

Πάρτε ένα ρίσκο καθώς ξεκινάει η εβδομάδα, ειδικά στον έρωτα. Αλλά και σε κάθε κοινωνική κατάσταση θα ανταμειφτείτε για την τόλμη σας τη Δευτέρα. Από το βράδυ της Δευτέρας έως την Τετάρτη, θα χρειαστεί να περιορίσετε την πιο δύστροπη πλευρά σας. Οι άλλοι μπορεί να προσπαθούν να σας παρασύρουν μέσα σε τσακωμούς εγωισμού και αγώνες εξουσίας, αλλά λίγη διπλωματία θα σας βοηθήσει πολύ. Από την Πέμπτη έως νωρίς το Σάββατο, ο ρομαντισμός θα ανθίσει και πάλι. Χρησιμοποιήστε την γοητεία σας γενναιόδωρα. Αργά το Σάββατο και την Κυριακή, αναζητήστε τρόπους για να δώσετε στη ρουτίνα σας μια δόση ενθουσιασμού.

ζώδια Δίδυμοι

Μπορεί να μην νιώθετε σαν τον καλό, προσαρμόσιμο εαυτό σας καθώς αρχίζει η εβδομάδα, αλλά προσπαθήστε να μην γίνετε πολύ επικριτικοί. Οι αντικρουόμενες απαιτήσεις δεν θα σας βοηθήσουν να είστε ευέλικτοι τη Δευτέρα. Η κατάσταση θα χαλαρώσει όμως από το βράδυ της Δευτέρας έως την Τετάρτη, καθώς θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής, περιτριγυρισμένοι από φίλους που διασκεδάζουν συζητώντας περίεργες ιδέες.

Την Πέμπτη, Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, θα πρέπει να εστιάσετε στις μικρότερες λεπτομέρειες της ζωής -όπως σε λογαριασμούς και αποστολές. Αλλά θα διασκεδάσετε πολύ το βράδυ, όπως και την Κυριακή. Θα έχετε αρκετή ενέργεια για να αναλάβετε νέα πράγματα, ιδέες, έργα ή για να κάνετε συζητήσεις.

ζώδια Καρκίνος

Η εβδομάδα σας θα ξεκινήσει με ενθουσιώδη, ενεργητικό τόνο. Δεν θα σας λείπει ούτε η ορμή ούτε η κατεύθυνσης τη Δευτέρα και οι άλλοι θα θέλουν να σας βοηθήσουν να κάνετε πραγματικότητα ότι βάζετε στο μυαλό σας. Αυτή η άφθονη ενέργεια θα σας ακολουθήσει μέχρι την Τετάρτη –έτσι μην διστάσετε να πάρετε ρίσκα αυτή τη στιγμή.

Την Πέμπτη, Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες και στην εκτέλεση των μικρότερων εργασιών. Το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή, προσέξτε ότι απειλεί την σπιτική σας ευδαιμονία. Κάντε μια σημαντική διπλωματική προσπάθεια στο μέτωπο του σπιτιού.

ζώδια Λέων

Αισθάνεστε εξαιρετικά γενναιόδωροι με την αγάπη και την προσοχή σας καθώς αρχίζει η εβδομάδα και αυτό είναι καλό. Η ζεστασιά και η ειλικρίνειά σας θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους άλλους να πετύχουν πολλά τη Δευτέρα και περιμένετε να λάβετε την ίδια υποστήριξη τις επόμενες μέρες. Από το βράδυ της Δευτέρας έως την Τετάρτη, είστε το κέντρο της προσοχής και καμία προσπάθειά σας δεν θα πέσει στο κενό.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, αφιερώστε χρόνο στην επανεξέταση των μακροπρόθεσμων σχεδίων σας και των στρατηγικών σας. Το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή, εστιάστε στους φίλους σας. Βρείτε οποιαδήποτε δικαιολογία για να διασκεδάσετε.

ζώδια Παρθένος

Ξεκινήστε την εβδομάδα σας οργανώνοντας κάτι κοινωνικό και διασκεδαστικό. Η ενέργεια της ομάδας θα σας αφήσει αναζωογονημένους τη Δευτέρα και έτοιμους για τα πάντα. Από το βράδυ της Δευτέρας έως την Τετάρτη, μπορεί να αρχίσετε να νιώθετε κουρασμένοι από τις ενοχλητικές λεπτομέρειες. Αλλά μην απελπίζεστε –με λίγη ευελιξία, μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους να οργανωθούν.

Την Πέμπτη, Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση τους και να βγάζουν νόημα. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις σας για να κάνετε πολλά (και να βοηθήσετε τους άλλους να κάνουν το ίδιο). Για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου, αναζητήστε ευκαιρίες για να σκάψετε βαθιά και να γνωρίσετε καλύτερα τους άλλους.

ζώδια Ζυγός

Κρατήστε το κεφάλι σας κάτω καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Αυτά που συμβαίνουν θα συνωμοτήσουν για να διαταράξουν τη ρουτίνα σας τη Δευτέρα. Αλλά η ευπρόσδεκτη φύση σας (με μια πρόσθετη δόση ευελιξίας) μπορεί να σας οδηγήσει στο φως. Από το βράδυ της Δευτέρας έως την Τετάρτη, οι άλλοι θα στρέφονται σε σας για καθοδήγηση, έτσι να είστε γενναιόδωροι με τις ιδέες σας και την αισιόδοξη στάση σας.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, αναζητήστε ευκαιρίες για να συναντήσετε φίλους (και ιδιαίτερα για να τους ακούσετε και να τους συμβουλεύσετε). Το βράδυ του Σαββάτου και η Κυριακή σας βρίσκουν εξαιρετικά χαρισματικούς και ενεργητικούς –και με όρεξη για φλερτ!

ζώδια Σκορπιός

Καθώς αρχίζει η εβδομάδα, μην διστάσετε να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε. Η Δευτέρα θα σας προσφέρει τις τέλειες ευκαιρίες για να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας (και ίσως ακόμη και για να ονειρευτείτε κάποιες νέες). Από το βράδυ της Δευτέρας έως την Τετάρτη, θα πρέπει να περιορίσετε τον εγωισμό σας εάν θέλετε να αποφύγετε τους ανεπιθύμητους αγώνες για την εξουσία.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, περάστε χρόνο με καλούς φίλους. Όχι μόνο θα περάσετε καλά, αλλά θα μάθετε και κάνα δυο μυστικά. Το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή, χαλαρώστε και αφήστε το υποσυνείδητό σας να σας βοηθήσει να λύσετε κάποιο πρόβλημα.

ζώδια Τοξότης

Ακολουθήστε τη φιλοπερίεργη διάθεσή σας καθώς ξεκινάει η εβδομάδα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να κάνετε δύσκολες ερωτήσεις. Η Δευτέρα ξεκινά με σας να σκάβετε βαθιά και να ψάχνετε απαντήσεις. Αλλά από το βράδυ και μέχρι την Τετάρτη θα επιστρέψετε στον ανεξάρτητο, αμέριμνο εαυτό σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας και θα πρέπει να πάρετε κάθε ελκυστικό ρίσκο που σας παρουσιάζεται.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, θα πρέπει να είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί με τις λεπτομέρειες και τις απαιτήσεις των άλλων. Αλλά αυτή η ανάγκη θα εξατμιστεί ξανά μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, όταν θα γίνετε αυτοί με όλες τις απαντήσεις. Για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου, θα λάβετε αγάπη και επαίνους.

ζώδια Αιγόκερως

Η αλλαγή είναι στον αέρα καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Κοιτάξτε για νέες και προκλητικές ιδέες τη Δευτέρα. Ακόμα κι αν οι άλλοι αντιδρούν υπερβολικά, μην πάρετε προσωπικά τις έντονες συζητήσεις που θα προκύψουν. Από το βράδυ της Δευτέρας και μέχρι την Τετάρτη, τα συναισθήματα θα συνεχίσουν να είναι έντονα. Θα χρειαστεί να συγκεντρώσετε τις καλύτερες διπλωματικές δεξιότητές σας για να μεσολαβήσετε.

Από την Πέμπτη έως το πρωί του Σαββάτου, οι εξαιρετικές ικανότητές σας στον προγραμματισμό και στη διαχείριση θα σας χαρίσουν χειροκροτήματα, πιθανώς από κάποιον που είναι μακριά σας. Αργά το Σάββατο και την Κυριακή, εστιάστε στην ολοκλήρωση, ακόμα κι αν δυσκολεύεστε να λάβετε σχόλια και να συνδεθείτε με τους άλλους.

ζώδια Υδροχόος

Μην εκνευρίζεστε καθώς αρχίζει η εβδομάδα! Μπορεί να μην πηγαίνουν όλα καλά τη Δευτέρα, αλλά πάρτε μια βαθιά ανάσα και συνειδητοποιήστε ότι είναι μόνο μια περαστική φάση. Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας και ως την Τετάρτη, ξαφνικές μετατοπίσεις μπορεί να αλλάξουν εντελώς την τωρινή οπτική σας. Έτσι, μην διστάσετε να δοκιμάσετε και να αναζητήσετε τολμηρές και νέες ανακαλύψεις.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις λεπτομέρειες και τις ανταγωνιστικές ατζέντες. Ειδικά σε ό,τι αφορά τη δουλειά και τα οικονομικά. Το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή, βρείτε χρόνο για να γνωρίσετε κάποιον νέο (και να μάθετε κάτι καινούργιο).

ζώδια Ιχθύες

Γιορτάστε την αρχή της εβδομάδας σας δημιουργώντας κάτι νέο –είτε πρόκειται για ένα νέο πρωινό, για μια νέα φιλία είτε για ένα νέο τραγούδι. Η εβδομάδα σας μπορεί να γίνει πιο δύσκολη από το βράδυ της Δευτέρας (και μέχρι την Τετάρτη), καθώς οι περίπλοκες λεπτομέρειες απειλούν να σας κατακλύσουν. Εάν μπορέσετε να κρατήσετε το κεφάλι σας κάτω, όμως, θα καταφέρετε να μην παρασυρθείτε από τις απαιτήσεις και τα δράματα των άλλων.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, περάστε αμέσως στη δράση και μην αγχώνεστε για τα γεγονότα. Το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή, προσπαθήστε να πάρετε αυτά που σας χρωστάνε σε μια σχέση (είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά).

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments