Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Αναλυτικές προβλέψεις – Κυριακή 23/9/18

Ερωτοσκόπιο: Αναλυτικές προβλέψεις – Κυριακή 23/9/18
Ερωτοσκόπιο 23/09 Κυριακή.

Ωροσκόπιο Κριός

Χαλαρώστε και κάντε ένα διάλειμμα από το να τρέχετε συνεχώς να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας.

Για αλλαγή περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με κάποιον άλλο εκτός από τον προϊστάμενό σας και την καθαρίστρια του γραφείου.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία πριν εκφράσετε τη γνώμη σας. Το να είστε κομμάτι ενός ζευγαριού σημαίνει να ακούτε χωρίς να κρίνετε. Αν παραμείνετε σιωπηλοί μπορεί να ανακαλύψετε κάτι καινούργιο.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Τα μπερδεμένα συναισθήματα οδηγούν σε παρεξηγήσεις. Εξηγήστε με σαφήνεια τι θέλετε, επειδή οι διακριτικές νύξεις μπορεί να εκτροχιάσουν την επιτυχημένη επικοινωνία ανάμεσα στα ζευγάρια. Μιλήστε ανοιχτά για να βοηθήσετε την καρδιά σας.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Επαναφέρετε την ισορροπία σε κάποιες μονόπλευρες συνήθειες της σχέσης σας. Κάθεστε συνέχεια μέσα στο σπίτι; Βγείτε έξω για μια νύχτα διασκέδασης στην πόλη. Πηγαίνετε συνεχώς σε πάρτι; Ανάψτε μερικά κεριά και μείνετε μέσα για ένα ρομαντικό δείπνο.

Ωροσκόπιο Λέων

Το να επιλύσετε άμεσα τα προβλήματα της σχέσης σας μπορεί να ακούγεται δελεαστικό, αλλά μην αρχίσετε να κάνετε ακόμη κάτι. Καταγράψτε τα υπέρ και τα κατά. Η λύση μπορεί να εμφανιστεί γρηγορότερα από ότι περιμένατε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αισθάνεστε έτσι κι έτσι για τη σχέση σας; Πιθανότατα έχετε πέσει σε ρουτίνα οπότε ήρθε η ώρα να κλωτσήσετε (ή απλά να σκουντήξετε) τον θεό Έρωτα για να ξυπνήσει και να ανεβάσει τα ερωτικά επίπεδα στη σχέση σας. Κάντε κάτι απροσδόκητα σέξι και απολαύστε τα πυροτεχνήματα!

Ωροσκόπιο Ζυγός

Απομακρύνετε τα φαντάσματα των παρελθόντων σχέσεων που στοιχειώνουν τις αναμνήσεις σας. Δεν είναι κακό να αναπολείτε κάπου-κάπου, απλά μην κάθεστε και εξετάζετε κάθε λάθος που έχετε κάνει, διαφορετικά μπορεί να σας γλιστρήσει η πραγματική αγάπη μέσα από το χέρια.

Συνεργαστείτε μαζί σε ένα έργο όπου δύο μυαλά λειτουργούν καλύτερα από ένα. Όλα είναι εναρμονισμένα για να επιτύχετε ως ομάδα. Το να συζητάτε για να αναζητήσετε λύσεις μαζί σαν ζευγάρι μπορεί να εμπνεύσει μια νέα ιδέα που αξίζει να κυνηγήσετε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Τα οικονομικά σας μπορεί να είναι σφιχτά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τσιγκουνεύεστε τον ρομαντισμό. Αφήστε τα ακριβά δείπνα και αντ’ αυτού επιλέξτε να κάνετε ένα πικ-νικ στο πάρκο ή να ανταλλάξετε χειροποίητα δώρα. Η πραγματική αγάπη δεν πρέπει να κοστίζει τίποτα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Είναι εύκολο για εσάς να εντυπωσιάσετε τους άλλους σήμερα, οπότε δε χρειάζεται να προσπαθήσετε σκληρά για αυτό. Να είστε ο εαυτός σας και αφήστε την προσωπικότητα σας να λάμψει. Η ενέργεια και η θετική σας στάση είναι μεταδοτικές και σας κάνουν την ψυχή της παρέας.

Ωροσκοπιο Υδροχόος

Το να έχετε τον έλεγχο είναι ο απώτερος στόχος σας, αλλά δεν μπορούν να πηγαίνουν όλα όπως τα θέλετε, ιδιαίτερα στην ερωτική σας ζωή. Εκτιμήστε την ευρύτερη εικόνα και σταματήστε να ανησυχείτε για μικροπράγματα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Είστε άτομο ή βραβείο; Εάν αισθάνεστε περισσότερο σαν τρόπαιο παρά σαν ισότιμος σύντροφος, εκφράστε τα συναισθήματά σας. Πολύ σύντομα, η τοποθέτηση σας σε βάθρο θα σας κουράσει. Δείξτε τον αληθινό σας εαυτό από την αρχή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments