Ζώδια

Ταρώ: Οι 3 Κάρτες που ορίζουν τoν έρωτα (24/9/18)

Ταρώ: Οι 3 Κάρτες που ορίζουν τoν έρωτα (24/9/18)
Προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια.

Ταρώ: Οι 3 Κάρτες που ορίζουν τoν έρωτα.

ταρώ Κριός : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Πραγματικά, δεν θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά, που περάσατε όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα πρέπει να σας δείχνει κάτι. Κοιτάξτε και τα οικονομικά σας.

Ελεύθεροι : Δεν υπάρχει κάποιος αξιόλογος άνθρωπος, που να σας αφορά και να σας έλκει. Σίγουρα έχετε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, και όλα σας φαίνονται ίδια και αδιάφορα. Κάποιοι φίλοι σας

θέλουν την βοήθεια σας.

ταρώ Ταύρος : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Οι μέρες έχουν προκαλέσει τον άνθρωπο σας, για να σας πει κάποια πράματα που έχει στο μυαλό του, εδώ και μήνες. Ίσως να ζητάει κάποιες αλλαγές έτσι ώστε να είστε καλύτερα μαζί.

Ελεύθεροι : Δεν είναι όλοι ταιριαστεί με εσάς. Αυτό είναι και κάτι που σας βάζει στο ερωτικό στόχαστρο πολλών, που από τον νέο μήνα, θα σας κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους. Προσοχή στις υπερβολές.

ταρώ Δίδυμοι : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Έχετε μπερδέψει τα συναισθήματα του συντρόφου σας, και μάλλον αυτός είναι και ο λόγος, για τα λόγια και τις παρεξηγήσεις … που έχουν φυτρώσει αυτό το διάστημα, μέσα στον δεσμό σας.

Ελεύθεροι : Μην κυνηγάτε κανέναν, για να σας δώσει την ερωτική του προσοχή. Όλα έχουν τον τρόπο τους. Στην δική σας περίπτωση, καλύτερα να αφήσετε τις καταστάσεις … για να τρέξουν από μόνες τους.

ταρώ Καρκίνος : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Δεν υπάρχει κάτι … που θα πρέπει να σας ανησυχεί μέσα στον δεσμό σας. Όλα έχουν αλλάξει απλά, από την στιγμή που ο άνθρωπος σας, έχει πιεστεί λίγο περισσότερο με την εργασία του.

Ελεύθεροι : Δεν υπάρχουν για εσάς, πλέον ερωτικά πισωγυρίσματα! Ξέρετε ότι έχει κλείσει η πόρτα με το παρελθόν και ότι μόνο μια νέα γνωριμία, αξίζει να έρθει πλέον στην ζωή σας.

ταρώ Λέων : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Δεν είστε από τα πιο εύκολα ζώδια … στην αγάπη και στις ερωτικές σχέσεις. Αυτό κάποιες φορές μπορεί να ενοχλεί τον άνθρωπο σας, που έχει μάθει σε πιο εύκολες – βατές καταστάσεις στο παρελθόν του.

Ελεύθεροι : Καλό θα ήταν να μην μπλέξετε με άτομα, που ανήκουν στην εργασία και στους φιλικούς σας κύκλους. Μπορεί να σας έχουν κάνει τις ερωτικές του προσκλήσεις αλλά σίγουρα … θα πρέπει να προσέχετε και την εικόνα σας.

ταρώ Παρθένος : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Εσείς πια μπορείτε να πάρετε μια βαθιά ανάσα, από όλα αυτά που συντελούνται μέσα στον δεσμό σας, και να μην πιέζετε καταστάσεις και το ταίρι σας! Από τον καινούργιο μήνα, όλα μπορούν να διορθωθούν.

Ελεύθεροι : Υπάρχει μια φιγούρα που ανήκει στον κοινωνικό σας κύκλο, που δεν έχει ακόμη δώσει το προσωπικό της στίγμα, προς εσάς. Οι μέρες θα σας φέρουν … μπροστά σε ερωτικές εκπλήξεις.

ταρώ Ζυγός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Η μέρα έχει μεγάλο επαγγελματικό και οικογενειακό φορτίο! Αυτό όμως είναι και κάτι που εσείς το έχετε τον τελευταίο καιρό σίγουρα συνηθίσει. Τον σύντροφο σας μην αφήνετε μόνο στην άκρη!

Ελεύθεροι : Μια νέα εργασία, θέλετε εσείς για να φύγετε από την ρουτίνα της ζωής σας. Μέσα στον μήνα του Οκτωβρίου, οι ευκαιρίες θα σας δοθούν και σίγουρα πολλά άλλα θέματα της καθημερινότητας σας … θα λυθούν.

ταρώ Σκορπιός : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Έχετε πει κάποια πράματα στον άνθρωπο σας, και ακόμη δεν έχετε δει κάποια θετική ανταπόκριση. Ίσως και να χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να σκεφτεί τι θέλει να κάνει πλέον για την σχέση σας.

Ελεύθεροι : Δεν υπάρχει ακόμη κάτι – ένας νέος έρωτας, που να μπορεί να σας διώξει τις σκέψεις από το δύσκολο σας παρελθόν. Πιθανόν από το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου … να υπάρξει ένα νέο φλερτ.

ταρώ Τοξότης : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει, ερωτικά και πρακτικά. Μπορεί να είστε μέσα σε μια νέα ερωτική σχέση, αλλά εκ ζωδίου θα πρέπει να δώσετε την μεγαλύτερη σας βαρύτητα … σε εργασία και οικογένεια.

Ελεύθεροι : Μπορείτε να μείνετε και ένα μικρό χρονικό διάστημα, εκτός σχέσεων και συναισθημάτων. Κάπως έτσι μόνο θα ηρεμήσετε και θα βρείτε τον χαμένο σας εαυτό… και σίγουρα αυτός θα είναι πιο ώριμος!

ταρώ Αιγόκερως : Το Τρία Ράβδος Ο Κόσμος Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Οι μεγάλες σας ευαισθησίες, κάποιες φορές λειτουργούν υπέρ της σχέση σας και κάποιες φορές καταπιέζουν τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να προσέχετε στο μεταξύ σας.

Ελεύθεροι : Πολλά τα νέα άτομα, που έχουν έρθει στην ζωή σας από την νέα σας εργασία – σπουδές- κοινωνική δραστηριότητα. Τώρα θα έχετε και τις καλύτερες ερωτικές προτάσεις που είχατε ποτέ.

ταρώ Υδροχόος : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Με το ζόρι λοιπόν, χωριό και γάμος δεν γίνεται! Αν τελικά αντιλαμβάνεστε ότι το άτομο που σας αφορά, δεν συμπλέει με τον δικό σας τρόπο σκέψεις τότε, καλύτερα να φύγετε.

Ελεύθεροι : Κάτι τρέχει, με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Βλέπετε ότι το τελευταίο διάστημα, προσπαθεί να έρθει πιο κοντά σας! Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας γίνουν και οι ερωτικές αποκαλύψεις.

ταρώ Ιχθείς : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Εσείς για κάποιον λόγο, δεν αισθάνεστε και τόσο καλά με τον άνθρωπο σας! Έχουν γίνει και κάποιες αποκαλύψεις που σας έχουν πληγώσει. Μόνο ένας διάλογος θα φέρει τις λύσεις.

Ελεύθεροι : Οι καταστάσεις που σας πιέζουν ευτυχώς είναι μόνο για πάρετε μια άμεση απόφαση, γύρω από μια ερωτική επανασύνδεση. Σίγουρα ήδη έχετε μέσα σας σκεφτεί τα πάντα, άρα προσεχώς απαντήστε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments