Άποψη

Αλέφαντος: Κύριε Ουζουνίδη καλά κρασιά μ’ αυτή την άμυνα νεροζούμι

Αλέφαντος: Κύριε Ουζουνίδη καλά κρασιά μ’ αυτή την άμυνα νεροζούμι
Ο Νίκος Αλέφαντος γράφει στο blog του στο pagenews.gr για τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη, αποκαλεί τυχερό τον Μαρτίνς, ψέγει τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την τακτική στην Τούμπα και έχει μια... έκπληξη για τη Λίβερπουλ.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, στο β’ ημίχρονο βγήκε η κούραση από το ματς με την Μπέτις. Πέρασε δύσκολες στιγμές ο Ολυμπιακός, του έκανε ευκαιρίες ο Πανιώνιος, το ματς πήγαινε για ισόπαλο αλλά ο Χασάν στο τέλος έδωσε τη νίκη.

Το έχω ξαναπεί ότι το να παίζει ο Ποντένσε μαζί με τον Φετφατζίδη δεν μου αρέσει, χάνεις πολλά έτσι μπροστά, και μάλιστα με Γκερέρο οι τρεις τους, χάνεις πολύ σε ύψος, δεν είναι και γκολτζηδες, τι διαγώνια κίνηση να κάνεις γυρεύοντας τη μπάλα από την αντίθετη πλευρά…

Πρέπει να γίνει καλύτερη διαχείριση στο υλικό, έκανε 20 μεταγραφές ο Ολυμπιακός. Όχι όμως να τα βάζουν όλοι με τον Μπουχαλάκη. Εντάξει το παιδί δεν έχει ταχύτητα, αλλά είδαμε και τον Νατχο ότι δεν παίζει καλύτερα από τον Μπουχαλακη ως τώρα… Ο Μπουχαλακης έχει στοιχεία που μου θυμίζουν τον Κοτρίδη, δουλειά στην έκρηξη θέλει.

Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω ταχύτητα και συνδυασμούς στον Ολυμπιακό. Έχει “κάτσει” η ομάδα.

Ο Χασάν θα βοηθήσει σε τέτοια ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, από παλιά τέτοια φορ έδιναν νίκες σε κλειστές άμυνες.

Έχει και μεγάλη τύχη αυτός ο προπονητής ως τώρα. Μεγάλη τύχη και δεν θέλω να επεκταθώ στο τι έχει γίνει σε αρκετά ματς.

Δεν είδα πάντως από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κάτι καλύτερο από τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ έναν παίκτη είχε όλα τα λεφτά, τον Πριγιοβιτς. Και είναι μεγάλη η ευθύνη του προπονητή της ΑΕΚ που έβαλε αυτά τα γκολ ο Πριγιοβιτς.

Εντάξει κύριε Ουζουνίδη, έχουν δίκαιο οι οπαδοί της ΑΕΚ που θέλανε μεταγραφές, όμως τελείωσε τώρα, εσύ πρέπει να στήσεις σωστά το υλικό που έχεις. Αν δεν γουστάρει τις κινήσεις της διοίκησης ένας προπονητής σηκώνεται και φεύγει, εγώ το έκανα πολλές φορές.

Με τον ΠΑΟΚ πας να παίξεις στην Τούμπα, δεν γνωρίζεις τι εστί μέσα στην περιοχή Πρίγιοβιτς; Δεν σου τα έβαλε τα γκολ ο Κρέσπο. Ο Πρίγιοβιτς σου τα έβαλε ανενόχλητος.

Πας να παίξεις τον Πρίγιοβιτς στην Τούμπα με αυτά τα δυο στόπερ στην ευθεία με απόσταση να τον έχουν ανάμεσα τους. Καλά κρασιά με αυτήν τη ζώνη νεροζούμι! Εκεί θέλει τον ένα πάνω του και τον άλλο λίγο πιο πίσω ελεύθερο. Όποτε συναντά τέτοια φορ η ΑΕΚ θα τρώει 2 και 3 γκολ.

Σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό που πάλι νίκησε, ενώ άλλοι είχαν θεωρήσει το διπλό την πρώτη αγωνιστική στην Ξάνθη τυχαίο, εγώ είπα ότι είδα δουλεμένα πράγματα στο γήπεδο και κάθε αγωνιστική από τότε λέω ότι είναι μεγάλη η δουλειά του Δώνη. Έχει παίξει και 5-4-1 και 5-3-2 και με 4 πίσω, για παιδάκια μιλάμε, το πιο χαμηλό μπάτζετ όλων των εποχών, και θα ήταν πρώτοι τώρα με τον Ολυμπιακό αν δεν είχαν τους μείον βαθμούς από πέρσι. Ξέφραγο αμπέλι ο Μαντζιος με τη Λιβαδειά.

Στην επόμενη στήλη θα σας πω για τη Λίβερπουλ που έχει φέτος τον προπονητή που παίζει το 4-3-3 καλύτερα από κάθε άλλον στον κόσμο. Και υπόψη εγώ βλέπω Λίβερπουλ από πολύ παλιά, μάλιστα είχα πάει και από κοντά να βλέπω προπονήσεις και πήδαγα μάντρες επειδή δεν με άφηναν να μπω και τους έδειχνα εφημερίδες που είχα φέρει από Ελλάδα με το ΦΩΣ και φωτογραφίες μου ότι είμαι προπονητής. Επί Φάγκαν τότε η Λίβερπουλ. Λιμάνι το Λίβερπουλ, είχα βρει έναν Έλληνα που έψηνε σουβλάκια και έτρωγα εκεί κάθε μέρα!

Άριστα παίζει ο Κλοπ το 4-3-3, θα τα πούμε στην επόμενη στήλη για αυτό το θέμα. Αν του κάνουν δυο μεταγραφές τον Γενάρη μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Έχει μια 11αδα καλή αλλά θέλει ενίσχυση το ρόστερ γιατί είναι μαραθώνιος εκεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments