Πολιτική

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΩΚΑΣ: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΩΚΑΣ: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΩΚΑΣ: Την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την Ένωση Κεντρώων ανακοίνωσε ο βουλευτής της Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΩΚΑΣ: Ανακοίνωσε την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.

Μιλώντας στην Βεργίνα Τηλεόραση, ο κ. Φωκάς δήλωσε ότι δεν μπορεί πλέον να παραμείνει στην Κ.Ο. της Ένωσης Κεντρώων, λόγω ασυνεννοησίας με την ηγεσία του κόμματός.

Παράλληλα, δήλωσε ότι θα συνεχίσει να μάχεται για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και για τους Θεσσαλονικείς από τα βουλευτικά έδρανα.

Πλέον με την αποχώρηση του κ. Φωκά το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη μένει με 5 βουλευτές που είναι και το όριο για να βρίσκεται στη Βουλή.

Με την αποχώρηση και του Γιάννη Σαρίδη να είναι προ των πυλών, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων θα διαλυθεί αυτόματα.

Υπενθυμίζεται πως με 4 βουλευτές δεν μπορεί να θεωρείται κόμμα στη βουλή.

Αν τελικά μείνουν μόλις τέσσερις βουλευτές και το κόμμα διαλυθεί, θα είναι πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση που ένα κόμμα διαλύεται από τις αποχωρήσεις βουλευτών του.

Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι θα συνεχίσει να μάχεται για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και για τους Θεσσαλονικείς από τα βουλευτικά έδρανα.

Αριστείδης Φωκάς: Ποιος είναι

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 28 Φεβρουαρίου του 1971 και αποφοίτησε από το 2ο λύκειο Τούμπας.

Από το 1996 εργάζεται αποκλειστικά μαζί με τον αδερφό του στην οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής και εμπορίας επίπλων και συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, έχει συμμετάσχει πολλές φορές στη ΔΕΘ και σε εκθέσεις επίπλων στο Ντουμπάι, στην Κολωνία, στη Βαλένθια και στο Μιλάνο.

Γι’ αυτό τον λόγο, μιλάει πολύ καλά Αγγλικά.

Τον Δεκέμβριο του 2017 ανέλαβε δράση και στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ως μέλος του Δ.Σ. με τον από καρδιάς φίλο τουΠαναγιώτη Παπαδόπουλο και με το ψηφοδέλτιο της “Βιοτεχνικής Συμμαχίας”.

Έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση, όπως πολλοί συμπολίτες του, στην κοινωνία αγάπης και προσφοράς «Γέροντας Παΐσιος».

Έχει σπουδάσει στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού(ΤΕΦΑΑ), στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Στον ελεύθερό του χρόνο παρακολουθεί κάθε είδους αγώνα του Π.Α.Ο.Κ., αλλά και άλλες ομάδες του εξωτερικού.

Έχει πάθος με την κολύμβηση, το ποδόσφαιρο, την καλαθοσφαίριση, το handball, και άλλα αθλήματα.

Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Με την εκλογή του στη Βουλή θέλω μεταξύ άλλων να αγωνιστεί για τις μεσαίες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που επιβαρύνονται με άδικα υψηλές εισφορές, με ασταθή και υπέρογκη φορολόγηση και χρειάζονται άμεσα χρηματοδότηση μέσω Τραπεζών και Ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Λεβέντης: Δεν κινδυνεύει η Ένωση Κεντρώων

Σε ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων, πάντως, η οποία αναφέρεται μόνο στα τεκταινόμενα στην διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Βασίλης Λεβέντης εμφανίζεται καθησυχαστικός.

«Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων παρουσιάστηκαν διαφορές απόψεων.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδωσε σε όλες τις πλευρές περιθώριο προσέγγισης και λογικής.

Άσχετα από την στάση που θα τηρήσει έκαστος, η Ένωση Κεντρώων δεν κινδυνεύει, ο λαός να είναι ήσυχος, σύντομα την λύση θα την δώσουν οι εκλογές και θα πρόκειται για μια μεγάλη νέα νίκη της Ένωσης Κεντρώων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments