Αυτοκίνητο

Fiat: Ανεβαίνουν οι πωλήσεις του Panda CNG

Fiat: Ανεβαίνουν οι πωλήσεις του Panda CNG
Ανεβαίνουν οι πωλήσεις του Fiat Panda CNG που διατίθεται σε πιο ελκυστική τιμή.

Το Fiat Panda έγινε πιο οικονομικό και αποδοτικό με τη χρήση φυσικού αερίου.

Η έκδοση CNG τους τελευταίους μήνες κερδίζει στην Ελλάδα όλο και περισσότερο έδαφος, την ίδια στιγμή που το δίκτυο φυσικού αερίου επεκτείνεται και καλύπτει κάθε μήνα όλο και περισσότερες περιοχές.

Η ιταλική εταιρεία έχοντας διαθέσει περισσότερα από 750.000 οχήματα που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο, απέκτησε την ανάλογη τεχνογνωσία για να μπορέσει να κάνει τα επόμενα βήματά της.

Άλλωστε η μεγάλη οικονομία καυσίμου και η μεγάλη αποδοτικότητα, αλλά και οι χαμηλές εκπομπές ρύπων αποτελούν ισχυρά κίνητρα απόκτησης.

Αναλύοντας το εργοστασιακό σύστημα CNG της Fiat διαπιστώνουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα απόλυτα ασφαλές όχημα, που προσέχει το περιβάλλον και διατηρεί και στο ακέραιο τον πρακτικό χαρακτήρα του Panda.

Παράλληλα η δυνατότητα επιλογής λειτουργίας με φυσικό αέριο χαρίζουν στο Panda συνδυαστική αυτονομία που ξεπερνά τα 1.000 χλμ., τη στιγμή που για κάθε 100 χιλιόμετρα το ιταλικό μοντέλο χρειάζεται λιγότερο από 3 ευρώ σε κόστος καυσίμου.

Μέχρι σήμερα το μοναδικό μειονέκτημα ενός αυτοκινήτου με φυσικό αέριο ήταν η αυξημένη τιμή αγοράς σε σχέση με ένα συμβατικό όχημα.

Όμως με τιμή που ξεκινάει από τα 11.990 ευρώ, διαπιστώνουμε ότι η τιμή είναι ίση με αυτή ενός βενζινοκίνητου μοντέλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments