Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (1-7/10/18)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (1-7/10/18)
Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 01-07/10.

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (1-7/10/18)

ζώδια Κριός

Κόψτε ταχύτητα καθώς ξεκινά η εβδομάδα στον ανταγωνισμό. Αν θέλετε να μείνουν όλα καλά, θα πρέπει να βάλετε τον άλλο πρώτο τη Δευτέρα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, θα χαθείτε στις σκέψεις σας. Έχετε πολλά στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή και μια ευκαιρία για εσωστρέφεια είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου θα είστε ως συνήθως ο περιπετειώδης, δυναμικός εαυτός σας, έτοιμοι για τα πάντα και πρώτοι στη γραμμή εκκίνησης. Αργότερα το Σάββατο και την Κυριακή, οι άλλοι θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε με απρόσμενους τρόπους.

ζώδια Ταύρος

Θα βρείτε απρόσμενα διασκέδαση μέσα στη ρουτίνα σας καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Η Δευτέρα μπορεί να φαίνεται βαρετή και θλιβερή, αλλά βασιστείτε σε φίλους και σε συνεργάτες για τη διάσωσή σας. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η κακή διάθεση μπορεί να σας παρασύρει αν δεν είστε προσεκτικοί. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τον έλεγχο σε κάθε υπερβολικά έντονο συναίσθημα (ειδικά τη ζήλεια και την κτητικότητα). Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου, χρησιμοποιήστε τη γοητεία για να περάσετε τις ιδέες σας –ειδικά εάν αυτό σημαίνει να πείσετε όσους δεν μοιράζονται την άποψή σας. Αργότερα το Σάββατο και την Κυριακή, βρείτε τη φώτιση βλέποντας τα πράγματα από την οπτική κάποιου άλλου.

ζώδια Δίδυμοι

Η ολοκλήρωση υπερτιμάται καθώς αρχίζει αυτή η εβδομάδα. Έχετε τόση πολλή ενέργεια και δημιουργικότητα τη Δευτέρα, που πρέπει να αφιερώσετε τον εαυτό σας σε νέα σχέδια και στη δράση. Αφήστε κάποιον άλλο να τακτοποιήσει τις λεπτομέρειες αργότερα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η δράση θα επιβραδύνει λίγο, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή ενδιαφέρεστε περισσότερο για την παρατήρηση –και την ανάλυση– απ’ ότι για τη δράση αυτή τη στιγμή. Την Πέμπτη, Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, μην είστε πολύ δογματικοί. Μπορείτε να περάσετε το μήνυμά σας πολύ πιο γοητευτικά (και πειστικά, επίσης). Αργότερα το Σάββατο και την Κυριακή, προσέξτε τις κρυφές ατζέντες.

ζώδια Καρκίνος

Η αρχή της εβδομάδας σας μπορεί να μην είναι τόσο ομαλή όσο θα θέλατε. Προσέξτε τη σύγκρουση τη Δευτέρα (ειδικά στο σπίτι) και χρησιμοποιήστε τη φυσική σας ενσυναίσθηση για να διατηρήσετε την ειρήνη. Την Τρίτη και την Τετάρτη, περιμένετε έναν συναισθηματικό καταιγισμό. Ενώ το πάθος μπορεί να είναι καλό, θα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις (και, φυσικά, να τις διατηρήσετε). Την Πέμπτη, την Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, βάλτε πρώτα τον εαυτό σας για αλλαγή –λίγος εγωισμός θα σας κάνει καλό. Από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι την Κυριακή, μείνετε χαλαροί. Λίγη μοναξιά θα σας βοηθήσει τώρα να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας.

ζώδια Λέων

Οι άλλοι θα κάνουν τα πάντα για να συμφωνούν μαζί σας καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Έχετε τη γοητεία (και την ενέργεια) τη Δευτέρα για να ξεκινήσετε μια μαζική κίνηση –ή ακόμα και για να ξεκινήσετε ένα μικρό αλλά σημαντικό έργο. Την Τρίτη και την Τετάρτη, κοιτάξτε κάτω από την επιφάνεια. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας για να αποκαλύψετε τα αληθινά κίνητρα των άλλων. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, είστε ο περιπετειώδης, δυναμικός εαυτό σας. Οι άλλοι θα εκθαμβωθούν από τη φυσική σας ζεστασιά και τη χάρη σας. Αργότερα το Σάββατο και την Κυριακή, βοηθήστε κάποιον που έχει ανάγκη.

ζώδια Παρθένος

Περιμένετε μια ασυνήθιστη αύξηση της παρορμητικότητας καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Θα θέλετε να χαλάσετε λεφτά τη Δευτέρα –αλλά μην εκπλαγείτε αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε πού ή πότε. Την Τρίτη και την Τετάρτη, δώστε τον έλεγχο στην περιέργειά σας. Αυτή η πνευματική διερεύνηση μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε πολλά από τους άλλους αυτήν τη στιγμή. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη ροή. Αντισταθείτε στην επιθυμία να προχωρήσετε μπροστά, ακόμα κι αν η επιβράδυνση φαίνεται επικίνδυνη. Αργότερα το Σάββατο και την Κυριακή, η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει με τρόπο εκπληκτικό (και διασκεδαστικό!).

ζώδια Ζυγός

Κάθε εβδομάδα έπρεπε να ξεκινά έτσι! Είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και γοητεία τη Δευτέρα και οι άλλοι απλώς δεν μπορούν να σας χορτάσουν. Φλερτάρετε άφθονα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, θα αισθανθείτε ασυνήθιστα τσιγκούνηδες. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσοχή σας στα οικονομικά, κάντε ένα διάλειμμα για να επανεκτιμήσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας και τους προϋπολογισμούς σας. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, θα έχετε εξαιρετικά καλά συντονισμένες δεξιότητες επικοινωνίας. Μπορείτε να επεξεργαστείτε ταυτόχρονα ένα σωρό ιδέες και να περάσετε όποιο μήνυμα θέλετε. Αργότερα το Σάββατο και την Κυριακή, πάρτε χρόνο για να απολαύσετε μια νοσταλγική ματιά στο παρελθόν –αλλά μην γίνετε πολύ συναισθηματικοί.

ζώδια Σκορπιός

Μην αποφεύγετε τα θέματα που προκύπτουν καθώς ξεκινάει την εβδομάδα. Θα διαπιστώσετε ότι είστε εξαιρετικά φιλοσοφικοί και διορατικοί τη Δευτέρα, ο τέλειος συνδυασμός για την εσωστρεφή, ενδοσκοπική σας διάθεση. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η μαγνητική προσωπικότητά σας θα σας κερδίσει τον θαυμασμό και την αγάπη. Χρησιμοποιήστε αυτή την έκρηξη δημοτικότητας προς όφελός σας. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και στην αρχή του Σαββάτου, να είστε προσεκτικοί με τα ρίσκα. Δεν έχει σημασία ποιος σας υποστηρίζει, αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, πιθανότατα δεν είναι. Αργότερα το Σάββατο και την Κυριακή, βάλτε τα σχέδιά σας σε δράση.

ζώδια Τοξότης

Πρέπει να κάνετε κάτι σωστά, γιατί όλοι σας αγαπούν καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Κάντε γνωστές τις επιθυμίες σας τη Δευτέρα και μην εκπλαγείτε αν άλλοι σας βοηθήσουν να τις εκπληρώσετε. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η συνήθης χαλαρή φύση σας μπορεί να αντικατασταθεί από κυκλοθυμία αν δεν είστε προσεκτικοί. Χαλαρώστε και βρείτε την υπομονή σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι κάνετε ένα διάλειμμα για ενδοσκόπηση. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο, είστε γεμάτοι από γενναιόδωρη ενέργεια και ευγενική καλή θέληση και πάλι, γι’ αυτό χαρίστε τες στους φίλους σας. Αργότερα το Σάββατο και την Κυριακή, έχετε πίστη στη δική σας πρωτοτυπία και την εφευρετικότητα.

ζώδια Αιγόκερως

Ακολουθήστε τη διάθεση σας καθώς ξεκινάει η εβδομάδα. Είστε γεμάτοι πρωτοβουλία και ενέργεια τη Δευτέρα, έτσι είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο. Την Τρίτη και την Τετάρτη, θα έχετε ασυνήθιστο συντονισμό με τις λεπτομέρειες. Χρησιμοποιήστε αυτή την εξαιρετικά ισχυρή προοπτική για να οργανώσετε τις προτεραιότητές σας και να κάνετε φιλόδοξα σχέδια. Αυτή η έμφαση στον προγραμματισμό θα κρατήσει μέχρι την Πέμπτη, την Παρασκευή και το πρώτο μέρος του Σαββάτου, εφόσον μπορείτε να διατηρήσετε την πίστη σας στην ικανότητά σας να πετυχαίνετε το (φαινομενικά!) αδύνατο. Αργότερα το Σάββατο και την Κυριακή, θα κάνετε πολλά πράγματα και θα πάρετε πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτά.

ζώδια Υδροχόος

Δοκιμάστε κάτι νέο καθώς αρχίζει η εβδομάδα σας. Η περιέργεια και η φυσική σας φιλικότητα θα σας οδηγήσουν σε νέους ανθρώπους και σε νέες εμπειρίες τη Δευτέρα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, θα μπείτε σε χαμηλότερη ταχύτητα, τόσο συναισθηματικά όσο και διανοητικά. Μπορεί να χρειαστείτε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας τώρα για να ξεκαθαρίσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου, θα είστε και πάλι ο παλιός καλός εαυτό σας και πάνω στην ώρα, καθώς οι φίλοι σας και οι μελλοντικοί φίλοι σας δεν μπορούν να χορτάσουν την θετική παρουσία σας. Αργότερα το Σάββατο και την Κυριακή, αποφύγετε τα προβλήματα και αντισταθείτε στην επιθυμία σας να αναλύσετε τα πάντα υπερβολικά.

ζώδια Ιχθύες

Προσέξτε τις διαμάχες καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για αντιφατικές λεπτομέρειες και απαιτήσεις τη Δευτέρα –είστε αυτοί που πρέπει να φέρουν την ισορροπία. Την Τρίτη και την Τετάρτη, μη διστάσετε να υποστηρίξετε τον εαυτό σας, ειδικά σε νομικά και οικονομικά θέματα. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το πρώτο μέρος του Σαββάτου, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας. Υπερασπιστείτε τον αδύναμο, ακόμα κι αν είστε οι μόνοι που συνειδητοποιούν ότι αυτό είναι το σωστό. Από το απόγευμα του Σαββάτου έως την Κυριακή, αναζητήστε υποστήριξη από φίλους με μέσα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments