Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Αστρολογικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (1/10/18)

Ζώδια σήμερα: Αστρολογικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (1/10/18)
Ζώδια - Αστρολόγος προβλέψεις 01/10 Δευτέρα.

Καλό μήνα και καλή εβδομάδα.

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Θα ανοίξει την εβδομάδα με κενό πορείας στους Διδύμους, κάτι που ευνοεί τη συζήτηση αλλά και τη φλυαρία! Ανταλλάξτε τα νέα σας με φίλους. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο, κεντρίζοντας την ενέργεια και κάνοντάς σας πιο δραστήριους.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, θα εγείρει απαιτήσεις. Να είστε έτοιμοι να φροντίσετε ό,τι προκύψει. Το φεγγάρι είναι στο σπίτι του μέσα στον Καρκίνο, γι’ αυτό ευνοεί τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, όσα σας κάνουν να νιώθετε πιο βολικά και άνετα!

Σήμερα Δευτέρα, θα έχετε τη λεπτότητα και τη διπλωματικότητα να επιλύσετε αντιφάσεις στην επικοινωνία σας με ένα παιδί. Το να θέλετε να το τιμωρήσετε θα είναι λάθος. Δοκιμάστε ήρεμα να εξηγήσετε τη θέση σας. Γενικά αυτή η μέρα φέρνει επιτυχία ή ευχάριστα νέα σχετικά με ένα παιδί.

Οι ανησυχίες σας σχετικά με έναν άντρα μεγαλύτερης ηλικίας σήμερα θα έχουν ως αποτέλεσμα την εξέλιξη που περιμένετε. Αποφύγετε την αγορά δαπανηρών αντικειμένων. Η συνάντηση ή η συγκέντρωση με μια γυναίκα από τον κύκλο των φίλων σας θα σας αφήσει με μια θετική εντύπωση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα αναζητήσετε πρώτα μια λύση στα οικονομικά σας προβλήματα και δεσμεύσεις. Τα προβλήματα της πρώτης ημέρας της εβδομάδας θα δώσουν το στίγμα για τις επόμενες μέρες. Αποφύγετε τις αρνητικές διαθέσεις και τις αγενείς συμπεριφορές. Στρέψτε την προσοχή σας στην αναζήτηση καλύτερων και πιο επιτυχημένων πηγών εισοδήματος.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα επηρεαστούν τα ταξίδια που θα κάνετε ή οι συναντήσεις με άτομα από μακριά. Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι, θα υπάρξουν εμπόδια στην εφαρμογή του ή θα υπάρξουν άλλες δυσκολίες. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποια δυσάρεστα νέα από μια άλλη τοποθεσία που σχετίζεται με κάποιον γνωστό σας.

Αστρολόγος προβλέψεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η Δευτέρα είναι μια μέρα γεμάτη συναντήσεις και επισκέψεις, σημαντικές για εσάς. Η σχέση σας με τους άνδρες θα καθορίσει μεγάλο μέρος της εξέλιξης των σχεδίων σας τις επόμενες επτά ημέρες. Μια σημαντική επιρροή για την εξέλιξη των δεσμεύσεών σας σήμερα θα είναι τα άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα χρειαστεί να μαλακώσετε την ψυχή σας και να δείξετε την ευαισθησία σας. Μην βιαστείτε να αντιδράσετε ή να πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν αυτές σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Η κατάσταση της υγείας σας θα είναι ασταθής, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε το ψυχικό στρες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments