Μedia

Τίνα Μεσσαροπούλου: Ξέσπασε κόντρα με την Αθηναΐδα Νέγκα

Τίνα Μεσσαροπούλου: Ξέσπασε κόντρα με την Αθηναΐδα Νέγκα
Η Αθηναΐς Νέγκα δημοσίευσε τα μηνύματα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο λογαριασμό της στο Instagram.

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως ξέσπασε στη ελληνική showbiz, ανάμεσα στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την Αθηναΐδα Νέγκα.

Αφορμή αποτέλεσαν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν να κόβεται το νέο τηλεοπτικό παιχνίδι που θα παρουσιάσει η Νέγκα στο Open TV, «Κουζίνα για δύο».

Η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου επικοινώνησε μέσω μηνυμάτων με την Αθηναΐδα για να μάθει περισσότερες πληροφορίες, αφού πρώτα έβγαλε την είδηση στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day.

Η Νέγκα έκανε πλάκα στην Μεσσαροπούλου, η οποία έδειχνε όμως να μην το καταλαβαίνει.

Στη συνέχεια η Νέγκα δημοσίευσε τα προσωπικά τους μηνύματα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε τις συνομιλίες:

View this post on Instagram

Και η συζήτηση συνέχισε

A post shared by @ athinaisnega on

Στη συνέχεια έκανε την εξής ανάρτηση:

«Δεν έχω ιδέα αν το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου αληθεύει, δεν γνωρίζω σε βάθος τίποτα πέραν από το ότι σήμερα και αύριο έχω υπερβολική δουλειά σε ραδιόφωνο, εφημερίδα και τηλεόραση. Αν όντως κόβεται η τηλεοπτική εκπομπή πριν αρχίσει, αν δεν άρεσα σε κάποιον, είναι σκληρό -πέραν από την πλάκα- να το γράφει και να με ρωτάει στη μέση μιας ημέρας εξαντλητικής δουλειάς, τόσο επίμονα -εφόσον είναι σίγουρη κ το υπογράφει.

Είμαι σίγουρη πως γνωρίζει πως ο παρουσιαστής και εργαζόμενος το μαθαίνει πάντα τελευταίος -ας πάρει το κανάλι. Εμένα τι με ταράζει; Ποιον αφορά επίσης το ότι εγώ «δεν άρεσα καθόλου σε κάποιον και με έκοψε; Την ευχαριστώ πάντως. Στάζει καλοσύνη.

Στην δημοσιογραφία που εγώ ξέρω γράφουμε και κάτι «καλούτσικο» δίπλα στο σκληρό. Cheers που λένε και οι Άγγλοι».

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

Δεν έχω ιδέα αν το ρεπορτάζ της Τινας Μεσσαροπουλου αληθεύει, δεν γνωρίζω σε βάθος τίποτα πέρα από το ότι σήμερα κ αύριο έχω υπερβολική δουλειά σε ραδιο, εφημερίδα κ τηλεόραση ,αν όντως κόβεται η τηλεοπτική εκπομπή πριν αρχίσει ,αν δεν άρεσα σε κάποιον ,είναι σκληρό -πέρα από πλάκα -να το γράφει κ να με ρωτάει στη μέση μιας μέρας εξαντλητικής δουλειάς τόσο επίμονα -εφόσον είναι σίγουρη κ το υπογράφει . ειμαι σίγουρη πως γνωρίζει πως ο παρουσιαστής κ εργαζόμενος μαθαίνει πάντα τελευταίος -ας πάρει το κανάλι .εμενα τι με ταράζει ;ποιον αφορά επίσης το ο τι εγώ «δεν άρεσα καθόλου σε κάποιον κ με έκοψε ;»την ευχαριστώ πάντως .σταζει καλοσύνη ,στην δημοσιογραφία που εγώ ξέρω ,γράφουμε κ κάτι «καλουτσικο» δίπλα στο σκληρό !cheers που λένε κ οι Άγγλοι

A post shared by @ athinaisnega on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments