Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (4/10/18)

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (4/10/18)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους.

Ζώδια Κριός

Έχετε τον αριθμό τους – οπότε τηλεφωνήστε τους! Σκεφτείτε αυτό που θέλετε να πείτε για όχι περισσότερο από ένα λεπτό και στη συνέχεια σηκώστε το τηλέφωνο.

Εάν αισθάνεστε λίγο ντροπαλοί, μπορείτε να στείλετε γραπτό μήνυμα.

Ζώδια Ταύρος

Αν περιμένατε να πείτε σε κάποιον πώς αισθάνεστε, μην περιμένετε ούτε ένα λεπτό ακόμη. Τώρα οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι στο φόρτε τους. Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να πείτε και πώς να το πείτε.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα θα μπορούσατε να δίνετε μαθήματα φλερτ! Πηγαίνετε στα αγαπημένα σας μέρη και απλά κάντε αυτό που κάνετε καλύτερα. Το χαμόγελο, η χάρη και ο χαλαρός σας χαρακτήρας θα τους ρίξουν ξερούς!

Ζώδια Καρκίνος

Είχατε την καλύτερη συμπεριφορά εδώ και πολύ καιρό – τώρα είναι η ώρα για μια βόλτα στην άγρια ​​πλευρά του χαρακτήρα σας! Επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει κάτι εξωφρενικό. Μπορεί τελικά να γνωρίσετε κάποιον/α που να αγαπά αυτή την πλευρά σας.

Ζώδια Λέων

Είστε περισσότερο εσωστρεφής τώρα; Βρεθείτε με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο για μια συζήτηση για τις μεγαλύτερες ελπίδες και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Μερικές φορές αν λέμε κάτι δυνατά, μας βοηθά να το φέρνουμε στο επίκεντρο.

Ζώδια Παρθένος

Μπορεί να αισθάνεστε λίγο περισσότερο φιλοσοφημένοι τώρα. Τι θέλετε πραγματικά; Ακούστε τον εσώτερο εαυτό σας και στη συνέχεια σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να κάνετε αυτές τις επιθυμίες να πραγματοποιηθούν.

Ζώδια Ζυγός

Το παν είναι να κάνετε διασυνδέσεις τώρα. Είτε είναι πρόσωπο με πρόσωπο είτε διαδικτυακές, το να συζητάτε με φίλους φίλων είναι ο καλύτερος τρόπος για να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Ζώδια Σκορπιός

Κάποιος φίλος μπορεί να πει κάτι μικρό που σας δίνει όμως πολλά (ίσως υπερβολικά πολλά;) να σκεφτείτε. Πάρτε περισσότερο χρόνο για να εξετάσετε το πραγματικό νόημα του. Υπάρχει κάποιο μάθημα για εσάς; Μην απορρίπτετε αυτή τη σοφία.

Ζώδια Τοξότης

Αν κάτι σχετικά με το πιο πρόσφατο φλερτ σας δε φαίνεται να σας κολλάει, εξετάστε το πιο προσεκτικά. Εάν είναι όλο λόγια και καθόλου πράξεις, ξέρετε με βεβαιότητα ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω.

Ζώδια Αιγόκερως

Τώρα σας ενδιαφέρει περισσότερο το μυαλό παρά η εμφάνιση. Για να μπορέσει να προχωρήσει μαζί σας κάποιος/α που είναι σέξι θα πρέπει να σας δείξει ότι έχει και καλλιέργεια πνεύματος εκτός από φυσικά προσόντα. Ακόμα και έτσι όμως παραδέχεστε ότι ένα σφιχτό κορμί δεν βλάπτει.

Ζώδια Υδροχόος

Βάλτε τα γυαλιά σας και περάστε περισσότερο χρόνο στη βιβλιοθήκη – θα πρέπει να νιώσετε μια ερωτική σπίθα με κάποιον/α του ίδιου πνευματικού επιπέδου με εσάς. Κερδίζει έξτρα πόντους αυτός/αυτή που του/της αρέσει ο αγαπημένος σας συγγραφέας!

Ζώδια Ιχθύες

Οι επόμενες μέρες πιθανόν να είναι εξοντωτικές. Προσπαθήστε να περιορίσετε λίγο τις δεσμεύσεις σας, καθώς η κοινωνική σας ζωή θα επιβιώσει ακόμα κι αν δε βγαίνετε πολύ τα βράδια. Μπορεί ακόμη και να λείψετε σε κάποιον/α!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments