Άποψη

Αλέφαντος: “Τι είναι αυτό να μένει έξω ο Φορτούνης για τον Τουρέ που είναι στα 36;”

Αλέφαντος: “Τι είναι αυτό να μένει έξω ο Φορτούνης για τον Τουρέ που είναι στα 36;”
Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει στο blog του στο pagenews.gr το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μίλαν, σχολιάζει τις κινήσεις του Μαρτίνς, μιλάει για τον Τουρέ, τον Φορτούνη και το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ.

Ο Μαρτίνς δεν μου άρεσε, ούτε οι αλλαγές του ούτε το κοουτσάρισμα. Ο Ολυμπιακός έχασε ένα ματς που το είχε στα χέρια του. Γιατί δεν δουλεύεις και το σχήμα με 5 πίσω για περιπτώσεις όπως αυτή που είσαι στο 70′ μπροστά στο σκορ μέσα στο Μιλάνο;

Του έκανε δυο αλλαγές ο Γκατούζο και του πήρε το ματς. Δεν αντέδρασε σωστά ο προπονητής του Ολυμπιακού. Καταρχήν δεν κατάλαβα γιατί έβγαλε τον Τοροσίδη που πήγαινε καλά. Επίσης η αλλαγή του Ποντένσε δεν βοήθησε, το έχω ξαναπεί ότι Ποντένσε με Φετφατζίδη μαζί είναι πολύ κοντό δίδυμο και δεν σκοράρουν.

Τον Λάζαρο τον έχει βάλει στο περιθώριο τον τελευταίο καιρό ενώ είναι ο μόνος εξτρέμ που σκοράρει εύκολα.

Επίσης τι είναι αυτό να αφήνει έξω τον Φορτούνη για τον Τουρέ που είναι 35 στα 36. Ο Τουρέ όταν συνέλθει, πάλι δεν είναι για τη θέση του Φορτούνη. Εκεί πρέπει να έχεις ταχύτητα. Ο Τουρέ είναι να παίζει πιο πίσω μαζί με τον Γκιγέρμε που είναι καλός παίκτης, ή μαζί με τον Καμαρά.

Ο Σισέ φέρει ευθύνη για τα γκολ αλλά μην τον φάμε, έχει ταχύτητα. Δουλειά θέλει, με τον Μιράντα μαζί δεν ταιριάζουν στη ζώνη.

Όσοι βλέπετε ευθύνη μόνο του Σισέ για τα 3 γκολ, εγώ θα σας πω ότι το γήπεδο είχε αρχίσει να γέρνει και δεν υπήρξε βοήθεια, και δεν μου άρεσε η τριάδα αυτή στο κέντρο.

Ο Μαρινάκης έχει πάρει δύο 11άδες στον Ολυμπιακό και παίκτες που ήθελε ο προπονητής και εκείνος τους ζήτησε. Το ματς με την ΑΕΚ τώρα είναι πολύ δύσκολο. Δεν σηκώνει ο Ολυμπιακός τρίτη σερί ήττα, ΠΑΟΚ, Μίλαν, ΑΕΚ.

Το ματς θα είναι αίμα και άμμος, δεν είναι μόνο ο Μελισσανίδης, είναι και ο Ουζουνίδης που καίγεται, όποιος από τους δυο προπονητές χάσει θα έχει σοβαρό πρόβλημα…

Εγώ θέλω να δω Φορτούνη σε αυτό το ματς και Λάζαρο και Γκερέρο. Όχι Χασάν. Αυτά τα περί κούρασης τα ακούω βερεσέ. Στην Αγγλία παίζουν συνέχεια. Να κάνουνε καλή ζωή, να κάνουν τα μασάζ τους, σπίτι νωρίς το βράδυ, και γερή προπόνηση. Γι’ αυτό παίρνουν τόσα λεφτά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments