Lifestyle

Βίκυ Κάβουρα: Τέσσερα χρόνια χωρίς σχέση – Έχω αγριέψει

Βίκυ Κάβουρα: Τέσσερα χρόνια χωρίς σχέση – Έχω αγριέψει
H Βίκυ Κάβουρα δηλώνει μόνη και... άγρια.

Την Βίκυ Κάβουρα συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε εκδήλωση και η ηθοποιός δεν είχε πρόβλημα να απαντήσει σε όσα τη ρώτησαν οι ρεπόρτερ.

Η Βίκυ Κάβουρα είναι μια πολύ όμορφη και ποθητή γυναίκα. Η ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα του Happy Day αποκάλυψε πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι εντελώς μόνη. Η Βίκυ αποκάλυψε επίσης ότι όταν πηγαίνει στο γυμναστήριο γίνεται πολύ αυστηρή όταν κάποιος πάει να την φλερτάρει.

Το φλερτ

Το φλερτ ήταν εκείνο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ερωτήσεων κι επειδή η ηθοποιός περνάει ώρες στο γυμναστήριο, τη ρώτησαν αν οι άνδρες εκεί τη φλερτάρουν και πώς αντιδρά η ίδια.

«Στο γυμναστήριο όποιος έχει προσπαθήσει να με φλερτάρει, του έχει κοπεί η όρεξη… Είμαι λίγο αυστηρή! Εκεί πάω για να γυμναστώ! Έχει τύχει να πω «δεν ήρθες εδώ για να γυμναστείς έτσι;» και επειδή εγώ ήρθα, πήγαινε στο δίπλα όργανο!»

Έχω αγριέψει

Η Βίκυ Κάβουρα με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, όπου παραδέχτηκε ότι είναι χωρίς σχέση τα τελευταία 4 χρόνια κι έχει αγριέψει.

«Έχω ένα δυωράκι μέσα στη μέρα που γίνομαι πιο γλυκιά, πιο προσιτή… όχι! Δεν είναι επιθετικότητα αλλά όταν σε μία γυναίκα έχει λείψει η αγκαλιά αγριεύει… Έχω να κάνω σχέση πάνω από τέσσερα… Μόνη, μόνη τελείως…»! Είναι η πρώτη χρονιά που έχω αρχίσει να το σκέφτομαι, τα προηγούμενα δεν ήθελα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments