Video

ΤΕΙ Σερρών: Νέο σκάνδαλο και με δεύτερο καθηγητή με “φακελάκια”

ΤΕΙ Σερρών: Νέο σκάνδαλο και με δεύτερο καθηγητή με “φακελάκια”
Νέα υπόθεση στο ΤΕΙ Σερρών με στενό συνεργάτη του 59χρονου, ο οποίος συνελήφθη και κρίθηκε προφυλακιστέος την Παρασκευή.

Η υπόθεση του καθηγητή από το ΤΕΙ Σερρών που συγκλόνισε τη χώρα τις προηγούμενες μέρες, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν είναι η μοναδική.

Συγκεκριμένα, όπως όλα δείχνουν άλλος ένας πανεπιστημιακός από το ίδιο ΤΕΙ είχε παρόμοια δράση με τον 59χρονο, ο οποίος συνελήφθη και κρίθηκε προφυλακιστέος την Παρασκευή.

Ο νέος καθηγητής “φακελάκης” είναι στενός συνεργάτης του 59χρονου, μαζί με τον οποίο έχουν γράψει αρκετά συγγράμματα.

Είναι μικρότερος σε ηλικία και οι αρχές εξετάζουν μεθοδικά την δράση του και είναι θέμα ημερών ο σχηματισμός δικογραφίας και για εκείνον.

Ήταν πιο προσεκτικός

Όπως γράφει η εφημερίδα “Δημοκρατία” ο δεύτερος καθηγητής είναι πιο προσεκτικός στον αριθμό των φοιτητών που έκοβες προκειμένου να μην γίνει γνωστή η δράση του.

Συγκεκριμένα, αν ο πρώτος έστελνε στο φροντιστήριο το 80% των φοιτητών του, αυτός έστελνε το 20%.

Εν συνεχεία,  σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δεύτερος καθηγητής περιοριζόταν σε οικονομικές απαιτήσεις σε αντίθεση με τον 59χρόνο που σύμφωνα με τις καταγγελίες ζητούσε και σεξουαλικά ανταλλάγματα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ οι αναφορές των φοιτητών όταν ξεκίνησε η έρευνα σε βάρος του 59χρονου ήταν 16 ενώ πλέον είναι δεκάδες.

Όσον αφορά στις καταγγελίες που είχαν γίνει σε βάρος του καθηγητή από το 1991 όσο υπηρετούσε σε ΤΕΙ στη Θεσσαλονίκη το αδίκημα έχει παραγραφεί καθώς έχει παρέλθει δεκαετία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments