Video

Το κοινό επιτέθηκε στον Νουρμαγκομέντοφ λόγω ΜακΓκρέγκορ (pic&vids)

Το κοινό επιτέθηκε στον Νουρμαγκομέντοφ λόγω ΜακΓκρέγκορ (pic&vids)
O Νουρμαγκομέντοφ νίκησε τον ΜακΓκρέγκορ αλλά η συμπεριφορά του μετά το τέλος του αγώνα εξόργισε το κοινό.

Ο αγώνας ανάμεσα σε McGregor και Nurmagomedov εξελίχθηκε σε θρίαμβο για τον δεύτερο, ο οποίος όμως αφού νίκησε “ξέφυγε” και επιτέθηκε στους συνεργάτες του Ιρλανδού.

Τα πράγματα ωστόσο δεν περιορίστηκαν εκεί, αφού το κοινό μπήκε και αυτό στον… χορό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

THE REAL KHABIB MCGREGOR FIGHT ENDING @espn @bleacherreport

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris K (@chrisk843) στις

Ο 30χρονος Ρώσος λοιπόν παρότι ήταν πολύ καλύτερος του McGregor τα έκανε θάλασσα.  Συγκεκριμένα, πήρε τη νίκη με πνιγμό στον 4ο γύρο ενώ νωρίτερα ο McGregor δέχτηκε πολλά χτυπήματα στα οποία δεν μπορούσε να απαντήσει.

Ένα μέλος της ομάδας του Khabib Nurmagomedov χτύπησε τον McGregor κατά την αποχώρησή του, ενώ ο 30χρονος Ρώσος πήδηξε από το κλουβί και ήρθε στα χέρια με τον Dillon Dannis, που ανήκει στο team του McGregor. Tο κοινό τον αποδοκίμασε, του πέταξε μπύρες κι άλλα αντικείμενα.

https://twitter.com/JackHD16YT/status/1048803367215144960?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1048803367215144960&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.tilestwra.com%2Fxylo-sto-agona-makgkregkor-noyrmagkomentof-kai-ektos-arenas%2F

Αρνήθηκε να κάνει μηνύσεις στους τρεις συλληφθέντες ο ΜακΓκρέγκορ

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις άνδρες της ομάδας του Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, που επιτέθηκαν στον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ εισβάλλοντας στο οκτάγωνο μετά τη νίκη του Ρώσου μαχητή απέναντι στον Ιρλανδό στο UFC.

Ο ΜακΓκρέγκορ αρνήθηκε να κάνει μήνυση σε βάρος τους και οι τρεις άνδρες έφυγαν από τοα κρατητήριο, ωστόσο θα έχουν κυρώσεις.

Οι δύο από τους τρεις, ονόματι Ζουμπάιρα Τουζούγκοφ και Ισλάμ Μαχατσεβίλ, είναι αθλητές του UFC με κάποιες διακρίσεις και σύμφωνα με το αφεντικό του πρωταθλήματος, Ντάνα Γουάιτ, θα τους απαγορευτεί η συμμετοχή στους αγώνες.

Νουρμαγκομέντοφ: «Ο ΜακΓκρέγκορ προσέβαλε την πατρίδα και τη θρησκεία μου»

Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ ζήτησε συγγνώμη από όλους πλην του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και της ομάδας του μετά τις εντός κι εκτός οκταγώνου συμπλοκές που ακολούθησαν τη νίκη του στο UFC.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στο UFC και το Λας Βέγκας. Δεν έδειξα την καλύτερη πλευρά μου, αλλά είμαι άνθρωπος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος μιλά τόσο για μένα επειδή βγήκα από το κλουβί. Τι έχουν να πουν που ο ΜακΓκρέγκορ μιλούσε για τη θρησκεία μου, την πατρίδα μου, τον πατέρα μου; Ήρθε στο Μπρούκλιν και έσπασε ένα λεωφορείο. Παραλίγο να σκοτώσει κόσμο εκεί. Αυτά δεν έχουν σημασία; Ο πατέρας μου με δίδαξε σεβασμό. Όλοι όσοι είναι δίπλα μου ξέρουν ποιος είμαι. Είχα πει και πριν τον αγώνα πως αυτός ο τύπος θα εγκαταλείψει τον αγώνα. Τον λένε δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, αλλά σήμερα εγκατέλειψε. Γι’ αυτό η ζώνη ανήκει σε μένα, που είναι αναμφίβολα και αήττητος ο πρωταθλητής», τόνισε ο Ρώσος μαχητής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments