Αθλητισμός

ΑΕΚ: Έξαλλοι με τη συμπεριφορά του Φορτούνη

ΑΕΚ: Έξαλλοι με τη συμπεριφορά του Φορτούνη
Στην ΑΕΚ σκέφτονται να καταγγείλουν τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Κώστας Φορτούνης πέτυχε ένα φανταστικό γκολ στο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Το πανηγύρισε με προκλητικό τρόπο μπροστά στους φίλους της Ένωσης στο ΟΑΚΑ, για να δεχτεί ύβρεις και μπουκάλια από την κερκίδα.

Στο 59ο λεπτό του αγώνα, ο Κώστας Φορτούνης, με ένα «ασύλληπτο» σουτ νίκησε τον Μπάρκα για το 0-1 του Ολυμπιακού μέσα στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ. Με τον αρχηγό των Πειριαωτών να προκαλεί στη συνέχεια τη μήνη της εξέδρας.

Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός ζήτησε με χαρακτηριστικές κινήσεις από τους οπαδούς της Ένωσης να «σωπάσουν» και έδειξε τον εαυτό του, ενώ φάνηκε να λέει και κάποια «γαλλικά» προς τους φίλους του «Δικεφάλου».

Η ενέργεια του Κώστα Φορτούνη να πανηγυρίσει βρίζοντας, απευθυνόμενος στην παιδική εξέδρα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους της Ένωσης.

Σύμφωνα με τα όσα έλεγαν στην ΑΕΚ, δεν είναι απίθανο να κινηθούν νομικά κάνοντας καταγγελία στον άσο του Ολυμπιακού για τον προκλητικό του πανηγυρισμό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, υπάρχει έννομο συμφέρον και η περίπτωση θυμίζει εκείνη με τον Πασχαλάκη. Κάτι ωστόσο, που θα πρέπει να γίνει από τον αθλητικό εισαγγελέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments