Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Το post του Βιδάλ για τους “Ιούδες”

Μπαρτσελόνα: Το post του Βιδάλ για τους “Ιούδες”
Μπαρτσελόνα: Ο Αρτούρο Βιδάλ τα έχει πάρει με τον Βαλβέρδε για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του, κάνοντας μια ανάρτηση με «καρφιά» για τον προπονητή του, την οποία ωστόσο στη συνέχεια διέγραψε.

Μπαρτσελόνα: Ο Αρτούρο Βιδάλ δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια, κάτι που τον εκνεύρισε ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που δεν παίρνει όσο χρόνο ο ίδιος επιθυμεί.

Ο 31χρονος Χιλιανός μέσος ξέσπασε μέσω Instagram για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Τότεναμ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League,αλλά και γιατί ο Βαλβέρδε δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου στο ματς με τη Βαλένθια.

“Με τους Ιούδες δεν παλεύεις, κρέμονται μόνοι τους”, ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης, την οποία έσβησε ύστερα από λίγα λεπτά. Δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιον αναφέρεται ο Αρτούρο Βιδάλ με το συγκεκριμένο post, στο οποία άφησαν το “like” τους ο συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν κι ο Κολομβιανός πρώην συμπαίκτης του στην Μπάγερν, Χάμες Ροντρίγκες), αλλά όλες οι υποψίες συγκλίνουν προς τον… Ερνέστο Βαλβέρδε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments