Ελλάδα

ΔΟΥ Χαλανδρίου: Άγνωστοι εισέβαλαν στην εφορία και απειλούσαν τον Προϊστάμενο

ΔΟΥ Χαλανδρίου: Άγνωστοι εισέβαλαν στην εφορία και απειλούσαν τον Προϊστάμενο
Περίπου 20 άτομα εισέβαλαν στη ΔΟΥ Χαλανδρίου και κινήθηκαν κατά του Προϊσταμένου της εφορίας, απειλώντας και χτυπώντας γραφεία και πόρτες.

Το πρωί της Τετάρτης μια ομάδα 20 ατόμων εισέβαλαν στη ΔΟΥ Χαλανδρίου και κινήθηκε κατά του Προϊσταμένου της εφορίας, απειλώντας και χτυπώντας γραφεία και πόρτες.

Οι άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί πανικοβλήθηκαν και έτρεξαν να βγουν έξω από το κτίριο.

Στη συνέχεια η ΔΟΥ έκλεισε για το κοινό μετά από παρέμβαση της αστυνομίας.

Οι δράστες, όμως, επέστρεψαν στο σημείο, έστησαν «καρτέρι» στον έφορο και απειλούσαν, ότι θα τον περιμένουν όση ώρα χρειαστεί έξω από το κτίριο, μέχρι να βγει ο διευθυντής της εφορίας, για να πάει σπίτι του μετά τη λήξη του ωραρίου του.

Γι’ αυτό έχει ζητηθεί η συνοδεία της αστυνομίας κατά την αποχώρηση του προσωπικού της εφορίας.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες, η “επίθεση” αυτή έγινε, για ένα χρέος που είχε μία φορολογούμενη, που ανήκει στην συγκεκριμένη εφορία.

Η ομάδα των επιτιθέμενων στην εφορία αποτελείται από άνδρες και γυναίκες, αν και παραμένει άγνωστο ποια ακριβώς η σχέση που τους συνδέει με την οφειλέτη.

Οι δράστες εισέβαλαν στο κτίριο, χωρίς καλυμμένα πρόσωπα και μπήκαν κατευθείαν στο γραφείο του διευθυντή, φωνάζοντας: «θα σε σκοτώσουμε, σήμερα θα πεθάνεις».

Του ζητούσαν να άρει την δέσμευση που είχε επιβάλει η ΔΟΥ στους τραπεζικούς λογαριασμούς της οφειλέτριας.

Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία, οι εισβολείς απειλούσαν πως θα κάνουν μήνυση οι ίδιοι στον έφορο, για «παράβαση καθήκοντος» επειδή δεσμεύθηκαν οι λογαριασμοί της φορολογουμένης.

Οι αστυνομικοί τους απομάκρυναν από την εφορία, αλλά τελικώς επέστρεψαν και πάλι στο κτίριο απειλώντας ξανά τον έφορο και φωνάζοντας «θα σε λιώσουμε, θα σε περιμένουμε να βγεις».

Μέχρι και αργά το μεσημέρι, η ομάδα των επιτιθέμενων παρέμενε έξω από την εφορία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments