Γεύση

Η συνταγή της ημέρας: Ομελέτα καρμπονάρα

Η συνταγή της ημέρας: Ομελέτα καρμπονάρα
Γευστική η συνταγή της ημέρας.

Η συνταγή της ημέρας: Ομελέτα καρμπονάρα.

Τα υλικά και η διαδικασία για τη συνταγή της ημέρας

Η συνταγή της ημέρας: Ομελέτα καρμπονάρα

Υλικά συνταγής

  • 2-3 αυγά
  • 2 φέτες μπέικον λεπτές
  • 1 μανιτάρι μεγάλο
  • 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή ½ κ.σ. βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Διαδικασία συνταγής

  • Σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε στο τηγάνι το λάδι ή το βούτυρο.
  • Σοτάρουμε το μπέικον και τα μανιτάρια για 2 λεπτά.
  • Σπάμε τα αβγά μέσα σε μπολ, τα αλατοπιπερώνουμε και τα χτυπάμε.
  • Προσθέτουμε στο μείγμα την κρέμα γάλακτος.
  • Ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι και ανακατεύουμε τα πρώτα 30″.
  • Ανακατεύουμε στο κέντρο και «σπάμε» την ομελέτα.
  • Μόλις η ομελέτα πάρει ένα απαλό χρυσαφί χρώμα από κάτω και την γυρνάμε.
  • Μόλις πάρει χρυσάφι χρώμα και από την άλλη πλευρά αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.

Πηγή: cooklos.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments