Ζώδια

Τσιγγάνικη τράπουλα: Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Τσιγγάνικη τράπουλα: Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!
Τσιγγάνικη τράπουλα: Ερωτικές προβλέψεις του τριημέρου.

Τσιγγάνικη τράπουλα 10-13/10 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3 ήμερο.

Τσιγγάνικη τράπουλα πιο αναλυτικά:

Κριός: 2 ΣΠΑΘΙ

Ο έρωτας και το χρήμα, στο ζώδιο σας σίγουρα δεν κρύβονται. Το καλό είναι ότι πια ξέρετε τι θέλετε και αυτό θα το διεκδικήσετε από το συντροφικό σας ταίρι.

Ταύρος: 4 ΚΑΡΟ

Αυτά που θέλετε εσείς στο εδώ και τώρα, ίσως και ο άνθρωπος σας, όσο και να σας αγαπάει να μην μπορεί αυτήν την εποχή να σας τα προσφέρει. Αυτό σίγουρα θα αλλάξει.

Δίδυμοι: 5 ΚΟΥΠΑ

Μην μιλάτε σε κανέναν αυτήν την περίοδο, για την προσωπική σας ζωή, καθώς ούτε και εσείς έχετε κάπου καταλήξει, για το ποιον θέλετε και για ποιο λόγο.

Καρκίνος: 7 ΚΑΡΟ

Πρέπει να φροντίστε τον εαυτό σας, πολύ περισσότερο από ότι συνήθως. Ένας νέος μεγάλος έρωτας, έρχεται και σας ανατρέπει από την βάση της, όλη την ζωή σας.

Λέων: 7 ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Έχετε χάσει την προσωπική σας πυξίδα. Αυτό είναι και κάτι που σας το έχει προκαλέσει και πάλι η δύσκολη και ακατανόητη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

Παρθένος: 9 ΚΟΥΠΑ

Τα μάτια σας πετάνε σπίθες. Αυτό λέγεται θυμός και είστε έτοιμοι… να τα ψάλετε ένα χεράκι στο ταίρι σας, που δεν κάνει ότι πρέπει για να υπάρχει σωστή επικοινωνία σε αυτή την σχέση.

Τσιγγάνικη τράπουλα

Ζυγός: 5 ΣΠΑΘΙ

Τίποτα δεν είναι εύκολο στην αγάπη και το ξέρετε, ειδικά εσείς πάρα πολύ καλά. Τουλάχιστον έχετε πια την εμπειρία να ξεχωρίζετε ποιος αξίζει, να είναι δίπλα σας.

Σκορπιός: 6 ΚΟΥΠΑ

Μπορεί να μην είστε και στην καλύτερη φάση, με τον σύντροφο σας αλλά με λίγη υπομονή, οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις σύντομα θα είναι πολλές!

Τοξότης: 4 ΚΑΡΟ

Δεν ξέρετε και πολλά για το νέο άτομο, που έχετε γνωρίσει και θέλετε να μάθετε τα πάντα. Αυτό δεν θα πρέπει να σας οδηγήσει σε λάθος δράσεις.

Αιγόκερως: 7 ΣΠΑΘΙ

Θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη με τον πρώην σας τελικά, και άμεσα να είστε και πάλι σε μια όμορφη και επιτέλους ισορροπημένη ερωτική σχέση.

Υδροχόος: 3 ΣΠΑΘΙ

Υπάρχει ένα άτομο, από τους κύκλους της εργασίας ή των κοινωνικών σας συναναστροφών, που θέλει να σας γνωρίσει σε όλο το φάσμα της προσωπικότητας σας.

Ιχθείς: 2 ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Κάτι λείπει από την ζωή σας και αυτό είναι μόνο ένα ακόμη βήμα, με τον άνθρωπο σας που θέλει πρώτα να φέρει σε μια ισορροπία τα οικονομικά του και πρέπει να τον περιμένετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments