Ελλάδα

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά σε επιχείρηση καπνού κατέστρεψε ολοσχερώς αποθήκη στην Καβάλα

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά σε επιχείρηση καπνού κατέστρεψε ολοσχερώς αποθήκη στην Καβάλα
Φωτιά τώρα: Η πυρκαγιά είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς μια από τις αποθήκες της επιχείρησης στην Καβάλα. Σε επιφυλακή παραμένουν ακόμα οι πυροσβεστικές δυνάμεις στις εγκαταστάσεις επιχείρησης αποθήκευσης και επεξεργασίας καπνών.

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά ξέσπασε σε επιχείρηση καπνού στην Καβάλα. Σε επιφυλακή παραμένουν ακόμα οι πυροσβεστικές δυνάμεις στις εγκαταστάσεις επιχείρησης αποθήκευσης και επεξεργασίας καπνών. Η επιχείρηση είναι στην περιοχή του Αμυγδαλεώνα Καβάλας, όπου μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε χτες το απόγευμα. Η πυρκαγιά είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς μια από τις αποθήκες της επιχείρησης, που ήταν γεμάτη καπνά.

Η εταιρεία είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις επεξεργασίας καπνών στα Βαλκάνια και αποκλειστικός προμηθευτής μεγάλων βιομηχανιών κατασκευής σιγαρέτων στον κόσμο. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έδιναν πραγματική μάχη με τη φωτιά σχεδόν όλη τη νύχτα. Στόχος ήταν να περιορίσουν την επέκτασή της τόσο στις άλλες αποθήκες του συγκροτήματος όσο και στις παρακείμενες κατοικίες.

Εξαιτίας της καταστροφικής πυρκαγιάς υπήρξε διακοπή της ηλεκτροδότησης στην περιοχή, ενώ η φωτιά, λόγω του μεγέθους της, ήταν εμφανής από χιλιόμετρα μακριά. Η ατμόσφαιρα της Καβάλας έχει έντονη μυρωδιά καμένου καπνού. Στο χώρο των εγκαταστάσεων μετέβη κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας και της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments